Görüş Bildir
Haberler
Ameliyat Sırasında İnsanların Vücutlarından Çıkanları Gördüğünüzde Doktora Koşmak İsteyeceksiniz!

etiket Ameliyat Sırasında İnsanların Vücutlarından Çıkanları Gördüğünüzde Doktora Koşmak İsteyeceksiniz!

Sheida
13.06.2018 - 15:49 Son Güncelleme: 15.06.2018 - 23:07

Basit mide ağrısı, karın ağrısı, kulak ağrısı gibi şikayetler doktora gitmişlerdi. Vücutlarında davetsiz misafirler olduğundan haberleri yoktu! İşte insanların vücutlarından çıkan garip, davetsiz misafirler. Tek yapmanız gereken midenize sahip olmak...

Kaynak: https://list25.com/25-disturbingly-bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bezelye

1. Bezelye

Anfizem hastalığıyla süren uzun bir savaştan sonra kanser teşhisi konulan Ron Sveden, bir gün kötüleşti ve acilen hastaneye kaldırıldı çünkü akciğerleri iflas etmişti. Doktorlar, Ron’un akciğerinde 1.25 cm uzunluğunda, büyümekte olan bir bezelye tohumu keşfetti. Ron’un bezelye yediği sırada bir şekilde işlerin ters gittiğini düşünüyorlar. Ameliyattan sonra ise yediği ilk hastane yemeği bezelye ve olmuş ve bu duruma çok gülüp tekrar yemiş.

2. Köknar ağacı

2. Köknar ağacı

Artyom Sidorkin inanılmaz bir göğüs ağrısıyla ve öksürdüğünde kan gelme şikâyetiyle hastaneye gitti. Doktorlar yüzde yüz emin bir şekilde kanser teşhisi koydular ancak ameliyat sırasında doktorlar, Artyom’un akciğerinde 5 cm uzunluğuna köknar ağacı büyüdüğünü gördüler. Artyom’un hava soluğu sırada tohumun akciğerlerine kaçtığını ve orada filizlenmeye başladığına inanılıyor.

3. Kemer

3. Kemer

Hindistan’da, doktorların ilk başta klasik bir tüberküloz vakası olarak düşündükleri vaka inanılmaz bir şekilde sonuçlandı. Anuj Ranjan’ın göğüs boşluğunda bir enfeksiyon vardı. Doktorlar ameliyat sırasında göğüs boşluğunu açtılar ve gördükleri karşısında şoka girdiler. Anuj’un göğüs boşluğunda 2,5 metre uzunluğunda bir kemer vardı. Yıllar önce kötü bir trafik kazası geçirmişti ve kemer o sırada vücuduna girmişti, nasıl olduysa kazadan sonra onu tedavi eden doktorlar kemeri gözden kaçırmışlardı.

4. Deniz salyangozu

4. Deniz salyangozu

4 yaşındaki Paul Franklin sahilde düştü ve dizini yaraladı. Ufak bir sıyırık olduğunu düşündüler ve önemsemediler. Ancak, 2 hafta sonra dizi iltihaplandı. Doktorlar bunun sıradan bir enfeksiyon olduğunu düşündüler ve Paul’u antibiyotikle tedavi etmeye başladılar. Ancak tedavi başarısız oldu ve enfeksiyon geçmedi. Annesi ise geleneksel bir yönteme başvurdu ve yarasını sıktı. Sürpriz bir şekilde yaranın içinden taş çıktı, daha doğrusu aile öyle sandı. Yaradan çıkan şey bir salyangozdu! Paul daha sonra salyangozu sahiplendi ve ona isim bile verdi: Turbo!

5. Balık

5. Balık

Hindistan’da bir nehirde oyun oynayan çocuk, yanlışlıkla 9 cm uzunluğunda bir balık yuttu. Ancak balık akciğerine kaçmıştı. Asıl sürpriz olan konu ise doktorların çocuğun akciğerleri kontrol ederken balığın hala canlı olduğunu görmeleriydi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karahindiba

6. Karahindiba

Çin’de, doktorlar 18 aylık bir kız çocuğunun kulağında karahindiba buldu. 2 cm boyuna gelen karahindiba, zavallı çocuğun kulak kanalını neredeyse tamamen kapatmıştı!

7. Kurtçuk

7. Kurtçuk

Amerika’nın Iowa eyaletinde yaşayan John Matthew gittikçe görme yetisini kaybediyordu. Doktora gittiğinde, göz retinasını yiyip bitirmekte olan bir kurtçuk olduğu görüldü. Doktorlar lazerle kurtçuğu öldürmeye çalıştıkları sırada John kurtçuğun yaşamak için kaçmaya çalıştığını gördüğünü söyledi. Sonunda kurtçuğu öldürmeyi başarmasalardı bu kurtçuk John’un ölümüne sebep olabilirdi.

8. Sinek larvası

8. Sinek larvası

Amerika’nın Colorado eyaletinde yaşayan Aaron Dallas, yaz tatili için Belize’yi seçti ancak bu tatil genç adam için korkutucu oldu. Tatilden sonra kafa derisinde yumrular oluştuğunu gören adam doktora gitti. Yumrulara dokunduğunda hareket ettiklerini hissettiğini söyledi ama bunun sadece kan akışı olduğunu düşündü. Ama Aaron çok yanılıyordu. Doktorlar kafasından tam 5 tane sinek larvası çıkardılar!

9. Larva

9. Larva

Kazakistanlı doktorlar bir erkek çocuğunun kulağından inanılmaz rahatsız edici bir şey çıkardılar. Doktora kulak ağrısı şikayetiyle giden çocuğun kulağında larvalar bulundu. 1 cm uzunluğundaki 12 larva çocuğun kulağından başarılı bir ameliyatla çıkarıldı. Eğer tedavi edilmeseydi bu kurtçuklar beynine gidebilir ve çocuğu öldürebilirlerdi.

10. Tenya

10. Tenya

Rosemary Alvarez beyninde tümör olduğunu düşünüyordu. Doktora gidip ameliyata girdiğinde, doktorlar kadının beyin köküne yapışmış bir tenya olduğunu gördüler. Başarılı bir ameliyat sonrası Rosemary iyileşti. Tenya, zavallı kadının beynine insan dışkısı bulaşmış bir yemek yediği için yerleşmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yılan balığı

11. Yılan balığı

Kötü bir şaka sonucunda, bir adamın anüsüne yılan balığı kaçtı. İddialara göre kurbanın arkadaşları(!) adama bir şaka yapmak istemişlerdi ve poposuna yılan balığı koymuşlardı. Ancak yılan balığı bir anda anüsünden içeri girmiş ve kaybolmuştu. Doktorlar yılan balığını zavallı adamın vücudundan başarılı bir şekilde çıkardılar. Vücudunda kalıcı bir hasar oluşmadı, onuruna gelen hasar dışında…

12. Çivi

12. Çivi

Prax Sanchez, kulak ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Doktorlar, MR çekmeye çalıştılar ancak Prax çok acı çektiği için devam edemediler. MR makinesi Prax’in vücudunda metal parçası tespit etti. (Bildiğiniz üzere MR makineleri ve metal eşyalar çok anlaşamazlar) Daha sonra, doktordan ayrılacağı sırada öksürmeye başladı ve genzinden 2,5 cm uzunluğunda çivi çıktı. Yani MR makinesi çivinin kulağından boğazına oynamasına sebep olmuştu ve öksürdüğünde çıkmasını sağlamıştı.

13. Saç yumağı

13. Saç yumağı

Genç bir kız, bir şeyler içtiği zaman hasta olduğu şikâyetiyle doktora gitti. Doktorlar ameliyat sırasında, kızın midesinde 4 kg ağırlığında saç yumağı buldular. Genç kızın saç yeme alışkanlığı olduğu ve saplantılı bir şekilde saç yediği öğrenildi.

14. Örümcek

14. Örümcek

Çinli bir kadın kulağı çok kaşındığı için doktora gitti ve doktorlar kadının kulağını kontrol ederken bir sürprizle karşılaştılar. Bir örümcek kendine yeni bir ev bulmuştu. Örümceği çıkarabilmek için salin solüsyonu kulağa dökülünce minik örümcek kendine başka bir ev bulmak zorunda kaldı.

15. Magnet

15. Magnet

8 yaşındaki çocuk mide ağrısı şikayetiyle doktora getirildi. X-ray ile bakıldığında, doktorlar midesinde magnetler ve piller olduğunu gördü. Ameliyatla midesindeki yabancı eşyaları çıkardılar ve çocuk bağırsağından 10 cm feda etme zorunda kaldı çünkü bağırsakları da zarar görmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hamam böceği

16. Hamam böceği

60 yaşındaki adam, kulağının içinde kımıldayan hamamböceğini öldürmek için elinden geleni yaptı. Cımbız kullandı hatta kürdanla bile şansını denedi. En sonunda kulağına böcek ilacı sıktı ve savaşın kazananı oldu. Ancak ölü hamam böceği içeride tıkılı kaldı ve enfeksiyona neden oldu. Doktorlar başarılı bir ameliyatla hamam böceğini çıkardılar.

17.

17.

Okuduğunuza inanamayacaksınız ama 63 yaşındaki kadın, kalamar yedikten sonra hamile kaldı. Diş ve diş etlerinde kaşıntı şikâyetiyle gittiği doktorda yediği mürekkep balığının iç organları tam olarak temizlenmediği için canlı kalan spermlerin ağzına tutunduğunu öğrendi. Doktorlar küçük mürekkep balıklarını temizleyebildiler.

18. Kola şişesi

18. Kola şişesi

Çinli bir adam karın ağrısı şikayetiyle doktora gidiyor. Doktorlar olabilecek nedenleri sorarken adam hiçbir şüpheli durumun olmadığını söylüyor. Röntgen çekildiğinde ise doktorlar adamın anüsünde kola şişesi ve kanca olduğunu görüyorlar. Adam daha sonra kola şişesini kendisinin oraya soktuğunu, sıkışınca da kancayla çıkarmaya çalıştığını ama kancanın da orada kaldığını itiraf ediyor. Doktorlar sonunda ameliyatla eşyaları çıkarmayı başarıyorlar.

19. Tenya ve bağırsak kurdu

19. Tenya ve bağırsak kurdu

76 yaşındaki Hana Foldynova inanılmaz bir karın ağrısıyla doktora gitti. Doktorlar ameliyat sırasında, böbreklerinde 9.9 cm uzunluğunda parazit yaşadığını gördüler. Bunun yanında sidik torbasında da 6 cm uzunluğunda kurt vardı. Doktorlar ameliyatla iki davetsiz misafiri de çıkarmayı başardı ancak yaşlı kadın bu zorlu süreçleri kaldıramayacak kadar kötü durumdaydı ve hayatını kaybetti.

20. Ameliyat malzemesi

20. Ameliyat malzemesi

Sylvie Dube rahmini aldırdıktan sonra sanki bıçaklanıyormuş gibi şiddetli bir ağrıyla doktora gitti. Doktorlar ameliyat sonrası bunun normal olduğunu söyledi. Ama zavallı kadının acısı 2 ay daha aynı şekilde devam etti ve sonunda röntgen cihazıyla kontrol edildi. Rahim alma ameliyatı sırasında, doktorlar kadının karnında 30 cm boyunda metal plaka unutmuşlardı. Aslında bu plakanın amacı ameliyat sırasında kadını korumasıydı ama operasyon bitmeden hemen önce çıkarılması gerekiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Kurtçuk

21. Kurtçuk

Avustralyalı bir çiftin başına gelenleri okuyunca içiniz acıyacak. Bryan William ve Ally Vaag, Güney Amerika’ya tatile gittiler ve hiç hoş olmayan bir sürprizle karşılaştılar. Derilerinin üstünde çıbanlar çıkmaya başladı ve üzücü olansa bu çıbanların içinde kurtçuklar vardı. Bu kurtçukların sineklerin üzerine yapışıp daha sonra da insanlara geçtiği biliniyor. Çift tedavi gördükten sonra iyileştiler.

22. Fetüs içinde fetüs

22. Fetüs içinde fetüs

Sanju Bhagat isimli adamın karnı anormal bir şekilde büyüktü. Hatta öyle büyüktü ki hamile olma ihtimali bile düşünülebilirdi. Bir gece, solunum problemi yaşadığı için acilen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar karnındaki büyüklüğün sebebinin tümör olduğunu düşündüler ancak ameliyat etmek için açtıklarında karnında bir İNSAN olduğunu gördüler. Evet doğru okudunuz, bir insan… Sanju, çok nadir görülen bir fetüs içinde fetüs vakasının kurbanı olmuştu yani ikizi bir parazit gibi karnında büyümüştü. Ameliyattan sonra Sanju inanılmaz bir şekilde iyileşti ve şu an normal bir hayat sürüyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
83
33
12
12
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Ananızı avradınızi .... Zaten kulağım kaşınıp duruyor doktora giriyorum ben amk.

B. Barnes

git de bir baktır kendine tosun

Caner Gayretli

#17 Kalamar mı mürekkep balığı mı? İkisi aynı tür değil. Canlı kalanlar sperm değil, döllenmiş yumurtala olacaktı. Yoksa herhangi bir spermin ağız için epite... Devamını Gör

sadr

Neden hep böyle gariplikler genellikle Hindistanda olur 😨

Mete Han

akraba evliliği daha sık olduğu için.