Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Arena'da İftar Açtı

Beşiktaş Arena'da İftar Açtı

Fatih
10.07.2014 - 23:12

Beşiktaş Arena'da İftar Açtı

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil Vodafone Arena'da ifar düzenledi. Ürkmezgil'in her yıl düzenli olarak verdiği geleneksel iftar, Vodafone Arena'da gerçekleşti.

Promat Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Ürkmezgil'in verdiği iftar yemeğine başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; İcra Kurulu Başkanı, Mali, İdari ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen, Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Faik Akdil, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Aykut Kocaman, Gökhan Keski, Recep Çetin, Rıza Çalımbay, Abdullah Avcı, Davut Dişli, Ünal Uzun, Yaşar Okuyan, eski futbolcular ve spor camiasından bir çok isim katıldı.

Yemekte konuşan Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, “Bu önemli günde bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen sene burada bulunan arkadaşlarımızın katılımıyla iftar yemeği düzenlemiştim. Başkanımızla konuşurken bu sene de iftar yemeği düzenlemek istediğimi söyledim. Başkanımız da stad inşaatımızda, mabedimizde düzenleyelim dediğinde bu güne kadar inanamadım. Bizlere bu imkanı sağladığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil’den sonra davetlilere hitaben bir konuşma yapan Fikret Orman ise şunları söyledi:

“Allah hayırlı ramazanlar nasip etsin hepinize. Burası bizim için çok önemli bir yerdir. Eski adıyla İnönü Stadyumu, şimdiki adıyla Vodafone Arena. Bundan yaklaşık bir sene önce yıkmaya başladık. 26 Aralık'ta temelini attık. 7 ay oldu. 7 aydır inşaatımız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Elimizden geldiğince hızlı bitirmeye çalışıyoruz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah takdir edilir. Allah hepimize yeni stadımızda maç izlemeyi nasip eder. Ahmet abini geçen seneki iftarı çok güzeldi. Bu sene burada yapalım dedik. İnşallah bitmiş halinde de hep beraber iftar yaparız.”

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın