Görüş Bildir
Haberler
Altılı Masa İstanbul'da Ortak Miting Düzenleyecek

etiket Altılı Masa İstanbul'da Ortak Miting Düzenleyecek

Emre Ordu
14.12.2022 - 21:37 Son Güncelleme: 14.12.2022 - 23:16

Altılı Masa'daki liderler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası kararına karşı yarın İstanbul'da ortak miting yapma kararı aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YKK üyelerine hakaret iddiasıyla verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararı sonrası Altılı Masa'yı oluşturan genel başkanların yarına İstanbul'da ortak miting düzenleme kararı aldığı öğrenildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkeme kararı sonrası Altlı Masa'daki liderlerle görüştüğü ve yarına İBB binasının bulunduğu Saraçhane'de bir araya gelecekleri öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından yayımladığı videoda Almanya programını yarıda keserek İstanbul'a döneceğini bildirdi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın Altılı Masa liderleri ile birlikte Saraçhane'de olacaklarını duyururken, 'Yarın yine burada olacağız. Dertleşeceğiz. Başta CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, kıymetli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Altılı Masa'nın diğer siyasi parti liderleriyle birlikte olacağız' dedi.

İmamoğlu ile birlikte kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise konuşmasında 'Yarın 6 genel başkan olarak burada olacağız. Bu haksızlığın karşısında duracağız. Yaşasın hürriyet, kahrolsun istibdat' ifadelerini kullandı.

Miting saat 16:00'da başlayacak

Miting saat 16:00'da başlayacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın Saraçhane'de 6'lı Masa'nın liderleriyle birlikte düzenlenecek dayanışma etkinliği ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İmamoğlu “Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal'la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00'da, Saraçhane'de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum” dedi.

Altılı Masa'daki liderler sosyal medya hesaplarıdan yaptıkları paylaşımlarla mahkemeden çıkan karara tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
24
9
6
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
h.ibrahim

artık bi hareket yaparmısınız lütfen,gol olsun!!!

Marv

Tayyip aptal değil böyle bir etki olacağını bile bile nasıl ve neden böyle bişiy yaptılar çok enteresan

artık ona akıl veren bir fetö yok o yüzden akıllı kararlar veremiyor son zamanlarda

KumdanKum

Aranızda ki şu iki kıl kuyruğu defetseniz hersey çok güzel olacak...