Görüş Bildir
Haberler
Her Gün Yeni Bir Vahşet: Hayvanlar İçin Yapılan Kulübeyi İçinde Kedi Varken Yaktılar

etiket Her Gün Yeni Bir Vahşet: Hayvanlar İçin Yapılan Kulübeyi İçinde Kedi Varken Yaktılar

Hayvanlara karşı yapılan katliam haberleri bitmek bilmiyor. Bu seferde İzmir'de yaşanan bir vahşet ajanslara düştü. Karşıyaka'da bir parkta bulunan kedi evi, içinde kedi varken kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Polis güvenlik kamerası kayıtlarından, kediyi diri diri yakan şüphelileri belirlemek için çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Karşıyaka'daki Sedat Kahraman Parkı'nda pazar sabahı yürüyüş yapan kişiler, buradaki kedi evinin yakıldığını fark etti. Kedi evinin içinde bir kedinin de yanarak öldüğünü gören mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi.

İki şüpheli aranıyor

İki şüpheli aranıyor

Ekipler, park çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüpheli iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Karşıyaka Belediye'si de suç duyurusunda bulundu

Karşıyaka Belediye'si de suç duyurusunda bulundu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Cemil Tugay, kedi evinin yakılmasına ve bir kedinin hayatını kaybetmesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili tespit tutanağı tutularak kamera kayıtlarının incelenmesi ve olayın failinin bulunarak gerekli cezanın verilmesi için Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Hayvan Hakları İhlal Komisyonu'na suç duyurusunda bulunduklarını belirten Tugay, 'Bir insan böyle bir vicdansızlığı nasıl yapar? Çok üzgünüz ve failin gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Kentimizi paylaştığımız can dostlarımızın huzur içinde yaşayabilmesi için çalışıyoruz. Sahipsiz hayvanlar ve yaşadıkları kötü muamele, insan eliyle oluşturulmuş bir sorundur ve çözümü de insanlar tarafından, insanca olmalıdır' dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
182
65
14
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İzmir Karşıyaka'da oturuyorum, parka yakın sayılırım. Ben bu vahşeti yapanların park yakınında oturduğunu düşünüyorum. Umarım öyledir. İfşa edildiğinde yakın... Devamını Gör

Andreas Fotsis

balçovadayim, bi mesajla feribota bakar, bulunursa adres verirsen ordayim

Volkan Gülümser

Bedduayı sevmem ama böyle orospu çocukluğuna dayanamadım.Umarım bunu yapanda aynı şekilde yanarak can verir !

vOLCano

bunlar bu ara artmaya başladı enteresan.