article/comments
article/share
Haberler
Beşiktaş, Basit Hatalar Sonucu Yenen Gollerle Celtic'e 3-2 Mağlup Oldu

Beşiktaş, Basit Hatalar Sonucu Yenen Gollerle Celtic'e 3-2 Mağlup Oldu

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Beşiktaş deplasmanda iyi bir futbol sergileyerek başladığı gecede 3-2'lik mağlubiyetle dönüyor. İlk yarısı 0-0 biten maçta öne geçen Beşiktaş neredeyse üç golde de yapılan basit hatalarla rakibine mağlup oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Tek devrelik maç yaşandı.

Tek devrelik maç yaşandı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Beşiktaş penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı kaleci kurtarsa da Olaitan kaçırdığı penaltıyı tamamlayarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Celtic'in pozisyon üretmekte zorlandığı dakikalarda Osmand ceza sahası dışından skoru 1-1'e getirdi. 78'de ise Duran'ın golü ev sahibi ekibi öne geçirdi. 

Kısa süreli bir kriz yaşayan Beşiktaş 8 dakika sonra Orkun'un harika golüyle skoru eşitledi ancak bu skoru da koruyamadı. Bir dakika sonra basit bir hatayla gelen pozisyonda Celtic skoru 3-2'ye getirdi ve maçı da bu skorla kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın