Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Aynı Turist Yine Gözaltına Alındı: Maske Takmayı Reddetti

Antalya'da Aynı Turist Yine Gözaltına Alındı: Maske Takmayı Reddetti

Batuhan
06.05.2021 - 08:59

Antalya’da geçen pazartesi günü maske takması konusunda kendisini uyaran polise yanındaki kadın meslektaşını gösterip, “Beğendim, bana göndersene” deyince gözaltına alıp daha sonra serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs, maske takmadığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maske Takmayı Reddetti

Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs'un gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı günün akşamında polis ekipleri, Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı girişinde spor yapan Solovjovs'u maske takması konusunda uyardı.

Ancak Solovjovs maske takmadı, kimlik ve pasaport ibrazında da bulunmadı ve iddiaya göre bağırıp hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye ekip istedi. Solovjovs, gelen ekiplere de zorluk çıkartınca kelepçelenip gözaltına alındı.

Motosikletli yunus polisi, Dmitrijs Solovjovs kelepçelendikten sonra İngilizce, “Neden zorluk çıkarıyorsun? Şimdi sana maske vereceğiz, onu tak. Neden takmamak için direniyorsun?” dedi. Solovjovs ise spor yaptığını ve o yüzden takmadığını söyledi. Polisin, “Burada bağırıyorsun ve evlerinde olan kişileri rahatsız ediyorsun, şimdi seni karakola götürecekler” sözleri üzerine Solovjovs, “Tamam” diye cevap verdi. Gözaltına alınan Solovjovs, ‘polise mukavemet’ suçundan işlem yapıldıktan sonra yine serbest bırakıldı.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/turkiye/20...

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
29
8
5
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Başgil

sınır dışı etmek bu kadar mı zor ?

Bir daha yapsın diye ceza da yazmadınız herhalde. Bas kıçına tekmeyi sınır dışı et gitsin amk elin götü boklu ingiliz vatandaşına kaldıysak yandık. Esnaf kaf... Devamını Gör

Kayıp

ulan bunun yerinde, yerli vatandaşimiz olsa ne olurdu...dur bi düşüneyim🤔

Onur

Kadın polise sarktığı için bir okşarlardı sonra dava açarlardı. Bu yüzden ikinci bu olmazdı