Görüş Bildir
Haberler
Beauty Around Seçti : İşte Hindistan'ın En Güzelleri

Beauty Around Seçti : İşte Hindistan'ın En Güzelleri

The Joker
23.02.2016 - 16:48

İşte büyük oylamayla seçilen en güzel hintliler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Shraddha Kapoor

10. Shraddha Kapoor

Kapoor Boston Üniversitesi'nde tiyatro öğrencisiydi. Buradaki ilk yılında oyunculuk kariyeri başladı.

9. Asin

9. Asin

Hindistan’ın son dönemde kazandığı en önemli yeteneklerden birisi olarak görülen Asin Thottumkal 26 Kasım 1981 tarihinde Cochin, Kerala, Hindistan’da doğmuştur. Henüz çocukluk yıllarında iken oyunculuğa ilgi duyan ve bu alana yönelmeye başlayan Asin Thottumkal bugüne kadar Bollywood yapımı çok sayıda projede yer almıştır.

8. Preity Zinta

8. Preity Zinta

13 yaşındayken babasını bir trafik kazasında kaybeden Preity böylece olgunlaşmaya mecbur kalır. Aslında Shimla şehrinden olan Preity, üniversitede okumak için Mumbai şehrine taşınır. Bir gün parkta arkadaşıyla otururken bir bayan yanına gelir ve bir ajans şirketinde çalıştığını ve yeni bir reklamda oynayacak modelin son anda çekime gelmediğini ve Preity'nin yüzünü çok beğendiğini söyler. Preity'e modellik yapmayı teklif eder ve Preity'de kabul eder. Böylece kariyerine bir reklam mankeni olarak başlar. 90'lı yılların sonlarında tesadüfen arkadaşını desteklemek için gittiği deneme çekiminde Bollywood'un önemli yönetmenlerinden biri olan Shekhar Kapur tarafından keşfedilir.

7. Katrina Kaif

7. Katrina Kaif

Çoğunlukla Hindistan’da kendi dilinde çekilen filmlerde yer alan aynı zamanda farklı yapımlarında içinde bulunan Katrina Kaif, 2008 – 2011 yılları arasında Asya’nın en seksi kadını olarak seçilmiştir. 2003 yılında Boom filmi ile sinema sektörüne adım atan Kaif, Namastey London, Welcome, Race ve New York gibi pek çok projede yer almış aynı zamanda Raajneeti filmi ile ödüllere ulaşmıştır.

6. Juhi Chawla

6. Juhi Chawla

1984 yılında Miss Hindistan güzellik yarışmasının galibi olarak taç aldıktan sonra, Chawla'nın oyunculuk kariyeri başladı. Bollywood'un önde gelen oyuncularından biri hâline geldi ve zamanla FilmFare, Screen Weekly ve Zee Cine'den birçok ödül alan bir oyuncu oldu.

Chawla çoğunlukla komedi filmlerinde yer aldı ve 1990'larda birçok kuruluş tarafından Hint sinemasının en iyi oyuncularından biri olarak gösterildi.

Bollywood'da hüküm sürmüş en iyi oyuncularından biri olarak listenin ilk sıralarında yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Madhuri Dixit

5. Madhuri Dixit

Madhuri Dixit, 15 mayıs 1965 yılında Hindistan'ın Bombay kentinde dünyaya gelmiştir.Defalarca Bollywood'un en ikonik kadın oyuncusu seçilmiştir.Ülkesinde en saygı gören aktrislerden biridir.

4. Kajol

4. Kajol

Oyunculuk hayatının başlangıcında 'Baazigar' filmiy'le kendisini tanıtdı.1995'den kendisini şanslı olarak görebilen Kajol, ozamanki yeni ama başarılı olan yönetmen Aditya Chopra'nın 'Dilwale Dulhaniya Le Jayenge' filminin Başrolünü oynama şansını yakaladı. Film büyük bir başarı ile sinemalara girdi ve Hint sinemasında alışılmadık bir derecede uzun süre oynadı. Mumbai'daki bir sinemada 19 senedir hiçdurmadan bu film yayınlanmakta. Aktör Shahrukh Khan ile Kajol şu altı film'de - Baazigar (1993), Karan Arjun (1995), Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995), Kuch Kuch Hota Hai (1998) ve Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001), My Name İs Khan (2010) başarılı bir çift oldular.

3. Deepika Padukone

3. Deepika Padukone

Hint film aktrisi ve model.Hindistan'ın en çok kazanan ünlülerindendir. Başarılı bir Bollywood kariyeri vardır ve  2 Filmfare Ödülü'ne sahiptir.Gençken ulusal düzeyde badminton oynamış, fakat model olmak için spor kariyerine son vermiştir. Film rolleri için teklifler aldı ve çıkışını 2006 tarihli bir Kanada filmi Aishwarya ile yaptı. Padukone Bollywood çıkışını ise büyük başarı sağlayan Om Shanti Om ile yaptı ve En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu dalında Filmfare ödülü kazandı.

2. Priyanka Chopra

2. Priyanka Chopra

Sinema oyuncusu, şarkıcı ve 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisidir. Chopra, başarılı film kariyeri boyunca Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri haline gelmiştir. En İyi Kadın Oyuncu dalında Ulusal Film Ödülü ve dört kategoride Filmfare kazanmıştır.

1. Aishwarya Rai

1. Aishwarya Rai

1 Kasım 1973’te Mangalore Hindistan’da dünyaya gelmiştir. 1994 Dünya Güzeli seçilmiştir. Kendisinden 3 yaş büyük Aditya Rai adlı film yapımcısı bir ağabeyi vardır. Aishwarya Rai, mimarlık okurken hem mankenlik yapmaya hem de ağabeyinin filmlerinde rol almaya başlar. Iruvar, Jeans, Hum Dil De Chuke Sanam (1999) ve Taal gibi bir çok Bollywood (Hint Film Endüstrisi) filminde rol alır. Ünü gittikçe artan Rai, Batı dünyasının da ilgisini çekmeyi başarır ve Time dergisi tarafından 2004 yılında Dünya En Güçlü 100 İnsanı listesinde yer alır. 1 ay sonra David Letterman Show’da konuk olur. 2003 yılı Cannes Film Festivali’nde jüride yer alır. 2004 yılında Londra Madame Tussaud Müzesindeki wax mumyası yapılır. Son filmi Provoked Nisan 2007’de İngiltere ve Hindistan’da gösterime girmiş ve ticari açıdan İngiltere’de başarılı olamamıştır. İlk Amerikan filmi The Last Legion Ağustos 2007’de gösterime girer. Aishwarya Rai, 2006 yılının En Seksi Yıldızları sıralamasında 5 numarada yer almıştır ve ülkesinde de En Çok Arzu Edilen 2. Kadın (2006) seçilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın