Görüş Bildir
Haberler
Bayramda Alınan Kilolardan Kurtulmanın 6 Yolu

Bayramda Alınan Kilolardan Kurtulmanın 6 Yolu

KadınMatik
29.09.2015 - 14:47

Güzel bir tatil, akraba ziyaretleri ve dolu dolu geçen bir bayramın ardından birçok kişinin alınan kilolarla başı derde girmektedir. Reddedilemeyen tatlılar ve mis gibi kavurmalar yerini kalorilere bırakalı henüz birkaç saat oldu. Peki, bu kalorileri yakmak için ne yapmak gerekir? İşte, bayramda alınan kilolardan kurtulmanın 6 yolu:

1. Bir şeyi yapmaya başlamadan önce başarılı olacağınıza inanmanız gerekir. Kilo vermede de bu kural geçerlidir. Bir haftada en az 2-3 kilo vereceğinize inanırsanız bunu başarmanız çok daha kolay olacaktır. Bu nedenle yapılacak olan ilk şey kendinize güvenmeniz ve kararlı olmanızdır.

2. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, düğün ve davet gibi organizasyonlara gitmemelisiniz. Bunun yerine bisiklet turları ve spor aktiviteleri gibi organizasyonlara katılmayı denemelisiniz.

3. Özellikle bayramdan sonraki ilk haftalarda etli ve yağlı yemeklerden uzak durmanız gerekir. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışarak süt ve süt ürünleri tüketimine ağırlık vermelisiniz. Böylece vücudunuzun kalori dengesini tekrar kazanabilirsiniz.

4. Egzersiz yapmaya başlamak için bundan iyi bir zaman yoktur. Yarından başlayarak kendinize bir program hazırlamalı ve düzenli olarak egzersiz yapmalısınız.

5. Gün içerisinde 2 litre sıcak su içerek de eski formunuza kavuşabilirsiniz. Hayatınızın geri kalanında da bu alışkanlığı sürdürerek her zaman fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

6. Detoks uygulamanın da kalori yakmaktaki etkisi tartışılmaz. Bunun için limon, maydanoz ve nane gibi malzemelerle hazırlayacağınız detokslar enerjinizi geri kazandıracaktır.

Kaynak: http://kadinmatik.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın