Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'nin Toplantısına 11 Parti Çağrıldı, Üç Partiye Davetiye Yok

AK Parti'nin Toplantısına 11 Parti Çağrıldı, Üç Partiye Davetiye Yok

AK Parti ‘Türkiye Yüzyılı’  toplantısında 11 siyasi parti davet ederken, HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’ne davetiye gitmedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’ne davetiye yok

HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’ne davetiye yok

AK Parti'den ayrılan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu (Solda) ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyaset arenasında yollarına kendi partileriyle devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapılacak ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklı toplantıda AK Parti’nin 2023 seçimleri için izleyeceği yol haritasını açıklaması bekleniyor. Toplantıya; CHP, Saadet Partisi, MHP, HÜDAPAR, BBP, DSP, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İYİ Parti genel başkanları davet edildi. HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’ne ise  davetiye gönderilmediği bildirildi.

Programa uzun süredir iktidar etkinliklerine çağrılmayan Çiğdem Toker, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol, Deniz Zeyrek ve Akif Beki gibi gazeteciler çağırılması da dikkat çekmişti. Söz konusu hamle 'AK Parti'nin seçimler öncesi medya açılımı' yaptığı yönünde yorumlanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
16
5
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ermiyan Sürmeli

Halk tv nin sahibinden öğrendiğime göre, halk tv nin gazetecilerini gondermicek mis bence yanlış bir karar