Görüş Bildir
Haberler
Başa Talih Kuşu Konsa da Gitmenin Zor Olduğu Türkiye'nin En Pahalı Otelleri

Başa Talih Kuşu Konsa da Gitmenin Zor Olduğu Türkiye'nin En Pahalı Otelleri

Muhtemelen bakarken iç çekecek, 'Biz yaşıyor muyuz ya?!' diyeceksiniz... 😅

Otel fiyatlarında, 2 kişilik en lüks odanın tek gecelik konaklama ücreti baz alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Argos in Cappadocia - Nevşehir

15. Argos in Cappadocia - Nevşehir
www.instagram.com

6,480 TL

Kapadokya'nın kalbinde, Eski Üçhisar Köyü'nde yer alan Argos in Cappadocia, misafirlerine sadece eşsiz bir konaklama yeri sunmakla kalmayıp aynı zamanda tarihi konut kalıntılarını, yeraltı tünellerini ve mağaraları özenle restore etmiştir. Tamamı farklı bir tarzda tasarlanmış olan otel, bazıları özel mağara havuzları da dâhil olmak üzere 6 farklı konakta çok çeşitli konaklama birimleri sunmaktadır. Yüksek kubbeleriyle misafirlerine Kapadokya'nın tarihi dokusunda eşsiz bir manzara deneyimi yaşatmaktadır.

14. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum - Muğla

14. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum - Muğla
www.instagram.com

10,655 TL

El değmemiş Barbaros Körfezi'ne bakan kayalıkların üzerinde yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, muhteşem Ege Denizi'ne bakan mavi bayraklı özel plajı ile özel bir koyda yer almakta olup konuklarına eşsiz ve lüks bir tatil sunmaktadır. Otel, muhteşem beyaz mimarisi, doğal ahşap detayları ve turkuaz mavisi havuzları ile gezginleri kendine çekmektedir. 149 oda ve 24 süitin tamamı Gökova Körfezi'nin turkuaz mavisi sularına bakan balkon veya teraslara sahip boydan boya pencerelere sahiptir.

13. Kaya Palazzo Golf Resort - Antalya

13. Kaya Palazzo Golf Resort - Antalya
www.instagram.com

10,968 TL 

Türkiye'nin en gözde tatil beldesinde lüks ve ihtişamın yeni adresi Riu Kaya Palazzo Golf Resort, 3.500 metrekarelik spa merkezi, deniz manzaralı odaları, mini club'ı ile size unutamayacağınız tatil deneyimi sağlamaktadır. Şemsiye ve şezlonglar dâhil sahilde yer alan her şey ücretsizdir. 200 metre uzunluğunda bir de plaja sahiptir. Kaya Palazzo Golf Resort ayrıca geniş bir bahçe, çocuk havuzu ve çeşitli su kaydırakları ve açık havuzlar sunmaktadır. Tesis bünyesinde bir de golf sahası bulunmaktadır.

12. Titanic Mardan Palace - Antalya

12. Titanic Mardan Palace - Antalya
www.instagram.com

13.600TL

Titanic Mardan Palace sadece Türkiye'nin en iyi lüks oteli değil, aynı zamanda Avrupa'nın da en iyi lüks oteli ödülünü kazanmıştır. Odanızdan çıktığınız an birkaç adım uzaktaki 10.000 metrekarelik beyaz kumlu özel plaj alanı sizi beklemektedir. Sayısız sayıda tesislerin yanı sıra 11 restoran, bir bowling salonu ve alışveriş pasajı sunmaktadır.

Paris Hilton ve Lady Gaga gibi isimler bu otelin açılış partisine katıldı desek... 😏

11. Divan Bodrum - Muğla

11. Divan Bodrum - Muğla
www.instagram.com

15,158 TL

Tenha ve sakin bir ortamda butik bir otel olan Divan Bodrum, kumlu plajları ve deniz gezileri ile Ege Denizi'ne enfes erişim sunmaktadır. Ünlü yayıncı Condé Nast tarafından Akdeniz'deki en mükemmel seçeneklerden biri olarak tanımlanan bu geleneksel taştan yapılmış tesiste konuklar hem lüks hem de konforu yakalayabilmektedirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Bodrum EDITION - Muğla

10. The Bodrum EDITION - Muğla
www.instagram.com

22,678 TL

Konaklamanız süresince oda servisi gibi hizmetlerin keyfini çıkarabilirsiniz. The Bodrum EDITION konukları ayrıca işletmedeki havuz ve kahvaltı hizmetlerinden yararlanabilir. Aracıyla gelen konuklar için ücretsiz otopark mevcuttur.

Vaktiniz olursa ünlü marinalar arasında yer alan Yalıkavak Marina'ya rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

9. D Maris Bay - Muğla

9. D Maris Bay - Muğla
www.instagram.com

23,603 TL

Ege ve Akdeniz'in buluştuğu muhteşem Datça Yarımadası'nın yamacında yükseklerde, tüm beklentileri aşan seçkin bir tatil yeridir D Maris Bay. Muhteşem ve nefes kesici manzaralar, küçük adalar, tatlı çam ormanları, volkanik dağ sıraları, berrak sular ve beş çarpıcı doğal özel plaj ile D Maris Bay; sizi güzellik, dinginlik ve lüksün huzurlu bir yerleşim bölgesine davet etmektedir. D-Hotel Maris 193 geniş, lüks oda, süit ve seçkin bir villaya sahiptir ve bunların tümü en üst düzeyde rahatlama için özel olarak tasarlanmıştır. Çoğu nefes kesen manzaralı bir küvete sahiptir.

8. D - Resort Göcek - Fethiye

8. D - Resort Göcek - Fethiye
www.instagram.com

28,139 TL

Doğal koyları ve harika kumsalları ile doğa ve lüksü kusursuz bir şekilde harmanlayarak konuklarına zenginleştirici bir deneyim sunan gizli bir hazinedir. Odalar ve süitler, mükemmel konaklama seçenekleri sunmak için çağdaş mimari tasarımı güzel yüzeylerle birleştirmektedir.Tüm yapmak istediğiniz arkanıza yaslanıp rahatlamak olduğunda, kapsamlı spa konukları özel bahçelerde dinlenmeye, jakuzi, hamam, sauna, buhar odası, buz çeşmesinin keyfini çıkarmaya davet etmektedir.

7. Hotel Les Ottomans - İstanbul

7. Hotel Les Ottomans - İstanbul
www.instagram.com

31.169 TL

Hotel Les Ottomans , lüks yaşamın tüm ayrıntılarını misafirlerine sunarak, onları eşsiz bir deneyime davet etmektedir. Her süit birbirinden farklı olarak, Osmanlı geleneği ile modern lüksün çarpıcı bir birleşimini yansıtan bir dekorasyona sahiptir. Kişiye özel hizmet anlayışı ve sunduğu son teknoloji olanakları sayesinde, Hotel Les Ottomans misafirlerinin tüm ihtiyaç ve arzuları eksiksiz karşılanmaktadır.

Otele mi yoksa içindeki antikalara mı bu parayı ödüyoruz tartışılır 🤭

6. Otel Caresse - Bodrum

6. Otel Caresse - Bodrum
www.instagram.com

50,532 TL

Kusursuz bir şekilde döşenmiş 67 adet otel odası, 9 adet suit ve bir adet Caresse King Villa, üstün imkanlar, modern teknoloji, Luxury Collection yatakları, her odada özel balkonu  Ege Denizinin büyüleyici manzarasıyla size konforlu ve huzurlu tatil amaçlamaktadır. Konforu cömertçe sunan şık mobilyalar ve çekici banyo dekorasyonunun armonisi lüksün yepyeni bir tarza uzanışını simgelemekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Calista Luxury Resort - Antalya

5. Calista Luxury Resort - Antalya
www.instagram.com

62.254 TL

Sahilde, daire şeklindeki modern binalarda bulunan bu lüks tesis Magic Life Waterworld ve Cornelia Golf Club'a 2 km uzaklıktadır. Çok katlı aile odalarında ek olarak 2 çekyatlı salon ve banyo vardır. Üst sınıf süitler ve villalar jakuzili ve yemek alanlıdır. Bazılarında kişisel yardımcı hizmeti ve açık yüzme havuzu da mevcuttur. Kahvaltı ve otopark ücretsizdir. Yeme-içme seçenekleri arasında İtalyan ve Asya mutfakları yer almaktadır. 8 bar ve bir gece kulübü mevcuttur. Kapalı ve açık yüzme havuzları, 2 katlı spa ve çocuk kulübü mevcuttur.

4. Mandarin Oriental - Muğla

4. Mandarin Oriental - Muğla
www.instagram.com

70,068 TL

Zümrüt mavisi Ege Denizi'ne bakan çarpıcı bir konumda yer alan Mandarin Oriental, her biri çağdaş Türk ve Doğu füzyon tarzı mobilyalar için kusursuz bir gözle tasarlanmış 59'un üzerinde konuk odası, 29 süit ve 36 dairenin üzerinde üstün konfor sunmaktadır. 2 özel plaj, görkemli bir spa ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli mutfaklardan oluşan bu zengin sahil beldesinde rahatlamış ve ilham almış hissedeceksiniz.

3. Six Senses Kaplankaya - Muğla

3. Six Senses Kaplankaya - Muğla
www.instagram.com

70,708 TL

Bu lüks tesis, Ege Denizi'ne bakan ve Kaplankaya Plajı'na bitişik bir yamaçta yer almaktadır. Milas Bodrum Havalimanı'na 50 km uzaklıktadır. Zarif süitlerde ücretsiz kablosuz internet, düz ekran televizyon, iPad, mini bar ve çay-kahve yapma imkanı bulunmaktadır. Tüm süitlerde banyo, boydan boya pencere ve deniz manzaralı balkon vardır. Bazı süitlerde ek olarak oturma alanı ve özel havuz mevcuttur. Yerel lezzetler ve deniz ürünleri sunan restoranda manzaralı, şık bir yemek salonu bulunur. Ayrıca teraslı bir açık hava restoran vardır. Spa merkezinde kapalı havuzun yanı sıra spor salonu da mevcuttur.

2. Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus - İstanbul

2. Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus - İstanbul
www.instagram.com

96,925 TL

İstanbul'un en doğal güzellikteki semtlerinden birinde, Boğaz'ın kıyısında yer alan Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosporus, lüks ve konforun bir otel mabedine dönüştürülmüş eski bir 19. yüzyıl sarayıdır. 145 konuk odası ve 25 süit, geleneksel Osmanlı mimarisi ile çağdaş mobilyaların havadar bir birleşimidir. Sütunlu yeraltı yüzme salonu (su altında klasik müzik çalmaktadır) ve hamam kaçırılmamalıdır! Geniş beyaz kiremitli terastan veya açık havuzdan bir kadeh şarap eşliğinde gün batımını izlemek kesinlikle kaçırılmamalıdır.

1. Ciragan Palace Kempinski - İstanbul

1. Ciragan Palace Kempinski - İstanbul
www.instagram.com

311,366 TL

Dağ, havuz veya deniz manzaralı gösterişli odalarda mermer küvet, ücretsiz Wi-Fi ve düz ekran TV bulunmaktadır. Süitlerde özel küçük havuz, sauna, jakuzi, mini mutfak ve/veya teras vardır. 35 restoran ve barda servis edilen yiyecek ve içecekler , helikopterle havalimanı transferi, kendi özel Türk hamamı ve yağmur duşu ücrete dâhildir. Spa, kapalı ve açık havuzlar, çocuk kulübü, spor salonu ve tenis kortları, sunulan imkanlar arasındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eveet, duvara bakıp hayatı sorgulamaya devam edebiliriz 🙄

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz 🤗👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
20
10
8
8
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elly

Suit oda / Kral dairesi fiyatlarini koymussunuz sadece, geceligi 300,000 olan Ciraganin 3,000e de odasi var. Aldiginiz hizmet kalitesi ve odaya gore fiyatlar... Devamını Gör

Furkan Bayram

başta yazmışlar zaten ''Otel fiyatlarında, 2 kişilik en lüks odanın tek gecelik konaklama ücreti baz alınmıştır.'' diye

Develop ER

yuh 310.000 küsür TL .. Ev alırım ben o paraya gecelik demeyin söverim.

okisi

ulan zenginlikten kırılıyor olsam bile tek geceliğine 310 bin vermem aq gider dağıtırım o parayı daha mutlu olurum