Görüş Bildir
Haberler
Annemin Ağacı Kampanyası Nedir? Annemin Ağacı Kampanyası Ücretli Mi?

Annemin Ağacı Kampanyası Nedir? Annemin Ağacı Kampanyası Ücretli Mi?

Müge Kakşi
09.05.2021 - 11:38

Bugün Anneler Gününe özel bir çok marka birbirinden farklı kampanyalar yaparak insanların dikkatini çekiyor. Fakat bu Anneler Gününde en çok dikkat çeken ve özel bir kampanya başlatan Orman Genel Müdürlüğü oldu. Orman Genel Müdürlüğü Anneler Gününde annelerine anlamlı hediye vermeyi isteyen vatandaşları fidan sahiplenmeye davet ediyor. Oldukça dikkat çeken bu bağış kampanyası sosyal medyada herkesin paylaşımıyla da oldukça merak ediliyor. Peki Annemin Ağacı Kampanyası nedir? Annemin Ağacı Kampanyası ücretli mi? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annemin Ağacı Kampanyası Nedir?

Annemin Ağacı Kampanyası Nedir?

Ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için toplumsal farkındalık projeleri yürüten Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Anneler Günü'nde annaelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenleri fidan sahiplenmeye çağırıyor. Bu anlamlı gün için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan bir film hazırlayan OGM, anneleri için geleceğe nefes olacak fidanları sahiplenmek isteyenleri www.anneminagaci.com internet sitesine bekliyor.

Türkiye orman varlığının korunması ve doğa sevgisinin aşılanması için çeşitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaşları fidan bağışına yönlendirecek tanıtımlarına devam ediyor. OGM, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan duygusal bir film hazırladı. Sosyal medya hesapları üstünden paylaşılan film kısa sürede büyük ilgi gördü.

Annemin Ağacı Fidan Bağışı Nasıl Yapılır?

Annemin Ağacı Fidan Bağışı Nasıl Yapılır?
  • Öncelikle OGM tarafından oluşturulan Annemin Ağacı isimli internet sitesine giriş yapınız.

  • Siteye girdikten sonra ekranda karşınıza çıkan 'Annenizin Adı Soyadı', 'Sizin Adınız Soyadınız', 'E-Posta Adresiniz' alanlarındaki boşlukları doldurunuz.

  • Bu alanları doldurduktan sonra 'Fidan Sahiplen' butonuna basınız.

  • Artık belgeniz hazır. İsterseniz indir butonuna basarak cihazınıza indirebilir ve sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

Belgeyi indirmek için indir butonuna basmanız yeterli olacaktır. Ayrıca #anneminağacı etiketiyle yapacağınız sosyal medya paylaşımlarıyla 20 adet orman lezzetleri sandığından biri sizin olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın