Görüş Bildir
Haberler
TV
Adı Sevgi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Masum bir çocuk benim yüzümden öldü!"

Adı Sevgi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Masum bir çocuk benim yüzümden öldü!"

GNS
02.05.2022 - 22:50

ATV'nin yeni sezon dizilerinden Adı Sevgi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Elif, Emir'e onu bırakmaması için sıkıca sarılmaktadır. Onsuz kalmak istemediğini dile getiren Elif'e karşı Emir'in tepkisiz yüzü herkesi şaşırtır. Volkan ise Zeynep'in kendisini sevmesi için verdiği tüm çabası esnasında bir çocuğun hayatına mal olmasını aşamamış durumdadır. Peki Adı Sevgi yeni bölümde neler olacak? İşte Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının Koliba Film imzalı yeni sezon dizilerinden Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde EDHO dizisinde hayranlıkla izlediğimiz oyuncu Yunus Emre Yıldırımer ve genç oyuncu Gizem Güneş yer alırken, dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura'nın senaryosunu kaleme aldığı Adı Sevgi dizisi her bölümüyle izleyicisine aksiyon ve gerilim yaşatmaya devam ediyor. Peki Adı Sevgi yeni bölümde neler olacak? İşte Adı Sevgi 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Adı Sevgi 9. Bölüm Fragmanı | "Beni sensiz bırakma..."

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Zeynep'i geri almak isteyen Volkan, her şeyi yapmaya hazırdır. Bunun karşılığı Sarpça'yı ateşe vermek olsa dahi yapacaktır. Ekrem ve Macide oğullarının içinden çıkan canavarı engellemeye çalışsa dahi, Esma ve Gülendam Volkan yüzünden korku dolu anlar yaşamak zorunda kalır. Emir'in duyduklarından sonra hesap sorması ise Volkan ve ailesine pahalıya patlar.

Ortadan kaybolan Mehmet ise bir şeyler için zamanın kısıtlanmaya başlamasına yol açar. Emir ve Elif'in amacı Mehmet'i bulup  eve getirmekken, Volkan bambaşka bir plan yaparak hayati bir hataya mal olur.

Yaşadıkları acılar Esma ve Doğukan'ın daha çok birbirine sarılmasına yol açarken, Zahit torununun bu ilişkiden uzak durmasını ister. Doğukan'ı sert bir dilde uyaran Zahit, ortaya çıkan sırdan habersizdir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın