Görüş Bildir
Haberler
Ailesi Tarafından Evden Kovulan Uğur'un Artık Evi Var

etiket Ailesi Tarafından Evden Kovulan Uğur'un Artık Evi Var

ATKN
17.01.2016 - 19:34 Son Güncelleme: 18.01.2016 - 17:25

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan, ailesi tarafından evden kovulan ve bir eve ihtiyacı olan 22 yaşındaki Uğur Atik'e İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok sahip çıktı. Uğur Atik'e eşyalı, merkezi ısıtmalı bir ev tutuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailesi tarafından istenmeyince soğuk kış gecelerini hastane kantininde uyuyarak geçiren Uğur Atik'in durumu herkesi hüzünlendirmişti.

Barınacak yeri olmayan ve bir çay ocağında garsonluk yapan Atik'e, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok merkezi ısıtmalı ve eşyalı bir ev kiraladı. Kendisine tutulan evi görünce heyecanlanan Uğur Atik, evin anahtarını Başkan Tok'tan alırken sevinci ve hüznü bir arada yaşadı.

'Artık üşümeyeceğim'

'Artık üşümeyeceğim'

Atik, 'Babam ve üvey annem beni evden kovunca gidecek yerim yoktu. Evsiz kalınca hastane kantininde uyuyordum. Bazen oradan da kovuluyordum. Masaya başımı koyarak uyumaya çalışıyordum. Geceleri üşümekten uyuyamıyordum. Artık üşümeyeceğim. Başkanımızdan ve bana yardım eden herkesten Allah razı olsun. Çok mutluyum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Elimiz bundan sonra yavrumuzun üstünde olacak'

'Elimiz bundan sonra yavrumuzun üstünde olacak'

Atik'in durumunu öğrenince ilk etapta kışlık giysi ve bot ihtiyacını karşıladıktan sonra ev arayışında olduklarını ifade eden Başkan Tok, 'Öz babası ve üvey annesi tarafından evden kovulan yavrumuz Uğur'un bu durumu karşısında çok hüzünlendim. Yüreğim burkuldu. Kendimi Uğur'un yerine koydum. Aynı durumda ben olsaydım ne yapardım dedim. Zor bir durum. İlk duyduğumda soğuk kış günlerinde zor şartlar altında barınacak yeri olmayan evladımızın kışlık mont ve ayakkabı ihtiyacını karşıladık. Yavrumuzun barınacak yeri yok. Sokakta, hastane köşelerinde parkasıyla uyuyan gencimize sıcak bir ev ortamı sağlayalım dedik. Tepeden tırnağa eksiksiz tüm eşyalarıyla birlikte merkezi ısınma sistemi olan güzel bir ev açtık. Uğur Atik artık bizim evladımız. Elimiz bundan sonra yavrumuzun üstünde olacak' diye konuştu.

Uğur Atik'in tüm evlilik masraflarını karşılayacağını söyleyen Başkan Tok, 'Yavrumuzun evini tuttuk. Sıcak bir yuvaya sahip oldu. Öz ailesi tarafından evden kovulan evladımızın yeni bir yuva kurması lazım. Hayırlı bir kısmeti çıkarsa Uğur Atik yavrumuzu evlendireceğiz' şeklinde konuştu.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3389
510
82
22
19
15
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Aksoy

Yarın sözde anasıyla babası çocuğun evine taşınmaz inşaallah.

turkgenc_1919

o değişik kadında var o potansiyel... (değişik demek istemezdim ama çok sinir oldum vicdansızlığına)

ladyescobar

Çok güzel çok iyi olmuşta evlendirme değil de ilk olarak okuması çalışması yönünde bir katkıda bulunacağını söyleseymiş daha güzel olurmuş.

turkgenc_1919

acaba üvey anne o tekerlekli sandalyeden "engelli olsun, biz ona bakmak zorunda değiliz" nasıl diyebildi hala onu düşünüyorum.. ulan aynaya geç kendi haline ... Devamını Gör