Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Dikkatini Çekti: Victor Osimhen Maçlarda Maske Takmasının Sebebi Ne?

Herkesin Dikkatini Çekti: Victor Osimhen Maçlarda Maske Takmasının Sebebi Ne?

Galatasaray, Victor Osimhen transferi ile sadece Türkiye'de değil tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Futbolseverler, dünyanın en iyi golcüleri arasında gösterilen Nijeryalı forvetin kariyerini araştırırken son zamanlarda karşılaşmalara maske ile çıktığını gördü. Peki durumun sebebi ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kasım 2021'de ciddi bir sakatlık yaşadı.

Kasım 2021'de ciddi bir sakatlık yaşadı.

Inter'ın savunma oyuncusu Milan Skriniar ile kafa kafaya çarpışan Osimhen'in bu çarpışma sonucu yüzünde ciddi bir hasar meydana geldi. Yapılan tetkikler sonrasında doktorlar, oyuncunun yüzündeki kemiklerin onarılması için altı plaka ve 18 vida takılması gerektiğine karar verdi.

Uzun dönem forma giyemedi.

Uzun dönem forma giyemedi.

Bu zorlu operasyonun ardından Osimhen, iki ay sahalardan uzak kaldı. Ancak bu süreç, Osimhen’in kariyerini neredeyse hiç etkilemedi. Etkili performansı, kaldığı yerden devam etti.

Peki neden maske takıyor?

Peki neden maske takıyor?

Osimhen'in maske takmasının temel sebebi, yüzündeki kemiklerin daha fazla zarar görmesini engellemek. Maske, sahada agresif müdahalelere maruz kaldığında bile yüzünü koruma işlevi görüyor. Her ne kadar başlangıçta bu maske geçici bir çözüm olarak düşünülse de başarılı ismin performansını etkilemediği ve sakatlık riskini azalttığı için kalıcı hale geldi.

"Kimliğim oldu"

"Kimliğim oldu"

2022 yılında verdiği bir röportajda maske konusuna değinen golcü, şunları söylemişti:

'Ayrıca geçen sezon yüzümden kötü bir sakatlık geçirdim, ameliyat gerektiren bir başka kötü andı. Benim için zordu ama kendimi sevdiklerimle çevreledim ve daha hızlı iyileşmeme yardımcı oldu. Bugün beni koruyacak bir maskem olduğu için mutluyum. Maske ve sarı saç, kimliğimin bir parçası haline geldi.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
8
2
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şahin

Ninja kaplumbağalara benziyor

Nedim Demir

sen kime benİyon acaba

beybi shark

Netflix yapımı Zorro gibi görünüyor...

ali Erciyes

Çin Cona çürük çilek satmışlar

Nedim Demir

sana batan bişey mi var