Görüş Bildir
Haberler
Alışverişseverler Buraya! Her Tezgahında Kaybolacağınız Ankara'nın Sosyete Pazarları

Alışverişseverler Buraya! Her Tezgahında Kaybolacağınız Ankara'nın Sosyete Pazarları

Gezenler bilir sosyete pazarının verdiği keyfin bir ayrı olduğunu. İster giyim ister takı ister gıda konusunda oldukça zengin seçeneklere sahip olan sosyete pazarları alışveriş merkezlerine kıyasla en iyi alternatiflerden. AVM'lerde artan fiyatlara karşı başka seçenekler arıyor ya da sosyete pazarlarını gezmeyi seviyorsanız sizler için Ankara'daki en iyileri derledik. Gelin birlikte nereler olduklarını görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Everybody's Nişantaşı Pazarı

Everybody's Nişantaşı Pazarı

Ankara'nın belki de en popüler sosyete pazarlarından olan Everybody's Nişantaşı Pazarı bir gidenin mutlaka bir kez daha uğradığı noktalardan. Turan Güneş'te yer alan sosyete pazarı gerek orijinal markaların ürünlerini gerekse de özgün üretilen birçok tekstil ürününü rahatlıkla bulabileceğiniz yerlerden.

Açık olduğu günler: Pazartesi ve perşembe günleri hariç her gün.

Adres: Yıldızevler, Turan Güneş Blv. No:4, 06550 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da Çankaya semtinde bulunan oldukça eski bir alışveriş merkezi. Giyimden, gıdaya, kozmetikten, züccaciyeye kadar her seçeneği içerisinde barındıran bir mekân. Park yeri küçük olsa da bazı gün ve saatler hariç park yeri sıkıntısı yaşanmıyor. Kredi kartı birçok esnafta kullanılmakta.

Gerçek İstanbul Sosyete Pazarı

Gerçek İstanbul Sosyete Pazarı

Şehrin en popüler sosyete pazarlarından bir diğeri ise Eskişehir yolu üzerinde yer alan Gerçek İstanbul Sosyete Pazarı. Eskişehir yolundan geçerken dahi insanın dikkatini çeken pazar üç katlı ve her konuda oldukça çeşitliliğe sahip. Bir tavsiye isterseniz mutlaka her tezgaha göz atmanızı öneririz.

Açık olduğu günler: Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri.

Adres: Erler, Dumlupınar Blv., 06790 Etimesgut/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Çok çeşitli ürünün satıldığı bir pazar yeri. Özellikle gıda reyonlarını beğendik. Peynir, zeytin ve bal aldık. Kalitelerinden memnun kaldık. Konfeksiyon çeşitleri de çok ve fiyatlar uygun. Ayrıca yiyecek ve içecek yerleri de var.

Dikmen Sosyete Pazarı

Dikmen Sosyete Pazarı

Genel olarak tekstil açısından çeşitliliğe ve kaliteli ürünlere sahip olan Dikmen Sosyete Pazarı, alışveriş merkezlerinde gezmeyi ve alışveriş yapmayı tercih etmeyenler için iyi bir öneri.  Henüz gitmediyseniz Dikmen Sosyete Pazarı'na bir şans verin deriz.

Açık olduğu  günler: Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri.

Adres: Keklik Pınarı, Dikmen Cd, 06450 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Genel olarak fiyatlar gayet iyi, bazı ürünler e-ticaret alışverişinde daha uygun tabii neye ihtiyaç olduğuna karar verip fiyat araştırarak gidilebilir marka ürünlerin yüksek ama olması gereken bu zaten mağazanın 1/3 fiyatına alabiliyoruz.

Çukurambar Nişantaşı Pazarı

Çukurambar Nişantaşı Pazarı

Çukurambar Nişantaşı Pazarı, Turan Güneş'te yer alan Everybody's Nişantaşı Pazarı'nın bir şubesi olmakla birlikte yalnızca bölgedekiler tarafından değil birçok kişi tarafından tercih edilenlerden. Aklınıza gelebilecek her şeyi bulabileceğiniz için en kısa zamanda gitmenizi öneririz.

Açık olduğu günler: Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri. 

Adres: Çukurambar, 1425. Cd. 24/31, 06510 Çukurambar - Çankaya/Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Evimin yakınında birçok ihtiyacımı karşılayabileceğim böyle kapsamlı bir pazar olduğu için şanslıyım. Belli saatlerde servis hizmeti sunuluyor. Esnaf arkadaş canlısı. Manav bölümüne gelen meyve sebzeler taze ve lezzetli.

Etlik Nişantaşı Pazarı

Etlik Nişantaşı Pazarı

Yine Everybody's Sosyete Pazarı'nın bir şubesi olan Etlik Nişantaşı Pazarı, Etlik'te tercih edebileceğiniz en iyi pazarlardan. Fiyat-performans açısından fazlasıyla memnun kalacağınız ürünlere sahip olan pazar, kalabalıkta bunalmadan rahatlıkla gezebileceklerinizden.

Açık olduğu günler: Salı, Cuma ve Pazar günleri.

Adres: Etlik, Esertepe Mah, 236. Sk., 06220 Keçiören

Ziyaretçi Yorumu: Her şeyi bulabilirsiniz. Ucuz ve fiyatına göre kaliteli ürünler de var. Ev yapımı yemek, sarma kurabiye vs. satan bir abla var girişte en sağda, ondan ne satın aldıysam pişman olmadım. Mükemmel bir el lezzeti var. Oraya özellikle gidin derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıhhiye Sosyete Pazarı

Sıhhiye Sosyete Pazarı

Ankara'nın belki de ilk pazarlarından olan Sıhhiye Pazarı gün gün farklı pazarlara ev sahipliği yapıyor. Ama bizim konumuz Perşembe günleri kurulan 'Perşembe Pazarı'. İhraç fazlası birçok etiketli ürünü bulabileceğiniz pazarda bunun yanı sıra vintage seçenekleri de bulabilirsiniz. Gidecek olursanız özellikle sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

Açık olduğu günler: Sosyete pazarı olarak yalnızca Perşembe günleri.

Adres: Sağlık, Marmara Sk. No:6, 06430 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Aşırı derecede kalabalık. Ama istediğim ürünleri uygun fiyata bulabildim. 50 tlye ceket aldım mesela. Polarlar 50-60 tl. Kesinlikle uğramanız gerekiyor ☺️ Son olarak her yeri gezmeniz gerektiğini söyleyebilirim çünkü aynı ürün bir yerde 50 iken diğer yerde 80-90 olabiliyor.

Güneşevler Nişantaşı Pazarı

Güneşevler Nişantaşı Pazarı

Sosyete pazarı denince akla gelen ilklerden olan Everybody's Nişantaşı Pazarı'nın Güneşevler şubesi olan pazar, bölgedeki birçok kişinin beğenisini kazanmış. Bilenler bilir sosyete pazarları oldukça kalabalık olur ve bazen gezmek zorlaşır. İşte Güneşevler Nişantaşı Pazarı bir nebze daha rahat gezebileceğiniz ve aynı zamanda zengin çeşitlere sahip yerlerden. 

Açık olduğu günler: Salı, Cumartesi ve Pazar günleri.

Adres: Güneşevler, Mehmet Akif Ersoy Cd No: 7 D:37, 06220 Altındağ/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel esnafı ile güzel fırsatların sunuma hazırlandığı güzel bir pazar olmuş. Güler yüzlü tüm esnafın şimdiden kazançları bol olsun. Güneş gözlükleri, çantalar, taytlar, eşofman takımları, perdeler, takılar, temizlik ürünleri gibi sayamadığım nice ürünleriyle benim beğenimi aldı.

Jet Sosyete Pazarı

Jet Sosyete Pazarı

Diğer sosyete pazarlarına kıyasla daha yeni açılan Jet Sosyete Pazarı, açılır açılmaz birçok kişinin alışveriş için tercih ettiği noktalardan biri haline geldi. Özellikle Nato Yolu tarafından olanların ilk tercihlerinden olan sosyete pazarı, gıdadan tekstile birçok ürünü müşterilerle buluşturuyor. 

Açık olduğu günler: Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri.

Adres: Cengizhan, 823 Cd, 06480 Mamak/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Geçtiğimiz günlerde jet sosyete pazarının önünden geçiyordum merak ettiğim için girdim birkaç yerden alışveriş yaptım gerçekten çok güler yüzlü esnaflar var ve fiyatlar da çok makul herkese gitmesini tavsiye ederim.

Ankara ile ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın