Görüş Bildir
Haberler
'Rakamlar Ortada, Halk Zenginleşti' Diyen AKP'li Vekile Yorum Yağdı

'Rakamlar Ortada, Halk Zenginleşti' Diyen AKP'li Vekile Yorum Yağdı

AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' dedi. Çelik'in yorumuna sosyal medyadan tepkiler gedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM KİT Komisyonu’nda Türkiye Kömür İşletmeleri’nin hesapları ele alınırken CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Sertel, “2017'de kömür yardımı yapılan aile sayısı 2 milyon 451 bin ve toplam 2 milyon 228 bin ton kömür vermişsiniz. 2019 yılında aile sayısı 1 milyon 645 bine, 2021'de 1 milyon 641 bine düşüyor ve 1 milyon 492 bin ton kömür verilmiş. 4 yılda kömür yardımı alan aile sayısı 800 bin, verilen kömür de 1 milyon ton düşmüş. Halk giderek yoksullaşırken, yardım miktarı nasıl oldu da düştü?” diye sordu.

Sözcü'nün aktardığı habere göre, bu soruya AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Halk zenginleşti, rakamlar ortada, her yer doğalgaz oldu, Antalya'da doğalgaza geçti” cevabını verdi.

AKP'li Çelik'e sosyal medyadan gelen tepkiler 👇

AKP'li Çelik'e sosyal medyadan gelen tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
45
11
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akif Tatar

Bu insan bir milletvekili hiçbir şey yapmadan 25.000TL maaş alıyor bu paraları biz veriyoruz. Biz fakirleşiyoruz milletvekilimiz zenginleşiyor bir de üstüne ... Devamını Gör

Burak Çakır

Bunun adı milletle taşak geçmektir. Başka bir açıklaması yok

Mustafa Yurtseven

saten öyle enai insanlarımız da buna inanırlar

pofudukpofyumak

Böyle devam edin be. Gerçekten. Geçin dalganızı. Geçin ..şşağınızı. Suratına tükürseniz yarabbi şükür diyecek bu millet zaten. Diyor da. Bu alenen dalga geçm... Devamını Gör