Görüş Bildir
Haberler
Avrasya'nın Son Anketi: 'İYİ Parti ve DEVA Partisi Sıra Dışı Bir Sıçrama Yapıyor'

Avrasya'nın Son Anketi: 'İYİ Parti ve DEVA Partisi Sıra Dışı Bir Sıçrama Yapıyor'

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketten önemli ayrıntılar paylaştı. Özkiraz, 'Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti ve DEVA Partisi'nin sıra dışı bir sıçrama yaptığını belirtti.

'Sağ iktidar çok hızlı bir düşüş içinde'

'Sağ iktidar çok hızlı bir düşüş içinde'

'Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor' bilgisini paylaşan Özkiraz, 'Bu da bize sağ iktidarın çok hızlı bir düşüş içine gireceğini gösteriyor' değerlendirmesinde bulundu.

'Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak'

'Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak'

Avrasya Araştırma'nın Başkanı Kemal Özkiraz, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yönelik de çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Özkiraz, 'Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak' diye yazmıştı.

'Şimdi çok erken gelebilir, kizabilirsiniz hatta ufak bir linç de görebilirim' diyen Kemal Özkiraz, 'Ama... Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak. Hatta farklı kazanacak. Anketler detaya inmedikce asıl söylemesi gerekenleri size söylemez. Bu konuyu uzun uzun anlatacagim' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
51
25
22
8
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melih baykurt

şahsen mansur yavaş'ın cumhur başkanı adayı meral akşener'in başbakan olacağı senaryo çok daha iyi

Firat Aydin

Meral Aksenerle ilgili sadece Mehmet Agar diyorum sana gerisini artik sen arastir

Psimaxwe

Adamı seviyorum ama şu kemalciliği beni aşırı aşırı sinirlendiriyor artık. Artık ne ortak çıkarları varsa erdoğanı geçen 3 aday varken hala gerisinde kalan k... Devamını Gör

Zamanında bahçeliyi nasıl gaza getirip erken seçim çağrısı yaptırıp akpnin başa geçmesini sağladılarsa şimdi de kılıçdaroğlunu gaza getirmeye çalışıyorlar. K... Devamını Gör