Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Bryan Ruiz'i Bitirdi

Beşiktaş, Bryan Ruiz'i Bitirdi

Caner
07.08.2014 - 17:45
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, Bryan Ruiz'i Bitirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan Beşiktaş, transferde Bryan Ruiz için hem Kosta Rikalı futbolcu hem de kulübüyle el sıkıştı. Ancak siyah beyazlılar bir iki gün Manuel Lanzini için gelecek yanıtı beklemeye geçti.

Feyenord'u yenerek gözünü yarın çekilecek kuraya diken Beşiktaş, bir taraftan da transfer için temaslarını yoğunlaştırdı.

Londra'da Bryan Ruiz için Fulham kulübüyle ve de Kosta Rikalı oyuncuyla masaya oturan futbol komitesi üyesi Erdal Torunoğulları'nın bu transfer için taraflarla el sıkıştığı ortaya çıktı. Ödeme planlarının bile belli olduğu, bu görüşme sonrası istanbul'a gelen Torunoğulları, başkan Fikret Orman'a kapsamlı bir rapor sundu.

Torunoğullarına teşekkür eden Orman'ın ' Bir iki gün daha lanzini için bekleyelim, eğer olumlu yanıt gelmezse en geç Pazartesi ya da Salı günü Ruiz'i istanbul'a davet edelim ' şeklinde konuştu.

Bu arada Feyenord'u eleyerek UEFA'dan 2.6 milyon Euro kazanan Beşiktaş bu parayı Gökhan Töre'nin transferinde kullanacak. Rubin Kazan'a 2.5 milyon Euro nakit ödeme yapacak olan Beşiktaş, bir iki gün içerisinde bu transferi sonuçlandırıp Gökhan'ı antrenmanlara çıkması için Nevzat Demir tesislerine davet edecek.

Beşiktaş ayrıca Norveç'in Molde takımında oynayan Martin Linnes için de temaslarını yoğunlaştırırken bu futbolcunun yanı sıra Erdem Özgenç ve Sefa Yılmaz için de görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'lı yöneticilerin son olarak stoper mevkine bir takviye yapmayı planladıkları ve bu transferler tamamlandıktan sonra Tomas Sivok ve Filip Holosko'yu kiralık göndermeyi düşündükleri belirtildi

Beşiktaş'ta kampı iyi değerlendirip son iki resmi maçta ilk 11 de oynayan Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve Ersan Gülüm'e teşekkür eden teknik direktör Slaven Bilic, 'Sizi kutluyorum gerçekten çok iyi örnek oldunuz. Sizler gibi çok iyi performanslar gösteren İsmail Köybaşı ve Cenk Gönen de formayı alacak ve bize büyük katkılar sağlayacak' ifadeleri kullandı.

LigTv

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/besiktas-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0