Görüş Bildir
Haberler
Çankırılı Vatandaş: 'Çocuğuma Recep Tayyip Adını Koymuştum Şimdi Değiştiremiyorum, Pişmanım'

etiket Çankırılı Vatandaş: 'Çocuğuma Recep Tayyip Adını Koymuştum Şimdi Değiştiremiyorum, Pişmanım'

CHP'nin hazırladığı raporda bu ifadeler yer aldı: 'Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar, 'Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz' diyorlar.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP, 40 kişilik bir heyetle Çankırı'yı ziyaret ederek kentteki genel durumu ve yurttaşların görüşlerini rapor haline getirdi. 

Cumhuriyet'in aktardığına göre Kılıçdaroğlu’na sunulan raporda bir vatandaşın isyanı dikkat çekti. Rapora göre vatandaş şunları söyledi:

'Oğluma “Recep Tayyip” adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar, “Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz” diyorlar. Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum.'

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, bir tweet atarak haberi yalanladı 👇

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, bir tweet atarak haberi yalanladı 👇

Bir süre sonra valiliğin web sitesinde yapılan açıklamada ise 'Nüfus müdürlüklerimize söz konusu talebe ilişkin randevu ya da herhangi bir resmi başvurunun bulunmadığı tespit edilmiştir'  denildi.

CHP'nin raporundan öne çıkan diğer başlıklar ise şöyle 👇

CHP'nin raporundan öne çıkan diğer başlıklar ise şöyle 👇

Verdiğini geri aldı: 3 bin TL hibe destek aldım. “Faydası oldu mu” diye sorarsanız; üzerine ekleyip BAĞKUR prim borcumu ödedim. Devlet verdiğini geri aldı. (Esnaf)

Borçlular, yakını üstüne şirket açıyor: Esnaf borcunu ödeyemeyince, yeni kredi çekebilmek için eşi ya da yakını üzerine şirket kurmaya başladı. Bu yüzden şirket kapanışından çok, basit usulde şirket açılışı yapılıyor. Hükümetin, “Şirket açılışı çok” söyleminin kaynağı bu. (Esnaf)

Primler 9’a katlandı: Pandemi döneminde çiftçiye hiç destek verilmedi. İki senedir BAĞKUR’lar ödenmiyor. BAĞKUR primleri borcu silinsin. 2010 yılında prim 120 TL idi, bugün 1085 TL. Aylık ödeyemiyorum. (Çiftçi)

Çeltik sözü tutulmadı: Cumhurbaşkanı açıklama yaptığında TMO’nun, üreticiyi desteklemek için patatesle birlikte çeltik alımı yapacağını söylemişti. TMO patates alımı yapmasına rağmen pirinç alınmadı. Geçen yılın ürünleri depolarında duran, satamayanlar var. (Çiftçi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
73
23
11
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bir dönem de bebeklere Fetullah ismi koyulurdu acaba ne oldu onlara ?

Nisa Nur

Lan cidden ne oldu onlara

36degrees

Ablacım veya abicim her kimsen işte, kusura bakma da müstehak size be. Kötü tarafı bu hikayede yanan biz de oluyoruz işte.

Batuhan

Sana müstehakta çocuğa üzüldüm