Cafer Mahiroğlu Sosyal Medyadan Duyurdu: Halk TV'ye Kayyum Atandı, Yayın Durduruldu
Halk TV'nin İstanbul'daki binasına sabahın erken saatlerinde polis baskını düzenlendi.
Düzenlenen baskının ardından kanala kayyum atandı, televizyon yayını durduruldu. Polis ekiplerinin binadaki aramaları sürerken, kanalın bulunduğu yol trafiğe kapatıldı ve çalışanların binaya girişine izin verilmedi.
Haberi Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu haberi sosyal medyadan duyurdu. Mahiroğlu paylaşımında 'Butlan lideri Kılıçdaroglu ve ekibi mutlu olabilir. Polis Halk TV’de.' dedi.
Halk TV'ye polis ekiplerinin girmesinin ardından binadaki son gelişmeleri aktaran Halk TV programcısı Deniz Bayramoğlu yayının durdurulmasına ilişkin süreci şöyle aktardı: 'Halk TV Genel Yayın Yönermeni Suat Toktaş kayyum heyeti başkanı ile yayının devam etmesi konusunda yaptığı görüşme sonuçsuz kaldı. Halk TV yayını durduruldu.'
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’den tepki!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel Halk TV'ye yönelik polis baskınına ve kanala kayyum atanmasına ilişkin açıklama yaptı.
Özel, 'Şafak vakti bir televizyon kanalına polis baskını yapıp, kayyım atamak ancak diktatörlerin yapacağı iştir' diyerek tepki gösterdi. Halk TV çalışanlarının yanında olduklarını belirten Özel, 'Millet kazanacak, darbeciler, vesayetçiler yenilecek' ifadelerini kullandı.
Özel sosyal medyadan şunları yazdı: 'Şafak vakti bir televizyon kanalına polis baskını yapıp, kayyım atamak ancak diktatörlerin yapacağı iştir. Maalesef ülkemizi bu hale getirdiler. Millet, fon soygununun hesabının sorulmasını isterken…. Ekonomik kriz, geçim derdi, adaletsizlikler ülkemizin her yerinde sürerken… Tam da Türkiye’nin en büyük siyasi davasında savunmanın başlayacağı gün, bunu yaptılar. Belediyelere kayyım atayıp milletin iradesine çökenler, şimdi milyonların izlediği Halk TV’ye kayyım atadılar.
Çünkü ACİZ ve KORKAKLAR! Halk TV’nin, basın özgürlüğünün, orada çalışan yüzlerce emekçinin ve ailelerinin yanındayız. Yargıyla siyaseti, kollukla haberciliği, kayyımla millet iradesini terbiye edeceğini sananlar tarihin en büyük yanılgısı içindeler. Türkiye bu kötülüğü yenecek. Halkımızı bu mücadeleye sonuna kadar sahip çıkmaya davet ediyoruz. Millet kazanacak, darbeciler, vesayetçiler YENİLECEK!'
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın