Görüş Bildir
Haberler
7 Ocak Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

7 Ocak Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
07.01.2023 - 00:33

Ocak ayının ilk hafta sonunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden beklenen haber sonunda geldi. Bir süredir beklenen kar yağışının yurdun bazı bölgelerinde etkili olacağı öğrenildi. Cumartesi günü için plan yapacak vatandaşlar ise havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Cumartesi yağmur yağacak mı? İşte 7 Ocak Cumartesi, İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (7 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (7 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Tokat çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olmak üzere; Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Hatay çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç Anadolu ile Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

7 Ocak Cumartesi Ankara Hava Durumu

7 Ocak Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 3 derece, en düşük sıcaklık ise -3 derece olacak. Sabahın ise gün boyu puslu olacağı tahmin ediliyor.

7 Ocak Cumartesi İzmir Hava Durumu

7 Ocak Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 15 derece, en düşük 5 derece olması bekleniyor. Havanın ise günün ilk saatlerinde puslu, geriye kalan vakitlerde parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

7 Ocak Cumartesi İstanbul Hava Durumu

7 Ocak Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 11 derece, en düşük 6 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise akşam 9'a kadar parçalı bulutlu, sonrasında puslu olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın