Görüş Bildir
Haberler
Antik Kentleri ve Doğal Güzellikleriyle Ünlü Antalya Kemer’de Bulunan En İyi Kamp Alanları

Antik Kentleri ve Doğal Güzellikleriyle Ünlü Antalya Kemer’de Bulunan En İyi Kamp Alanları

Yeter Şirin
02.07.2023 - 10:26

Sevgili okur, bu yazıda sizinlle beraber Antalya'nın turistik cenneti Kemer'deyiz. Baharın taze esintisi ve yazın sıcak dokunuşları eşliğinde, otel odalarının kapalı duvarlarından ziyade kamp alanlarının özgür atmosferinde tatil yapmak isterseniz, bu yazıyı atlamadan tatil planlarını yapmamanızı öneririm. Kamp alanları hakkında daha fazla bilgi almak için, yazının devamına göz atabilirsiniz.

1. Mekan Handicap

1. Mekan Handicap

Hem çadır hem de oda hizmeti veren Mekan Handicap temizliği, lokasyonu ve misafirperverlikleriyle Kemer’de kamp yapmak isteyenlerin tercihi. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Beldibi mahallesi, 4020 sokak no:45, 07900 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05057587594

Instagram: @mekanhandicap

Ziyaretçi Yorumu: “Harika mekan, yer sahipleri çok cana yakın ve misafirperver insanlar, odaları  çok temiz ve ferah ama biz odalardan ziyade çadır kurmayı tercih ettik, yeşil alanları son derece güzel, akşamları ateş başı sohbetler çok keyifli, mekan denize de fazlasıyla yakın. sevgilimle birlike çok güzel vakit geçirdik her şey için çok teşekkür ederiz…♥️♥️”

2. Tavuskuşu Camping & Karavan

2. Tavuskuşu Camping & Karavan

Kamp yaparken gerçek tavuskuşularını görmek, kamp yaparken Kemer’de plaja yakın ve tertemiz denizde yüzmek istiyorsanız, işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Ulupınar, 07990 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05334749012

Instagram: @tavuskusucamping

Ziyaretçi Yorumu: “Ağaçların gölgeliği altında kamp yapabileceğiniz, tuvaletleri, duşu tertemiz samimi bir yer. Ortak kullanım alanlarında kullanabileceğiniz tüp ve mutfak gereçleri var. Plaja çok yakın, üstelik deniz inanılmaz temiz ve durgun. Çıralıda kalabileceğiniz en güzel kamp alanlarından biri. Hiç düşünmeden tekrar gelebileceğiniz bir işletme. Yolunuz düştüğünde muhakkak kalmanızı tavsiye ederim. Ve gerçekten özgürce gezinen tavuskuşuları bile var.”

3. Camp Meeting Point

3. Camp Meeting Point

Platform üzerine kurulan çadırlar, otopark, temiz tuvalet ve banyolarıyla Camp Meeting sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Camp Meeting Point Ulupınar köyü, 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05364302811

Instagram: @meetingpointcamp

Ziyaretçi Yorumu: “Çadır kurulan platformda  kaldık gayet başarılı yerden 1 metre yüksek Çok başarılı elektrik prizi platforma sabitlenmiş herkesin ayrı ayrı  internet mevcut duş yerleri erkek bayan ayrı temiz WC erkek bayan ayrı temiz mangal yakma yeri var alanı kaldığınız yerin dışında gayet başarılı merkeze yakın yürüme mesafesinde her yer biz ilk defa gittik hizmetten memnun kaldık.”

4. Çıralı Chimera Camping & Bungalov

4. Çıralı Chimera Camping & Bungalov

Kemer’de denize yakın, temiz ve güvenlikli bir kamp alanı arıyorsanız Çıralı Chimera tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Ulupınar, çıralı mah, Ulupınar Köyü Yolu, 07990 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05066454111

Instagram: @ciralichimeracamping

Ziyaretçi Yorumu: “Deniz yaklaşık 200 mt mesafede, kamp alanı temiz ve düzenli. Ağaçlık olduğu için gölge sorunu olmuyor. Otopark mevcut, akşam 9:30 dan sonra otoparka araç alınmıyor. Çadırlara elektrik hizmeti var. Buzdolapları ortak kullanılıyor. Genel olarak temiz, sakin ve nezih bir yer, kafa dinlemelik. Tek eleştirim duş ve tuvalet sayısının bir tık yetersiz kalması olur. Tekrar tercih ederim.”

5. Kındıl Kamping

5. Kındıl Kamping

Tuvalet, duş gibi ihtiyaçların ücretsiz olduğu belediye ait kamp alanı olan Kındıl Kamping genel olarak Kemer’de kamp yapmak için elverişli bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yeni mahalle, Kındıl Sk., 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05078289354

Instagram: @kindilcampingkemer

Ziyaretçi Yorumu: “Kemerin içi sayılabilecek halka açık ücretsiz bir plaj, ancak plajı kumlu değil denizi temiz, bizim gittiğimiz zaman haziran 6 olduğu için mi bilmiyorum pek kalabalık değil ve pek plaj araç gereçleri yoktu, kendin getirip kullanır isen daha mantıklı, duş alma, tuvalet ve yeşil alanda oturmak için ücretsiz hizmetler var, çay kahve ve soğuk içecek satışı da var, ama fazla bir beklentiniz olmasın, yakın zamanda Kültür Bakanlığının açtığı plajlar Beldibi, çamyuva gibi, çok daha temiz kullanışlı ve ihtiyaca cevap verir durumda, Kemer belediyesinin bu plajı salaş bir vaziyette. Ama beklenti düşük ise elbette gidilir. İçinde küçük bir çocuk parkı da mevcut, mangal yapmaya da elverişli.”

6. Kumsal Camping

6. Kumsal Camping

Sessiz, sakin, denize sıfır mesafede ve en önemlisi ortak kullanım alanlarının tertemiz olmasıyla Kumsal Camping çok beğeniliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Yeni mahalle, Kındıl Sk. No:6/1, 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05336339691

Instagram: @kumsalcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel bir kamp alanıydı. Aysel abla ve eşi çok güler yüzlü, iyi kalpli ve yardımsever insanlar. Her konuda yardımcı oldular. Biz çok memnun kaldık. Tuvalet ve duş alanları oldukça temizdi. Ortak kullanım alanı olarak mutfak ve buzdolabı vardı. Sahille dipdibe bir yer. Şezlongları kullanabilirsiniz. Her şeyi ile mükemmel bir 3 gündü. İyi ki tanıdık iyi ki bir araya geldik. Kumsal seni çok özleyeceğim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.”

7. Minta Kamp Karavan Kamp Alanı

7. Minta Kamp Karavan Kamp Alanı

Kemer’in girişinde, denize çok yakın ve portakal mandalina ağaçlarının altında huzurlu bir tatil istiyorsanız Monta aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Yeni Mahalle, Kındıl Sk. No:7, 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05528249077

Instagram: @mintacampingkemer

Ziyaretçi Yorumu: “Kemer'e geldiğinizde hemen Kemer'in girişinde Minta Karavan Kamp Alanı portakal ve mandalina ağaçlarının altında, sessiz sakin ve seçkin insanların kamp yapabileceği, denize 100 metre mesafede olan muhteşem bir kamp alanı. Erkekler ve kadınlar için ayrılan WC ve duş alanları çok temiz, mangal yakmak için ayrılan özel bölüm var ve mangalda var.mangal getirmenize gerek yok, ücretsiz wifi imkanı var kamp ücreti de gayet uygun ve hesaplı. sorumlu kişiler Mustafa ve Bülent Bey çok ilgi ve alakalı. Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Bülent Beye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz. Kemer'e geldiğinizde başka bir kamp alani aramanıza gerek yok. Tek adresiniz MİNTA KARAVAN CAMPİNG.”

8. Çekirdeksiz Mandalin Camping

8. Çekirdeksiz Mandalin Camping

Kemer merkeze yakın, ister kendi çadırınız isterseniz kiralayarak siz de bu güzel kamp alanında konaklayabilirsiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Yeni Mahalle, 407. Sk. No: 11, 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05325033216

Instagram: @cekirdeksiz_mandalin_camping

Ziyaretçi Yorumu: “Şehir merkezine yürüme mesafesinde market yakın işletme temiz ister çadır ister karavan ile kamp yapabilirsiniz bir çekme karavanımız ile yaptık elektrik su duş var. İsteyen karavan veya çadır kiralıyormuş gayet güzel. Memnun kaldık ailecek teşekkür ederiz.”

9. Kervan Camping

9. Kervan Camping

Denize yakın bu kamp alanını daha çok alkol kullanmak isteyemeyen kampçılar tercih ediyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Ulupınar, Çıralı Sk No: 344, 07982 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05314714065

Instagram: @kervan_camping

Ziyaretçi Yorumu: “2 çocukla kaldığımız kervan campingte çok rahat ettik . Duşlar temiz ve yeterli mutfak alanı temiz buzdolabı masa ve sandalye veriyorlar . Çadırlar iç içe değil ve gölgede kalıyor. En önemlisi kamp sahibi Leyla abla ve kızı Ayşe çok misafirperver çok ilgili ve güler yüzlüler . Çadır komşulukları çok iyi . Diğer kamplara göre fiyatıda gayet uygun.”

10. Kral Koyu

10. Kral Koyu

Doğada sanki kendine özel kamp alanınız gibi hissedeceğiniz bu harika koyda kamp yapmanın tadına doymayacaksınız. Ama yine kampçıların geride bıraktığı atıklar bu koyun güzelliğini gölgeliyor.

Adres: Ulupınar, 07982 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Tekirova'dan başlayıp Likya yolundan Çıralı yönüne doğru giderken soldaki harika koylardan sonuncusu Kral Koyudur. Nisan'ın son haftasında burada kamp kurdum. Doğası muhteşem. Tek kötü yanı havaların henüz ısınmamış olmasıydı. Gece yağmur yağdı. Neyse ki çadırım yağmur geçirmeyen türdendi de ıslanmadım.”

Antalya ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın