Görüş Bildir
Haberler
Baktıkça Kıskanacaksınız! İşte Dünya Arkadaşlık Günü'ne Özel En Tatlı Halleri ile 25 Ünlü Arkadaşlık

Baktıkça Kıskanacaksınız! İşte Dünya Arkadaşlık Günü'ne Özel En Tatlı Halleri ile 25 Ünlü Arkadaşlık

Gerçek bir arkadaş bulmak ve olmak onların dünyasında biraz daha zor. Ama bazı isimler uzun yıllara dayanan o kadar güzel dostluklar kurmuş ki okuyunca imreneceksiniz. Dünya Arkadaşlık Günü'nde ünlü arkadaşları sizler için yazdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Brad Pitt ve George Clooney

1. Brad Pitt ve George Clooney

'Ocean's 11' isimli filmin çekimleri esnasında tanışan bu iki karizmatik adam, çekimler boyunca birbirlerine yardımcı oldular ve bu sayede o yıllardan günümüze kadar uzanan sıkı bir dostluk ilişkisi kurdular. Brad Pitt'George çok eğlenceli ve insanları kaynaştırmanın yollarını çok iyi biliyor' demişti arkadaşı için.

2. Drew Barrymore ve Cameron Diaz

2. Drew Barrymore ve Cameron Diaz

Onların genelde Charlie'nin Melekleri filminde tanıştıkları sanılıyor. Halbuki ikilinin tanışıklığı günümüzden 30 sene öncesine kadar dayanıyor.O zamanlar Cameron 16 Drew ise 14 yaşındaydı. Cameron bir röportajında “Drew 30 sene önce Beverly Hills’te bir kahve dükkanında çalışıyordu. Ben ise modellik yapıyordum. Bana servis yaparken tanıştık.” diye anlatır.

Bu iki ünlü güzel birbirlerine o kadar sadık ki, girdikleri hiçbir ortamda birbirlerinin arkasından kötü konuşulmasına müsade etmiyorlar. Ve bir 'best friend' vazifesi olarak Drew, Cameron'ın düğününde nedime olmuştu.

3. Bradley Cooper ve Gerard Butler

3. Bradley Cooper ve Gerard Butler

Çok eski bir tanışıklıkları olmasa bile oldukça sağlam bir dostluğa sahip olduklarını söyleyebiliriz. İyi bir dostluk için çok çok uzun senelere gerek yok illa ki. Birlikte bir şeyler içmeye bayılan bu iki yakışıklı, benzer kıyafetler giyerek ortalıkta görünmekten de çekinmiyorlar. En sevdikleri aktivite ise, tenis oynak...

Henüz birlikte rol aldıkları bir film yok ancak tekliflere açıklar...

4. Penelope Cruz ve Salma Hayek

4. Penelope Cruz ve Salma Hayek

Dünyanın en güzel kadınlarından bu ikisi 'Bandidas' filminin çekimleri esnasında tanıştı. Benzer saç kesimleri ve birbirlerine taktıkları evcil hayvan isimleriyle iyi bir dostluk bağı kurdular. Penelope, her ikisi de çocuk sahibi olmadan önce tüm boş zamanlarını birlikte geçirdiklerini söylüyor.

5. Jennifer Aniston ve Courteney Cox

5. Jennifer Aniston ve Courteney Cox

Ekran önündeki arkadaşlık zamanla kameralar dışında gerçek bir dostluğa dönüştü. Jennifer, en yakın arkadaşını güvenilir ve sadık biri olarak tanımlıyor:

'Courteney'in misafir odasında kaldığım çok oldu. Zaman zaman kendi özel eşyalarım bile benimle o odadaydı. Onunla ilgili söyleyebileceğim tek şey, her zaman benim yanımda olduğu.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naomi Watts ve Nicole Kidman

6. Naomi Watts ve Nicole Kidman

Ünlü olmadan çok önce Avustralya'daki seçmelere katıldıkları zamandan beri yakın arkadaşlar. O günden beri birbirlerini koruyup kollayan bu iki yıldız birbirlerine oldukça sadık. Kidman, Watts Amerika'dan Avustralya'ya taşındığında oraya adapte olması için en büyük desteği sağlayan kişilerden olmuş. Naomi de Kidman'ın Tom Cruise'dan ayrılma sürecinde bir an olsun arkadaşının yanında ayrılmamış.

7. Matt Damon ve Ben Affleck

7. Matt Damon ve Ben Affleck

Matt ve Ben herkesin özenebileceği bir arkadaşlığın en önemli örneklerinden.

Birbirlerini ergenlik çağlarından beri tanıyorlar. Aynı mahallede yaşayan bu iki ünlü neredeyse her gün görüşüyormuş.

8. Jennifer Lawrence ve Emma Stone

8. Jennifer Lawrence ve Emma Stone

İkilinin arkadaşlığı Jennifer Lawrence‘ın Hunger Games‘te rol arkadaşı olan Woody Harrelson‘dan daha önce Zombieland filminde baş rolü paylaştığı Emma Stone‘un telefonunu istemesiyle başlar.

Jennifer ve Emma yüz yüze görüşüp tam olarak tanışmadan önce neredeyse bir sene kadar mesajlaşmışlar.

9. Tobey Maguire ve Leonardo Di Caprio

9. Tobey Maguire ve Leonardo Di Caprio

Di Caprio ve Maguire çocukluktan beri arkadaş. Neredeyse 25 yıldır birbirlerini her konuda desteklemişler. Hatta rol almayı düşündükleri tüm projeleri önce kendi aralarında tartışıp fikir alışverişinde bulunuyorlarmış. Birlikte basketbol oynamayı çok seven bu iki arkadaşın büyük bir hayali de gerçek olmuş. 'The Great Gatsby' ise hep hayalini kurdukları birlikte aynı projede olma fikrini gerçekleştirmişler.

10. Madonna ve Gwyneth Paltrow

10. Madonna ve Gwyneth Paltrow

Onlar 15 yılı aşkın bir süredir bu arkadaşlığı yürütüyorlar. Öylesine yakınlar ki birbirlerinden 'kardeş' olarak bahsediyorlar. Gwyneth, sırf Madonna'nın Guy Ritchie ile yaşadığı ayrılık sürecinde destek olabilmek için New York'a taşınmış. Onları bir araya getirebilecek hiçbir ortak yönleri yok gibi görünse de işin aslı hiç de öyle değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kate Hudson ve Liv Tyler

11. Kate Hudson ve Liv Tyler

Kate Hudson ikonik aktris Goldie Hawn’ın kızı, Liv Tyler ise Aerosmith adlı rock grubunun solisti Steven Tyler’ın kızı. Meşhur ebeveynleri çok sıkı dost oldukları için çocuklara da sıkı dost olmaktan başka çare kalmamış. Liv ve Kate Los Angeles’taki Crossroads Sanat ve Bilim Okulu’na beraber gitmişlerdir. Yani lise arkadaşıdırlar. Tabii ki bu kadar güzel arkadaşlığın bir de meyvesi olmalıydı o da 2000 yapımlı beraber oynadıkları “Dr. T Ve Kadınları” ve filmi.

12. Justin Timberlake ve Ryan Gosling

12. Justin Timberlake ve Ryan Gosling

Biri Hollywood’un yakışıklı oyuncusu diğeri ise müzik dünyasının en sevilen şarkıcılarından biri. Onların 20 yıllık bir dostluğu var. 90’ların popüler TV dizisi 'The Mickey Mouse Club’da tanışan ikili, birbirlerini hiç bırakmadı. Ayrıca Kanadalı oyuncu Gosling, vatandaşlık sorunu nedeniyle bir süre Timberlake ve ailesinin ABD’deki evinde yaşamış. Çok tatlı değiller mi yaaa!

13. Justin Timberlake ve Jimmy Fallon

13. Justin Timberlake ve Jimmy Fallon

Justin Timberlake'in bir diğer iyi arkadalığı ise Jimmy Fallon ile. Jimmy ve Justin ikilisinin arasındaki enerjiyi görenler onları 40 yıllık dost sanıyor. Halbuki 2002 yılında yapılan MTV Ödül Töreni’nde tanışmışlar. Bu ödül töreninin onlar için anlamı nedir ? Justin Timberlake için anlamı ilk solo performansını sergilediği sahnedir. Jimmy içinse ilk sunuculuk deneyimidir. İkili o günden beri epey sıkı arkadaşlarmış.

14. Maisie Williams ve Sophie Turner

14. Maisie Williams ve Sophie Turner

Game Of Thrones setinde beraber büyüyen Sophie ve Maisie ayrılmaz bir ikili olur. Hatta bir de kollarında aynı dövmeyi taşıyorlar: dizinin kadrosuna dahil olduklarını öğrendikleri günün tarihi.

Onların muhteşem arkadaşlıklarını daha yakından görmek isterseniz, sizi şöyle alalım.

15. Gwen Stefani ve Angelina Jolie

15. Gwen Stefani ve Angelina Jolie

Angelina ve Gwen aileleriyle birlikte sürekli vakit geçiriyorlar. Hatta Angelina'nın kızı Shiloh, 5 yaşındayken gönlünü Gwen Stefani ile Gavin Rossdale çiftinin oğulları Kingston'a kaptırmıştı :)

Anneleri kadar çocukları da bu arkadaşlıktan memnun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Cara Delevingne ve Rihanna

16. Cara Delevingne ve Rihanna

Rihanna ve süper model Cara Delevingne, bir süre önce çok yakın arkadaş oldu. İkili; birlikte partilere, etkinliklere ve defilelere katıldı. Rihanna'nın, Delevingne'e kariyer mentörlüğü yaptığı ve kritik kararlar alma dönemlerinde yardım ettiği biliniyor.

17. Keira Knightley ve Sienna Miller

17. Keira Knightley ve Sienna Miller

'The Edge of Love' filminin setinde tanışan ikili, arkadaşlıklarını sıkı dostluğa dönüştürdü. Oyuncular; alışverişe gidiyor, kafede buluşuyor, sık sık birlikte zaman geçiriyor. Siena Miller, Keira Knightley'nin kendi güzellik ikonu olduğunu söyleyerek onu, 'en güzel kadın' olarak tanımladı.

18. Mel Gibson ve Robert Downey Jr.

18. Mel Gibson ve Robert Downey Jr.

Bu iki karizmatik adam da 1990 yılında 'Air America' filminin çekimleri sırasında tanıştı. Ünlü aktörler, beyazperdedeki arkadaşlıklarını gerçeğe dönüştürdü. Downey, arkadaşının skandal boşanma davasında ona destek olurken; Gibson da Downey'ye uyuşturucu ve alkol alışkanlığından kurtulmaya çalışırken yardım etti.

19. Jay-Z ve Chris Martin

19. Jay-Z ve Chris Martin

Jay-Z ve Coldplay grubunun solisti Chris Martin de çok yakın arkadaşlar. Öyle ki Chris Martin eski eşi Gwyneth Paltrow'dan boşanmadan önce iki çift 'double date' takılıyorlarmış. Düşünsenize; hanımlar yemekleri yapıyor, beyler de rap ve rock müzik tartışıyor. Mükemmel bir grup değil mi?

20. Eva Longoria ve Victoria Beckham

20. Eva Longoria ve Victoria Beckham

Victoria Beckham ve Eva Longoria uzun süredir arkadaşlar. Birlikte partilere katılıp eğlenen dostlar en önemli günlerinde de yan yana oluyorlar. Bakınız bu resim Eva'nın evlendiği gün düğün öncesinde çekildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. George Lucas ve Steven Spielberg

21. George Lucas ve Steven Spielberg

Onlar da sinema dünyasının iki kankisi ve gişe tanrısı. Yıllardır süren dostluklarına dair şöyle de ilginç bir anıları var.  Henüz Star Wars: A New Hope filmi vizyonda değil, hatta George Lucas vizyon için kimi sıkıntılar yaşıyor. Bu sıralar Steven Spielberg, “Üçüncü Türden Yakınlaşmalar” filminin çekimlerinde, bu fotoğraf da filmin setinden. George Lucas, Spielberg’in filminin kendisininkinden daha çok hasılat yapacağını söylüyor. Spielberg ise tam tersi, Lucas’ın filminin daha iyi gişe yapacağını iddia ediyor.

İddiaya göre kimin filmi daha fazla kazanç getirirse o kişi, diğerine kendi filminin gelirinin %2.5′ini verecek. Sonuçta “Üçüncü Türden Yakınlaşmalar”ın 303 milyon dolarlık hasılatına karşın, Star Wars 775 milyon Dolar’ı cukkalıyor. George Lucas, Spielberg’e 40 milyon dolar bayılmak zorunda kalıyor.

22. Adam Levine ve Jonah Hill

22. Adam Levine ve Jonah Hill

Adam Levine ve Jonah Hill arkadaşlığı babalarına dayanıyor. Ortaokuldan beri çok iyi arkadaş olan babaları sebebiyle beraber büyümüşler ve birbirlerine her zaman destek olmuşlar.

23. Jessica Biel ve Jennifer Garner

23. Jessica Biel ve Jennifer Garner

Her zorluğu birlikte atlatıp hayata gülümseyen iki tatlı arkadaş daha.

24. Jennifer Lopez ve Leah Remini

24. Jennifer Lopez ve Leah Remini

Çok uzun süredir arkadaş olan ikilinin birlikte bir filmleri de var. Leah Remini, Jennifer Lopez ve Marc Anthony’nin ikizlerinin de vaftiz annesi.

25. David Beckham & Gordon Ramsay

25. David Beckham & Gordon Ramsay

Birlikte çokça spor müsabakalarında görüntülenen ikilinin arkadaşlığı sadece bununla sınırlı değil. Aileleri de sık sık bir araya geliyor.

BONUS: Bu da bizim ünlülerimizin "kankalık" müessesini arşa çıkardığı liste. Merak edenleri buraya alalım. Herkesin "Arkadaşlık Günü" kutlu olsun :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
32
11
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?