Görüş Bildir
Haberler
9 Aralık Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

9 Aralık Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
09.12.2022 - 01:30

Hava sıcaklıklarında yaşanan hissedilir düşüşle birlikte yurdun birçok bölgesinde yağmurlu hava hakim. Aralık ayının ilk günlerinde kış kendini iyice hissettirirken, haftanın son çalışma gününde plan yapacak vatandaşlar ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte 9 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (9 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (9 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısının; Muğla, Aydın ve Edremit Körfezi ile İzmir ve Manisa'nın güney, Uşak'ın batı çevrelerinin; Antalya ve Isparta'nın iç kesimlerinin; Batı Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

9 Aralık Cuma Ankara Hava Durumu

9 Aralık Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 13 derece, en düşük ise 2 derece olacak. Havanın ise sabah saatlerinde puslu, öğleden sonra parçalı bulutlu olması bekleniyor.

9 Aralık Cuma İstanbul Hava Durumu

9 Aralık Cuma İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 16 derece, en düşük ise 11 derece olacak. Havanın ise günün ilk saatlerinde çok bulutlu, kapalı öğlenden sonra parçalı bulutlu olması bekleniyor.

9 Aralık Cuma İzmir Hava Durumu

9 Aralık Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 20 derece, en düşük ise 13 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu çok bulutlu ve kapalı olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın