Görüş Bildir
Haberler
Belediyenin Barınağına Giren 3 Pitbull, Kedi Katliamı Yaptı

Belediyenin Barınağına Giren 3 Pitbull, Kedi Katliamı Yaptı

Antalya'daki bir hayvan barınağına tel örgüleri aşıp giren pitbull cinsi 3 köpek, buradaki 12 kediyi öldürdü. Belediye köpeklerin sahibi hakkında şikayetçi olurken, özel güvenlik personeli de açığa alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ya kazıp girdiler ya da birileri kasıtlı olarak içeri bıraktı

Ya kazıp girdiler ya da birileri kasıtlı olarak içeri bıraktı

Ermenek Mahallesi'nde gece saatlerinde pitbull cinsi 3 köpek, Muratpaşa Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne girdi. Tel çitlerin altındaki toprağın kazılması sonucu girdiklerinden ya da birileri tarafından bu noktadan içeri kasıtlı bırakıldığından şüphelenilen köpekler, sokak kedilerinin tedavilerinin yapıldığı Kedi Evi'ndeki kafeslere saldırdı. 12 kediyi öldüren köpekler, kafes ve veteriner malzemelerine de zarar verdi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı

Sabah olayın ortaya çıkmasının ardından yapılan inceleme ve mikroçip kontrolü neticesinde köpeklerden 2'sinin sahipli olduğu anlaşıldı, diğer köpekte ise mikroçipe rastlanmadı. Köpeklerin sahibi hakkında şikayetçi olan ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na da suç duyurusunda bulunan Muratpaşa Belediyesi, olayda ihmali bulunduğu düşünülen özel güvenlik personelleri hakkında da disiplin soruşturması başlattı ve açığa aldı. Ölüm raporları hazırlanan kediler, soruşturma tamamlanana kadar muhafaza edilmek üzere donduruldu. Köpekler ise merkezde müşahede altına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
34
14
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mavi Balik

Aynı tür farklı sahiplerin köpekleri bir şekilde biraraya gelecek, sonra hayvan barınağını bulacaklar bir de orada kedilere saldıracaklar… Barınağın güvenlik... Devamını Gör

yakup ç

iceride bir arkadasa bakip cikacagiz mi dediler. Sahipleri belli ise onlari da bir zahmet kankilerinin yanina alalim

portside

Nerede bir at hırsızı görsem elinde pitbull var. Bu hayvanlara yazık. Herifler o denli ezik ve vasıfsız ki köpek ile araba ile telefon ile vasıf kazanmaya ça... Devamını Gör