Görüş Bildir
Haberler
IMDb'den Yüksek Puan Almayı Başarmış Olan 2021'in En İyi 50 Filmi

IMDb'den Yüksek Puan Almayı Başarmış Olan 2021'in En İyi 50 Filmi

Effy
23.10.2021 - 12:00

IMDb yüksek puanlı, en kaliteli 2021 yapımı filmleri sizler için listeledik! 👇

Not: Film özetleri Beyazperde'den alınmıştır.

Kaynak: https://www.imdb.com/list/ls099757037/
İçeriğin Devamı Aşağıda

50. On the Count of Three - 7.3

50. On the Count of Three - 7.3

Val, sorunlarından kurtulmanın yolunun her şeyi sona erdirmek olduğuna karar verir. Ancak kendisini biraz başarısız görmektedir ve bu yüzden yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür. Tam da bu sırada Val’in en yakın arkadaşı Kevin başarısız bir intihar girişiminde bulunur. Bu durum onların çifte bir intihar planı yapması için mükemmel bir fırsattır. Ancak planı uygulamadan önce halletmeleri gereken önemli bir iş vardır.

49. Jungle Cruise - 6.6

49. Jungle Cruise - 6.6

Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini konu ediyor. Bilim insanı olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan birçok tehlikeyle karşı karşıya kalır.

48. The Green Knight - 6.6

48. The Green Knight - 6.6

Yeşil Şövalye, krala sadakatini ispat etmek için düşmanı Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Sir Gawain’in hikayesini konu ediyor. Sir Gawain, Kral Arthur’un yuvarlak masa şövalyelerindendir. Kral Arthur'a olan sadakatini kanıtlamak isteyen Sir Gawain, bu yüzden kendisine meydan okuyan Yeşil Şövalye ile zorlu bir mücadeleye girişir. Büyük bir yenilgiye uğramasının ardından Yeşil Şövalye, Sir Gawain'e tuhaf bir teklifte bulunur. Bu teklif Sir Gawain'in destansı bir maceraya atılmasına neden olur.

47. Chaos Walking - 5.7

47. Chaos Walking - 5.7

Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan 'Yeni Dünya'nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen 'Yeni Dünya', 'Noise' adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs ile herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Bu virüs pek çok kişiyi getirdiği sonsuz gürültü sebebiyle deliliğe sürüklemiştir. Ancak günün birinde Todd çok önemli bir keşif yapar; Viola isimli bir genç kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. Bu birbirleri ile pek de alakası olmayan ikili, keşfedilmemiş bir gezegende tehlikeli bir maceraya girerler. Tüm düşüncelerin duyulduğu, tüm hareketlerin görüldüğü bu çevrede kaçmaya ve saklanmaya çalışan Todd ve Viola, geride bıraktıkları hayatları ve yeni dünyaları hakkında birçok gerçeği öğreneceklerdir...

46. Last Night in Soho - 7.4

46. Last Night in Soho - 7.4

Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

45. Passing - 6.8

45. Passing - 6.8

Clare, 1920’ler hayatını beyaz gibi davranarak yaşamaya karar veren açık tenli siyah bir kadındır. Kendisi gibi olan okul arkadaşı Irene ise Afro-Amerikan toplumunun içinde yaşar. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen Clare ve Irene, seçimleri nedeniyle çatışma yaşar. Renk çizgisinin zıt taraflarında yaşamayı seçen Clare ve Irene, zamanla birbirlerini kendi dünyalarına çeker.

44. The White Tiger - 7.1

44. The White Tiger - 7.1

Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky'nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

43. Land - 6.6

43. Land - 6.6

Avukat olan Edee Mathis, yaşadığı trajedinin ardından büyük bir yıkıma uğrar. Ayakta kalmak için çabalayan Edee, vahşi ormanda bulunan bir kulübeye yerleşir. Zorlu geçen kış, onu her an öldürebilecek vahşi hayvanlarla karşı karşıya olan Edee, burada nasıl hayatta kalınacağını öğrenmeye çalışır. Edee’nin yolu bu sırada yerel bir avcı ile kesiştiğinde, kendi şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalır.

42. Boss Level - 6.8

42. Boss Level - 6.8

Boss Level, hiç bitmeyen bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini konu ediyor. Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğu keşfeder. Ölümünün ardındaki gizemi açığa çıkarmak için hareke geçen Roy, zamana karşı verdiği bu savaşta döngüden kurtulmayı başarabilecek midir?

41. Oxygen - 6.5

41. Oxygen - 6.5

O2, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır. Christie LeBlanc’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünü Anne Hathaway üstleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

40. American Skin - 6.8

40. American Skin - 6.8

Lincoln Jefferson, bir donanma gazisidir. Artık bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışan Lincoln, karısından boşandıktan sonra uzaklaştığı 14 yaşındaki oğlu ile iyi bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak oğlunun bir polis memuru tarafından vurularak ölmesi Lincoln’ün hayatını altüst eder. Polis memurunun masum bulunmasının ardından acılı baba, oğlu için adaleti kendi sağlamak için harekete geçer.

39. The Dig - 7.1

39. The Dig - 7.1

Zengin bir dul olan Edith Pretty, İkinci Dünya savaşının yaklaştığı dönemde, arazinin içinde yer alan mezar höyüklerinde kazı yapılmasını ister. Pretty bunun için Basil Brown adında bir arkeologla anlaşır. Çok geçmeden kazı sırasında insanlık tarihini etkileyecek bir keşif yaparlar. Geçmişe dair yaptıkları bu keşifte elde ettikleri bulgular, geleceği muallakta olan Britanya'da büyük ses getirir.

38. Fear Street: Part Three - 6.6

38. Fear Street: Part Three - 6.6

Korku Sokağı Üçlemesi 3. Kısım'da, 1966 yılında yaşanan olaylara odaklanıyor. Sömürge altında olan bir kasabada, ölümcül sonuçları olan bir cadı avı yaşanır. Bir grup genç, kasabanın lanetini sona erdirmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

37. Operation Varsity Blues - 7

37. Operation Varsity Blues - 7

ABD’nin zengin ve ünlü ailelerinin çocukları, girmeye hak etmedikleri halde ülkenin en iyi üniversitelerine yerleştirildi. Belgeselde, gençleri üniversitelere yerleştirmek için yapılan sahtekarlık gözler önüne seriliyor. Skandalının merkezindeki adam olan Rick Singer'ın zengin ailelerinin çocuklarını istedikleri üniversitelere yerleştirmek için yaptıklarının anlatıldığı belgeselde, Singer ve müşterileri arasındaki konuşmalara da yer veriliyor.

36. Plan B - 6.7

36. Plan B - 6.7

Muhafazakar bir lise öğrencisi, en yakın arkadaşının zor anında ona yardımcı olmaya çalışır. Arkadaşı, ilk cinsel deneyiminin ardından kendisini zor bir durumla karşı karşıya bulur. Bu durumun ardından genç kız ve ona bu sıkıntılı süreçte destek olan arkadaşı, 24 saat içinde alması gereken doğum kontrol hapı Plan B’yi bulmak için harekete geçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. The Power of the Dog - 6.6

35. The Power of the Dog - 6.6

Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur.

34. I Care a Lot - 6.3

34. I Care a Lot - 6.3

“I Care a Lot”, son derece başarılı bir yasal vasi olan Marla Grayson’a (Rosamund Pike) odaklanıyor. Marla’nın kanunları kendi yararına, müvekkillerinin ise zararına kullanmakta üstüne yoktur. Fakat bir gün kendisi için mükemmel bir müvekkil seçtiğini düşündüğü anda hiç olmadığı kadar yanılır. Çok geçmeden dış görünüşün ne kadar yanıltıcı olabileceğini öğrenir.

33. A Quite Place II - 7.3

33. A Quite Place II - 7.3

Sessiz Bir Yer 2, ses ile avlanan yaratıkların dehşetinden kurtulduktan sonra evlerinden ayrılıp, kendilerini tehlikeli bir yolculuğun içinde bulunan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Sese karşı duyarlı yaratıkların meydana getirdiği ölümcül olayları evlerinden takip eden Abbott ailesi, yeni bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Evlerinden ayrılan Evelyn ve çocukları Marcus ile Regan, Dünya'daki vahşetle yüzleşmek zorunda kalır. Tehlikeli bir yolculuğa çıkan aile, hayatta kalabilmek için sadece ses ile avlanan yaratıklarla değil, yol boyunca karşılarına çıkan birçok tehlike ile savaşmak zorunda kalır.

32. Cherry - 6.6

32. Cherry - 6.6

Nico Walker'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılacak olan Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

31. Malignant - 6.3

31. Malignant - 6.3

Habis, gördüğü görülerin gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Batman: The Long Halloween, Part One - 7.3

30. Batman: The Long Halloween, Part One - 7.3

Cadılar Bayramı'nda acımasız bir cinayet işlendiğinde, Gotham'ın kanun adamı Batman, şehrin ahlaksız kanun adamları olan Yüzbaşı James Gordan ve Savıc Harvey Dent ile iş birliği yapmak zorunda kalır. Ancak Şükran Günü ve Noel'de daha fazla ölüm meydana geldiğinde, yaşananların sıradan bir çete teröründen kaynaklı değil, bir seri katilin işi olduğu ortaya çıkar.

29. Concrete Cowboy - 6.3

29. Concrete Cowboy - 6.3

Greg Neri’nin ödüllü romanından uyarlanan “Ghetto Cowboy”, 15 yaşındaki bir çocuğun hayatına odaklanıyor. Kuzey Philadelphia’da yaşayan babası Harp ile kalmak zorunda kalan Cole, yeni hayatına alışmakta fazlasıyla zorlanır. Ancak burada atlar ile tanışan Cole, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

28. Nobody - 7.4

28. Nobody - 7.4

Hutch Mansell, karısı Becca ve oğlu Blake ile banliyöde yaşayan bir admadır. Ailenin sıradan yaşamı bir gece iki hırsızın evlerine girmesiyle alt üst olur. Hutch daha büyük bir şiddetin yaşanmasını önlemek için hırsızlara karşı tepkisiz kalır. Ancak onun ailesini savunmaması oğlu ve karısının kendisinden uzaklaşmasına neden olur. Yaşanan bu olay, Hutch’ın yıllardır içinde bastırdığı bazı duyguların harekete geçmesine neden olur. Yumruk, silah sesleri olan bir dünyaya dahil olan Hutch, bir daha önemsiz biri gibi hafife alınmayacağından emin olmaya çalışır.

27. In the Heights - 7.4

27. In the Heights - 7.4

New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

26. Palmer - 7.3

26. Palmer - 7.3

Üniversite döneminde gözde bir futbolcu olan Eddie Palmer, bir cinayetle suçlanarak 10 yıl hapis cezası alır. Dört duvar arasında geçirdiği yılların ardından özgürlüğüne kavuşan Eddie, hayatını yeniden kurmak için memleketine, büyükannesinin evine geri döner. Ancak onun eve geri dönmesi, ardında bıraktığı çatışmalara da dönmesine neden olur. Hayatına yön vermeye çalışan Eddie, bu sırada annesi tarafından terk edilen bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Wrath of Man - 7.1

25. Wrath of Man - 7.1

Wrath of Man, içinde yüz milyonlarca dolar olan zırhlı kamyonu her hafta Los Angelas sokaklarında taşımaktan sorumlu olan soğuk ve gizemli bir sürücü olan H’yi takip ediyor.

24. Cruella - 7.4

24. Cruella - 7.4

Cruella, yaptığı tasarımlarla adını duyurmaya çalışan, yetenekli bir kız ve genç bir dolandırıcı olan Estella'nın hikayesini konu ediyor. Zeki ve yaratıcı bir kız olan Estella'nın hayatı, onun haylazlık hevesini takdir eden iki hırsızla arkadaş olmasıyla bambaşka bir hal alır. Genç kız, arkadaşlarıyla birlikte kendisine Londra'nın sokaklarında bir hayat kurar. Moda konusunda oldukça yetenekli olan Estella, bir moda efsanesi olan korkutucu Barones von Hellman'ın dikkatini çekmeyi başarır. Ancak ikisinin kurduğu ilişki, Estella'nın kötü tarafını kabullenip Cruella’ya dönüşmesine neden olur.

23. The Mitchells vs. the Machines - 7.7

23. The Mitchells vs. the Machines - 7.7

Ailem Robotlara Karşı, ayaklanan teknolojiye karşı zorlu bir mücadeleye girişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. Katie, hayalini kurduğu sinema okuluna girmeyi başarınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

22. Free Guy - 7.3

22. Free Guy - 7.3

Gerçek Kahraman, açık dünya oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediyor. Guy, rutin bir hayat süren ve bir bankada memur olarak çalışan genç bir adamdır. Bir gün genç adam, Free City adında acımasız bir açık dünya oyununda arka plan karakteri olduğunu keşfeder. Bu keşif onun hayatının bambaşka bir hal almasına neden olur. Artık kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar veren Guy, sınırları olmayan bu dünyada hayatta kalmak ve diğer karakterleri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

21. Space Sweepers - 6.6

21. Space Sweepers - 6.6

2092 yılında uzay, atılan uydular, ıssız uzay gemilerinden oluşan tehlikeli çöplerle doludur. Tae-Ho’nun pilotu olduğu The Victory adındaki uzay gemisi mürettebatı, uzayda para kazanabilecekleri çöpleri toplamaya çalışır. Bu sırada mürettebat, Dorothy adında, kitle imha silahı olduğu bilinen insansı bir robot keşfeder. Bu keşif ile ekip kendilerini riskli bir anlaşmanın içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. No Time to Die - 7.6

20. No Time to Die - 7.6

Ölmek İçin Zaman Yok, aktif hizmetten ayrılmasına rağmen dostunun yardım çağrısıyla kendisini yeniden zorlu bir maceranın içinde bulan Bond'un hikayesini konu ediyor. Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

19. Inside - 8.7

19. Inside - 8.7

Bo Burnham tarafından çekilen ve sergilenen tek kişilik bir müzikal komedi.

18. Stowaway - 5.6

18. Stowaway - 5.6

Mars’a giden bir grup insanın yaşadıklarını konu ediyor. Mars’a giden uzay gemisi Dünya’dan yeterince uzaklaştığında gemide kaçak bir yolcu olduğu keşfedilir. Ekibin gittikçe azalmakta olan kaynakları düşünerek bu kişi ile ilgili bir karar vermesi gerekir. Mürettebattakiler oybirliği ile bir karar verseler de uzay gemisindeki tıbbi araştırmacı onların kararına karşı çıkar ve bu durum beklenmeyen olayları beraberinde getirir.

17. Worth - 6.8

17. Worth - 6.8

Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'a yapılan korkunç 2001 saldırılarının ardından, ünlü arabulucu avukat Kenneth Feinberg, 11 Eylül Mağdur Tazminat Fonu'nun başına getirilir. Kenneth Feinberg ve şirketinin operasyon şefi Camille Biros, trajedinin kurbanlarına finansal kaynak tahsis etmekle görevlendirilr. Yitirilen hayatlara bedel biçmeye çalışan Feinberg, bu süreçte duygusal bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.

16. The Suicide Squad - 7.3

16. The Suicide Squad - 7.3

The Suicide Squad: İntihar Timi, hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor. Belle Reve, ABD'deki en yüksek ölüm oranına sahip olan hapishanedir. Süper Kötülerin tutulduğu bu yerden kurtulmak için her şey göze alınır. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn yap ya da öl görevini yerine getirebilmek için bir mahkumlar timi oluşturur. Ekip silahlandırılarak düşmanlarla dolu Corto Maltese adasına bırakılacaktır. Militan düşmanlar ve gerillalarla dolu ormanda adım adım ilerleyen ekibe sadece Albay Rick Flag liderlik eder. Her hareketlerini izleyen Amanda Waller'ın teknoloji harikası cihazları ile zorlu bir maceranın içinde olan ekip, herhangi yanlış bir hareketlerinde öldürelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Below Zero - 6.2

15. Below Zero - 6.2

Issız bir otoyolda mahkumlara taşıyan bir minibüse bir saldırı düzenlenir. Minibüsün içinde bulunan polis Martin, saldırı sırasında hayatta kalmayı başarır ancak onu zorlu bir görev bekler. Aracın içindeki mahkumlar, Martin’den kurtulup kaçmanın yolunu ararken, dışarıda birileri de tutukluları kurtarmak için çabalar. Martin, bir yandan hayatta kalmak için savaşırken bir yandan da görevini yapıp mahkumların kaçmasını engellemeye çalışır.

14. Army of the Dead - 5.8

14. Army of the Dead - 5.8

Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

13. Fear Street Part Two - 6.7

13. Fear Street Part Two - 6.7

Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım, 1978 yılında yaşanan olaylara odaklanıyor. Camp Nightwing tatil kampı, Sunnyvale'den gelen gençler ve perişan Shadyside kasabasından gelen gençler ve çalışanlarla dolar. Ancak kasabanın geçmişinden gelen dehşet ortaya çıktığında kendilerini korkunç olayların içinde bulur. Gençler, yaşanan olayları çözüme kavuşturmak için birlikte hareket etmek zorunda kalır.

12. Nomadland - 7.4

12. Nomadland - 7.4

60’lı yaşlarında olan Fern, Nevada kırsalında yaşamaktadır. Şehirdeki ekonomik çöküşten etkilenen Fern, neredeyse tüm eşyalarının kaybeder. Bu durumun ardından Fern, minibüsünü bir karavan haline getirip, modern bir göçebe olarak yola koyulur.

11. The Trip - 7

11. The Trip - 7

Evliliği yürümeyen bir çift, ilişkilerini canlandırmak için uzakta bir kabin tutar. Ancak her ikisinin de birbirini öldürme planı vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Copshop - 6.3

10. Copshop - 6.3

Belalı Karakol, küçük bir kasabada profesyonel bir tetikçi, profesyonel bir katil, çaylak bir kadın polis ve kaçacak yeri kalmayan bir dolandırıcı arasında yaşanan savaşa odaklanıyor. Kurnaz bir dolandırıcı olan Teddy Murretto, ölümcül bir suikastçı olan Bob Viddick'ten kaçmaya çalışır. Bunun için Teddy küçük bir kasaba polis karakolunda saklanmak için bir plan yapar. Ancak karakola gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Polis karakolunda yaşanan beklenmedik olaylar büyük bir ölüm kalım savaşı yaşanmasına neden olur.

9. CODA - 8.1

9. CODA - 8.1

17 yaşındaki Ruby, işitme engelli bir ailenin işiten tek üyesidir. Genç kız, ebeveynlerinin ve ağabeyinin balıkçılık işinin ayakta kalması için, okula gitmeden sabahları onlara yardımcı olur. Ruby’nin hayatı, okulda koroya katılmasıyla bambaşka bir hal alır. Şarkı söylemeye karşı büyük tutkusu olan Ruby’nin bu durumu koro şefinin de dikkatini çeker. Şef, Ruby’yi balık tutmanın ötesinde bir geleceği düşünmeye teşvik eder. Bunun üzerine Ruby, ailesine olan yükümlülüğü ile hayallerinin peşinden gitme arasında kalır.

8. Malcolm & Marie - 6.7

8. Malcolm & Marie - 6.7

Malcolm & Marie, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar.

7. The Night House - 6.5

7. The Night House - 6.5

The Night House, kısa bir süre önce vefat eden kocası ile ilgli karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlayan dul bir kadının hikayesini konu ediyor.

6. Raya and the Last Dragon - 7.4

6. Raya and the Last Dragon - 7.4

Raya and The Last Dragon, Lumandra’yı kurtarmak için son ejderhanın izini süren yalnız bir savaşçı olan Raya’nın hikayesini konu ediyor. Yıllar boyu Lumandra'nın fantastik dünyasında insanlar ve ejderhalar huzur içinde yaşar. Druun adındaki canavarlar ülkeyi tehdit edince, ejderhalar insanlığın kurtulması için kendisini feda eder. Aradan geçen 500 yılın ardından canavarlar ülkeye geri döner. Onları sonsuza dek durdurmanın tek yolu ise son ejderhanın bulunmasıdır. Yalnız bir savaşçı olan Raya, ülkeyi kurtarmak için sonra ejderhayı bulmak üzere yola koyulur. Bu süreçte Raya, dünyayı kurtarmak için ejderha sihrinden çok daha fazlasının gerekli olduğunu fark eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Riders of Justice - 7.6

5. Riders of Justice - 7.6

Asker olan Markus, karısının trajik bir tren kazasında ölmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Karısının kaybetmesinin ardından Danimarka’ya dönen Markus artık genç kızı Mathilde ile tek başına ilgilenmek zorunda kalır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Markus kısa bir süre sonra, karısının ölümüne neden olan tren kazasının altında farklı gerçekler olduğunu keşfeder. Bunun üzerine Markus, karısının intikamını almak için harekete geçer.

4. The Father - 8.3

4. The Father - 8.3

Baba, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını reddeder. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelir. Hafıza problemleri yaşayan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlar.

3. Shang Chi and the Legend of Ten Rings - 7.9

3. Shang Chi and the Legend of Ten Rings - 7.9

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

2. Judas and the Black Messiah - 7.5

2. Judas and the Black Messiah - 7.5

Judas and the Black Messiah, Black Panther Party liderlerinden olan Fred Hampton'un hayatına odaklanıyor. Fred Hampton adında aktivist olan bir genç, siyah topluluğunun özgürlüğünü kazanması ve siyahların katledilmesine son vermek için savaşan Black Panther Party başkanlarından biri olur. Başkan Fred, bir nesle ayaklanmaları ve basıların karşısında olması için ilham kaynağı olur. Bu sırada hapis cezasına çarptırılan William O'Neal’a FBI bir anlaşma teklif eder. FBI, William’ın Fred’in partisini sızıp içeriden bilgi vermesi karşılığında ona özgürlük vaat eder. Anlaşmayı kabul eden William, yavaş yavaş Fred Hampton’un sonunu hazırlar.

1. Zack Snyder's Justice League - 8.1

1. Zack Snyder's Justice League - 8.1

Film, Justice League'in yönetmen koltuğuna oturmuş, ancak kızının ölümü sonucunda projeyi yarıda terk etme zorunda kalan Zack Snyder tarafından hazırlanan versiyonudur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
5
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?