Görüş Bildir
Haberler
TV
Adı Sevgi 11. Bölüm FİNAL Fragmanı Yayınlandı! Adı Sevgi Final Bölümünde Neler Olacak?

Adı Sevgi 11. Bölüm FİNAL Fragmanı Yayınlandı! Adı Sevgi Final Bölümünde Neler Olacak?

GNS
16.05.2022 - 18:45

ATV'nin sevilen dizisi Adı Sevgi final fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 11. bölüm fragmanında; Elif ve Emir arasındaki konuşma herkesi duygulandırır. Ekrem ise Leyla'nın yaptıklarına son derece sinirlenmiştir. Volkan, Zeynep'ten vazgeçmezken evine gizlice girip onu sevmesi şaşkına çevirir. Volkan ise babasına karşı savaş açtığını açıkça dile getirir. Emir ise Elif'e evlenme teklifi ederek ikisini de yeni bir yola sokacaktır. Peki Adı Sevgi final bölümünde neler olacak? İşte Adı Sevgi 11. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının beklenmedik olaylara gebe dizisi Adı Sevgi, final bölümüyle son kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile son derece ilgi çeken dizinin kısa süreli serüveni, izleyenlerde büyük bir etki bırakmayı başardı. Koliba Film imzası taşıyan dram dizisi, 11. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Adı Sevgi final bölümünde neler olacak? İşte Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Adı Sevgi 11. Bölüm FİNAL Fragmanı | ''Benimle evlenir misin?'' @atv

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Elif ve Emir, Volkan'ın hamlelerini engellemek adına harekete geçer. Zeynep'i kaçırmaya çalışan Volkan'ın asıl hedefi ise Emir'dir. Emir'i durdurmayı başaran Volkan, yurtdışına kaçmaya çalıştığı esnada yakalanır. Emir yaşam savaşı verirken, Elif yıkımın eşiğine gelir.

Elif ve Emir birbirlerine karşı duygularını daha fazla saklayamaz. Aynı zamanda Zeynep, Volkan ile arasında kalan son bağlantıyı boşanma davası ile koparacaktır. Volkan'ın itiraz etmeden boşanması adına Emir elindeki en güçlü kozu oynarken, Volkan pişman olduğunu düşündürtecek hamleler yapmaya karar verir.

Leyla , Doğukan hakkındaki gerçeklikleri saklamaya çalışırken Şükran ve Ferdi'nin öğrendiği sır olayları kontrolden çıkma derecesine getirir. Macide ise Ekrem'in başka bir oğlu olduğunu öğrenmesiyle çılgına dönecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın