Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekil Bayramlaşma Etkinliğinde İmamoğlu ve Özel'e Hakaret Etti

AKP'li Vekil Bayramlaşma Etkinliğinde İmamoğlu ve Özel'e Hakaret Etti

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AKP'li Hakan Çavuşoğlu, partisinin bayramlaşma töreninde İBB Başkanı İmamoğlu'na 'alçak', CHP'li Özgür Özel'e ise 'kahpe' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Bursa İl Teşkilatı'nın bayramlaşma törene Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu katıldı.

Duvar'da yer alan habere göre, Efkan Ala’nın ardından konuşma yapan Hakan Çavuşoğlu Gezi eylemlerini hedef aldı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e hakaret etti. 

Çavuşoğlu’nun konuşması özetle şöyle:

“Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatronun büyük bir aktörü var Kemal Kılıçdaroğlu. Yanında da figüranlar çerçevelenmişler sıraya geçmişler. Bu tiyatronun senaristi kurgucusu kim biliyor musunuz? Kandil’in tetikçisi olan siyasi parti olarak geçen HDP’dir. Biz bu durumu anlatmazsak ısrarla bu durumu milletimizin gözlerinden sakınmaya çalışan partiler milletimizi sömürmeye başlarlar.

Gezi süreci üzerinden daha 100 yıl öncesinde Abdulhamit’in yalnızlığı yaşadığı günlerde onu hal etmek için harekete geçen canilerin, hainlerin diliyle konuşup Meclis kürsüsünden meydan okuyanlar var be. Siz Kimsiniz? Siz önce Kandil’in baronlarına size güzelleme yaparken onlara karşı çıkın.

AKP'li Çavuşoğlu'nun hakaret içeren konuşması 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
87
20
11
8
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şu dile üsluba bakın Allah aşkına ya ülkedeki her şeyin içine ettiler. 1991 yılında liderlerin tartışması programıni YouTube a yazın izleyin dostlarım. 6-7 l... Devamını Gör

Zeynep ersan

Hakaret eden şahıs insan hakları komisyon başkanı👏🏻 görevini layıkıyla yaptığı her yerinden belli maşallah. Liyakat olmadıkça belimiz doğrulmaz

nurmavi9

Siyasetiniz bastın