Görüş Bildir
Haberler
Adnan Oktar: 'İstesem Dışarıya Emir Veririm Ama Yapmıyorum'

Adnan Oktar: 'İstesem Dışarıya Emir Veririm Ama Yapmıyorum'

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada beşinci günde ara karar çıkmadı. Oktar, mahkemeden cezasının hafiflemesini talep ederken 'Üzerime atılı cinsellikle ilgili iddiaları, sabah akşam şiddet uyguladığım yönündeki söylemleri kabul etmiyorum. İstesem Dışarıya Emir Veririm Ama Yapmıyorum' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oktar, 'Benim içerde yatmakla ilgili bir sorunum yok derdim vatan millet'

Oktar, 'Benim içerde yatmakla ilgili bir sorunum yok derdim vatan millet'

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Marmara Ceza ve İnfaz Kurumu karşısındaki salonda yapılan ilk duruşmaya Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar getirildi. Salonda bazı tutuksuz sanıklar ve sanık avukatları da hazır bulundu. Duruşmayı çok sayıda izleyicide takip etti.

Savunmasında Adnan Oktar bu yaşananların bir oyun ve kumpas olduğunu söyledi. Oktar şikayetçilerin İngiliz derin devleti tarafından yönlendirildiğini iddia ederek, “Bizim davamız klasik bir dava değildir. Mine Ö. çok sevdiğim mazlum bir kadındır. Mine'nin uyumasına izin vermemişiz, şiddet uygulamışız böyle iddialar var. Bunlar doğru değil. Benim yüzlerce insanı dövme gibi bir durumum yok. Derin devletin yönlendirmesiyle bu kızın anlattıklarına cahil insanlarda inanıyor. Bana kumpas kuramadıkları için böyle şeylerle bizi yıkmaya çalışıyorlar. Çokça kumpas denediler ama yapamadılar.' dedi.

'Bana 9 kez suikast yapmaya çalıştılar ama yapamadılar'

'Bana 9 kez suikast yapmaya çalıştılar ama yapamadılar'

Oktar savunmasının devamında, “Dosyada adı geçen isimlere de şiddet uyguladığımı söylemiş, adı geçenler ifadelerinde bu konuda bir şey söylememişler. Buraya gelenler bana aşk ve tutkuyla bağlılar. Basında derin devletten korktuğu için olayları yanlış lanse ediyor. Türkiye'deki hukukçular bize yapılanların hukuksuz olduklarını biliyor ve kimse bu oyuna inanmıyor. Mine Ö. benim imam olduğumu söylemiş, ama ben bunu nerden duyduğunu sorduğumda 'bilmiyorum' diyor. Ben her zaman derim kardeş kardeşten üstün değildir. Bana 9 kez suikast yapmaya çalıştılar ama yapamadılar Allah basiretlerini bağladı. İfadelerde anlatılanların hepsi şehir efsanesi.' diye konuştu.

'Ben istesem zaten dışarıya emir veririm ama yapmıyorum'

'Ben istesem zaten dışarıya emir veririm ama yapmıyorum'

Adnan Oktar şikayetçi ifadelerinde kendilerini oy kullanmalarına izin vermediği yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, “İfadelerde oy kullanmalarına izin vermediğim söylenmiş. Tamamen yalan ben sağcıyım milliyetçiyim. Sağ kesimin iktidara gelmesi benim işime gelir neden oy kullandırtmayayım. Bunlarda tamamen yalan. Üzerime atılı cinsellikle ilgili iddiaları, sabah akşam şiddet uyguladığım yönündeki söylemleri kabul etmiyorum. Cezaevinde uygulanan kısıtlamaların hafifletilmesini istiyorum. Ben istesem zaten dışarıya emir veririm ama yapmıyorum istemiyorum. Dışarıdan da istediğim şeyleri içeri alırım ama bu bana yakışmaz yapmıyorum zaten' ifadelerini kullandı.

Duruşmada savunma yapan bazı tutuklu sanıklar ise tahliyelerini talep etti. Mahkeme başkanı diğer sanıkların da tutukluluk hallerine yönelik savunmalarının yarın devam edileceğini belirterek duruşmayı yarına erteledi.

Adnan Oktar davasında neler yaşanmıştı? 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
13
9
8
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Nasıl bir dünya, nasıl bir rahatlıktır bu yahu. Pişkin pişkin söylediklerine bak!

Ferdi Çelik

Adnan cım yeme bizi şimdi.

Erdem Bey

Ne güzel söylüyo " sağcıyım milliyetçiyim sağ kesimin iktidara gelmesi işime gelir"