Görüş Bildir
Haberler
Aşırı Pişmanlık İçerir! Metacritic, 2021 Yılının En Kötü Filmlerini Açıkladı

Aşırı Pişmanlık İçerir! Metacritic, 2021 Yılının En Kötü Filmlerini Açıkladı

Film eleştirileri için en önemli sitelerden olan Metacritic, 2021 yılının en kötü ve izleyenleri bin pişman eden filmlerini açıkladı. İşte zinhar uzak durmanız gereken filmler...

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vanquish

1. Vanquish

Genç bir anne olan Victoria, bir Rus uyuşturucu kuryesi olarak karanlık geçmişini geride bırakmaya çalışır. Ancak o ne kadar uğraşsa da geçmişinden kurtulamaz. Emekli bir polis olan Damon, Victoria’nın kızını rehin tutarak onu verdiği emirleri yerine getirmeye zorlar. Vicrtoria, kızını yeniden görmek için silah ve motosikletini yeniden kullanarak bir dizi gangsteri alt etmeye çalışır.

2. Music

2. Music

Genç bir kadın olan Zu, ailesinden uzakta tek başına bir yaşam sürer. Ancak onun hayatı, otizm spektrum bozukluğu olan üvey kız kardeşi Music’in tek koruyucusu olacağını öğrenmesiyle bambaşka bir hal alır.

3. The Virtuoso

3. The Virtuoso

Film, akıl hocasına (Anthony Hopkins) olan borcunu ödeyebilmek için yeni bir görev üstlenen profesyonel bir suikastçıya (Anson Mount) odaklanıyor. Hedefinin izini sürmek ve öldürmekle görevlendirilen suikastçıya, diğer görevlerinin aksine bu görevi için fazla istihbarat verilmez. Hedefinin ne ismi ne de fotoğrafı verilir, yalnızca saat beşte küçük bir kasabadaki bir lokantada olacağı söylenir. Virtüöz, avını bulmak ve görevini tamamlamak için insan avına başlar. Hedefi, lokantadaki herhangi bir müşteri olabilir: Buna lokantanın gizemli garsonu (Abbie Cornish) da dahildir. Garson, suikastçının aradığı av olmasa bile görevi tehdit edebilecek ve adamın hayatını tehlikeye sokabilecek bir dikkat dağınıklığına sebebiyet vermektedir.

4. Midnight in the Switchgrass

4. Midnight in the Switchgrass
thefranchisehound.com

Midnight In The Switchgrass, bir dizi çözülmemiş cinayet vakasını soruşturmak için bir araya gelen bir FBI ajanı ile bir polis memurunun hikayesini konu ediyor.

5. The Misfits

5. The Misfits

The Misfits, kendisini büyük bir komplonun içerisinde bulan bir suçlunun hikayesini konu ediyor. Bir grup sıra dışı suçlu tarafından planlanan bir altın soygununa son anda, suç dünyasında nam salmış bir adam olan Richard Pace’de dahil olur. Ancak plana dahil olmasıyla, kendisini bir anda büyük bir komplonun içerisinde bulur. Richard, içine düştüğü bu kaosta hem kendisini hem de hayatı ona bağlı olan onlarca insanı kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diana: The Musical

6. Diana: The Musical

Diana, Galler Prensesi Diana'nın göz kamaştırıcı ve yürek burkan hayat hikayesini konu ediyor.

7. Thunder Force

7. Thunder Force

Süper güçlere sahip olan kötüler, dünya için büyük tehlike oluşturur. Bilim insanı olan Emily Stanton, insanlara özel güçler kazandırmak üzerine çalışmaktadır. Bu sırada Emily’nin yıllardır görüşmediği çocukluk arkadaşı Lydia ile yolları tekrar kesişir. Emily’nin çalışmalarını inceleyen Lydia, sakarlığı nedeniyle tedavinin ilk deneği olunca, Emily ve Lydia şehri korumak için bir takım oluşturur.

8. Awake

8. Awake

Yıkıcı bir küresel felaketin ardından tüm elektronik cihazlar devre dışı kalır. Yaşananlar aynı zamanda insanların bir daha uyuyamamasına neden olur. Sorunlu bir geçmişe sahip olan eski asker Jill, gezegende meydana gelen bu korkunç durumu düzeltebilecek bir anahtara sahip olan tek kişidir. Genç kadın, dünyayı kurtarmaya çalışırken, kendi akıl sağlığını kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalır.

9. Space Jam: A New Legacy

9. Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy, kendisi ve oğlunun hayatı için süper güçlü bir kadroya sahip bir takıma karşı, liderlik ettiği Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü Looney Tunes çetesini zafere taşımaya çalışan LeBron'ın hikayesini konu ediyor. LeBron, oğlu Dom ile birlikte yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından dijital bir alana hapsedilir. Onların eve gidebilmelerinin tek koşulu, Looney Tunes'un, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarını yenmesidir. Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik eden LeBron, hayatının bu en önemli mücadelesini kazanmayı başarabilecek midir?

10. Chaos Walking

10. Chaos Walking

Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan 'Yeni Dünya'nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen 'Yeni Dünya', 'Noise' adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs ile herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Bu virüs pek çok kişiyi getirdiği sonsuz gürültü sebebiyle deliliğe sürüklemiştir. Ancak günün birinde Todd çok önemli bir keşif yapar; Viola isimli bir genç kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. Bu birbirleri ile pek de alakası olmayan ikili, keşfedilmemiş bir gezegende tehlikeli bir maceraya girerler. Tüm düşüncelerin duyulduğu, tüm hareketlerin görüldüğü bu çevrede kaçmaya ve saklanmaya çalışan Todd ve Viola, geride bıraktıkları hayatları ve yeni dünyaları hakkında birçok gerçeği öğreneceklerdir...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oylum savrukcu

Özellikle Sia'nın filmi eziyetti maalesef. Chaos Walking ve Awake de berbattı. Diğerlerini seyretmemişim çok şükür