Görüş Bildir
Haberler
Ah Be Hayat! Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden ve Tüm Sevenlerini Derin Yasa Boğan Ünlüler

etiket Ah Be Hayat! Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden ve Tüm Sevenlerini Derin Yasa Boğan Ünlüler

Meltem
01.06.2019 - 18:13 Son Güncelleme: 03.06.2019 - 09:50

Özlemle ve saygıyla anıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda Öziri

Arda Öziri

Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol alan televizyon dünyasının genç yeteneklerinden Arda Öziri geçen yıl geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.

Zafer Çika

Zafer Çika

Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın içinde bulunduğu araç, İzmir'in Narlıdere ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Geçtiğimiz mart ayında yaşanan kazanın ardından ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Zafer Çika hayatını kaybetti.

İsrafil Köse

İsrafil Köse

Yer aldığı komedi filmleriyle hepimizin gönlünde bambaşka bir yer edinen İsrafil Köse, 21 Ağustos 2016 günü motosikletiyle seyir halindeyken park halindeki ticari taksiyle çarpıştı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kıvırcık Ali

Kıvırcık Ali

Kıvırcık Ali olarak bilinen ve söylediği türkülerle hepimizin içini sızlatan Ali Özütemiz, 11 Ocak 2011 günü kendi aracıyla sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Barış Akarsu

Barış Akarsu

Kısacık yaşamında Türk rock müziğinin efsanelerinden biri haline gelen Barış Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil 29 Haziran 2007 günü Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyonla çarpıştı. Doğum gününde geçirdiği kazanın ardından 5 gün hastanede tedavi gören Barış Akarsu yaşam mücadelesini 4 Temmuz günü kaybetti ve aramızdan ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajlan Büyükburç

Ajlan Büyükburç

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Büyükburç'un kızı olmasının yanı sıra şarkılarıyla 1990'lı yılları kasıp kavuran Ajlan 22 Temmuz 1999'da kendi kullandığı araçla takla atarak park halindeki traktöre çarptı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.

Önder Somer

Önder Somer

Jön olacak bir yakışıklılığa sahip olmasına rağmen yardımcı rollerle parlayan ve Yeşilçam'ın kötü adam karakterlerine hayat veren Önder Somer 1997'de geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrıldı.

Egemen Töreli

Egemen Töreli

Ünlülerin astroloğu olarak bilinen ve yorum yaptığı yıldız haritalarıyla ön plana çıkan Egemen Töreli, Çorlu'da karşıdan karşıya geçmek isterken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Erdal Tosun

Erdal Tosun

Türk tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan ve canlandırdığı karakterlerin yanı sıra insanlığıyla da hepimizin gönlüne taht kuran Erdal Tosun, 2016 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından aramızdan ayrıldı.

Onur Bayraktar

Onur Bayraktar
i.tmgrup.com.tr

Türk tiyatrosunun gelecek vadeden isimlerinden biri olan Onur Bayraktar, 2010 yılında motosikletiyle geçirdiği kazanın ardından yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metin Oktay

Metin Oktay

Galatasaray'ın efsane oyuncuların biri olan ve ismi hâlâ centilmenlikle birlikte anılan Türk futbolunun Taçsız Kral'ı Metin Oktay 1991 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kerim Tekin

Kerim Tekin

Gelecek vadeden sesi ve 'Karbeyazdır ölüm, ellerinden gülüm' şarkısıyla içimizi sızlatan Kerim Tekin, 1998 yılında Afyon yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Boran Kaya

Boran Kaya

'İner misin Çıkar mısın?' programıyla 1990'lı yıllarda fenomen olan ve bugün ünlü olan pek çok ismin keşfedilmesini sağlayan Boran Kaya 2000 yılında Kaş'ta geçirdiği trafik kazasının ardından hayata veda etti.

Mehmet Ali Toprak

Mehmet Ali Toprak

Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kasaba ve Mayıs Sıkıntısı filmlerindeki rolünden sonra Uzak adlı filmdeki yorumu ile 39. Antalya Film Festivali'nde Oktay Kaynarca ile birlikte En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü paylaşan Mehmet Ali Toprak Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Gökhan Semiz

Gökhan Semiz

Yaratıcılığı, zekası ve muzipliğiyle Türk pop müziğinin kilometre taşlarından biri olan Gökhan Semiz 1998 yılında geçirdiği trafik kazasıyla aramızdan ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzay Heparı

Uzay Heparı

Türk pop müziğinin en yetenekli isimlerinden biri olan ve prodüktörlüğünü yaptığı her işle çıtayı erişilmeyecek yerlere çıkaran Uzay Heparı, Etiler Koç köprüsü üzerinde Küfe Bar'daki programına gitmekte olan Demet Akbağ'ın park halindeki arabasına çarptı. On bir gün süren yaşam savaşının ardından, 31 Mayıs 1994 günü aramızdan ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
589
124
18
12
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın