Görüş Bildir
Haberler
O Bir Usta! Jason Statham'ın En Efsane 13 Filmi

O Bir Usta! Jason Statham'ın En Efsane 13 Filmi

Mert Birah
09.04.2016 - 10:40

Yakışıklılık ve karizma... Aksiyon filmleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri Jason Statham'dır. Bizler de sizin için en iyi Jason Statham filmlerini bir araya getirdik. Filmlerini izlemesi oldukça zevkli olan Jason Statham'ın incelemesini yaptığımız yazımıza hoş geldiniz.

İçerikteki filmleri izlerken aksiyona doyacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Son Oyun | IMDb: 5,6

1. Son Oyun | IMDb: 5,6

Kendisini düşkünü olduğu Las Vegas sokaklarına bırakan, Nick Wild (Jason Statham), düşkünlüğünü devam ettirmek için güvende olmak şartıyla ufak tefek işler alacaktır.

IMDb: 5,6

2. Çılgın Joe | IMDb: 5,8

2. Çılgın Joe | IMDb: 5,8

Eski bir asker olan Jason Statham ordudan kaçmış ve gizlenmek için sokaklarda yaşamaktadır. Sokakta kartonunu paylaştığı arkadaşı öldürülünce intikam peşine düşer.

IMDb: 5,8

3. Tetikçi (1,2) | IMDb: 6,2

3. Tetikçi (1,2) | IMDb: 6,2

Chev Cheolios (Jason Statham) bir tetikçidir, oldukça sakin ve sıradan olarak işlerini görür. Her türlü insanı öldürmek zorunda kalan Chev, artık bu yoğun tempolu hayatından sıkılmış, emekliliğe ayrılmak ve sadece hayatın tadını çıkarmak felsefesine sahip kız arkadaşı Eve ile (Amy Smart) sakin bir hayat sürmek istemektedir. Kız arkadaşına kendisinin bir bilgisayar ustası olduğunu söylemiştir fakat bu olayla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Artık cinayetleri daha isteksiz gerçekleştirmektedir. Son işi ise oldukça basit olacaktı. Ünlü bir Çin suç patronunu öldürecektir ancak bilinmeyen bir sebepten dolayı onu serbest bırakır ancak herkes onun öldüğünü zanneder. Chevin düşmanı Verona onu bu cinayeti işlediği için öldürmek ister.

IMDb: 6,2

4. Parker | IMDb: 6,2

4. Parker | IMDb: 6,2

Parker bir hırsızdır. Onun kesin ve kati kuralları vardır. En sonunda büyük bir soygun yapmak ister ve olaylar gelişir.

IMDb: 6,2

5. Ölüm Yarışı | IMDb: 6,4

5. Ölüm Yarışı | IMDb: 6,4

2012 yılında geçen filmde, çöken ABD ekonomisi ve tavana vuran işsizlik sonucunda suç oranları patlar. Sonuç olarak hapishane sistemi çökme noktasına gelir ve özel şirketler hapishaneleri ticari amaçlar için kullanmaya başlar. Bu cezaevlerinden biri olan Terminal Island'da internet üzerinden yayınlanan kafes dövüşleri düzenlenmeye başlanır. Ölümüne yapılan yarışların seyirci sayısı da gittikçe artmaktadır. Ancak kafes dövüşlerinin artık seyirciyi tatmin etmemesi üzerine Ölüm Yarışı denen kuralları olmayan otomobil yarışları ortaya çıktı.

Terminal Island'da yapılan yarışlardan birinde Frankenstein lakablı yarışçı, yarışın sonunda kazanacağı halde co-Pilotunun olmaması üzerine Joe'nun gönderdiği füzeyle ölür. Hapishane yönetimi ilgi çeken bu yarışçının ölümünden sonra yarışlara olan talebin düşüceğinden korkarak yeni birini arar. Eski bir otomobil yarışmacısı olan Jensen Ames'in yeni Frankenstein için en iyi aday olabileceğini gören hapishane yönetimi, mahkumlardan birine Jensen'in karısını öldürterek suçu onun üstüne yıkarlar. Böylece Terminal Island'a düşen Jensen, cezaevinin müdiresi tarafından yarışlarda yeni Frankenstein olması için ikna edilir.

IMDb: 6,4

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sivil Cephe | IMDb: 6,5

6. Sivil Cephe | IMDb: 6,5

Phil Broker (Jason Statham) eski bir DEA ajanıdır. Motosikletçi çetesini çökertmek için gittiği yerde işler ters gider ve bu patronunun oğlunun hayatına mal olur. Bu yüzden bir bunalıma girer ve işini bırakır. Broker bu sıkıntılı hayattan bıkmıştır ve kurtulmaya karar vermiştir. Daha sonralarda 9 yaşındaki kızı Maddy'nin güvenliği için küçük, ıssız ve sakin bir kasabaya yerleşirler. Maddy, okulda kendisine bela olan çocuk ile kavga eder ve onu defeder. Bu olay Broker'ın yerel Meth uyuşturucu lideriyle doğrudan bir çatışma içine girmesini sağlayacaktır. Geçmişinde olan motosiklet çetelerinin de bu olaya katılması ile durum daha da karmaşık hale gelir. Broker sadece tek bir şey düşünür ve o da kızını korumaktır. Bunun için de elinden geleni yapmaya hazırdır.

IMDb: 6,5

7. Koruyucu | IMDb: 6,5

7. Koruyucu | IMDb: 6,5

Mei isimli 10 yaşındaki Çinli küçük bir kız çocuğu çok değerli bir matematik zekasına sahiptir. Tek bir satır kağıt kalem kullanmaksızın Çin'in en büyük suç mafyalarından birinin rüşvet ve haraç verilerini zihninde tutmaktadır. Örgüt, kızı Amerika'ya yollar ve bu sayede geride yazılı hiçbir kanıt kalmaz. Luke Wright ise Amerika'nın New Jersey kentinde yaşayan ve hayatını uzak doğu dövüş müsabakalarında geçiren ikinci sınıf bir dövüşçüdür. Bir gün Rus mafyasının bir şikesini bozar ve bütün hayatı allak bullak olur. Ruslar ailesini öldürür, onu evsiz ve beş parasız bırakır, dahası yaklaştığı herkesi öldürmekle tehdit ederler. Luke metroya atlayıp intihar etmeyi planlarken peşinde Rus mafyasının, New York Polis Departmanı'nın ve tabii ki Çinlilerin olduğu Mei ile yolları kesişir... The Punisher, Pers Prensi gibi filmlerin senaristliğini yapan ve korku filmlerinin yapımcılığını üstlenen Boaz Yakin, bu filmin de senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor. Filmin kadrosunda komedi aksiyon türünün gediklisi aktör Jason Statham'ın yanı sıra Chris Sarandon, Robert John Burke, Reggie Lee, Danny Hoch ve James Hong da yer alıyor.

IMDb: 6,5

8. Cehennem Melekleri (1,2,3,4) | IMDb: 6,5

8. Cehennem Melekleri (1,2,3,4) | IMDb: 6,5

Daha önce bir kere ölümden kıl payı kurtulan Stonebanks, şu anda Cehennem Melekleri'ni sonlandırmanın amacı içindedir ama Barney'in de buna karşı başka planları vardır. Takımına daha hızlı, genç ve teknoloji meraklısı kişileri katarak onunla mücadeleye girmeye karar verir. Son görev, Cehennem Melekleri’nin en kişisel savaşını klasik - eski tarz ile yüksek teknoloji uzmanlığı arasında geçen bir çarpışmaya dönüştürecektir.

IMDb: 6,5

9. Mekanik | IMDb: 6,6

9. Mekanik | IMDb: 6,6

Kiralık katil olan Jason Statham'a yeni bir iş teklifi gelir. Bu iş teklifinde çok sevdiği bir arkadaşını öldürmesi gerekir. Öldürdükten sonra ise oğlu Jason Statham'dan kendisini eğitmesi için yardım ister fakat daha sonra işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

IMDb: 6,6

10. Taşıyıcı (1,2,3 Serisi) | IMDb: 6.8

10. Taşıyıcı (1,2,3 Serisi) | IMDb: 6.8

Eski bir asker olan Frank Martin (Jason Statham) başarılı bir dövüşçü ve savaşçıdır. Fakat artık işi o taraflarda yoktur, daha sakin bir işte çalışmaktadır ve arkadaşı olan Fransız komisere de hayatıyla ilgili bazı yalanlar söylemektedir. Kendisi bir taşıyıcıdır. Kendisi bazen suçlu bile olsa normal insan veya paket taşır. Makul bir ücret karşılığı taşıyıcılık yapan Frank, işinde oldukça ciddi ve soğukkanlıdır. Bir tek soru sormadan, ona verilenleri taşır fakat ona verilen bilgiler tamamen doğru olmalıdır. Siyah BMW E38 735iL kullanan taşıyıcı Frank Martin'in kendisinin tam üç kuralı vardır ve bunları bozmaz.

IMDb: 6.8

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İtalyan İşi | IMDb: 7,0

11. İtalyan İşi | IMDb: 7,0

Azılı bir suçlu olan Charlie Croker'ın önderliğinde bir suçlu çetesi, detaylı bir hazırlık sürecinden sonra, Los Angeles'ın tarihindeki en kötü trafik sıkışıklığına sebep olurlar. Böylece, yapacakları mücevher hırsızlığı için zaman kazanacaklardır. Planları, soygunu gerçekleştirdikten sonra, yaya kaldırımlarında sürebilecek kadar küçük olan Mini Cooper'larını kullanarak, trafik açılmadan önce kaçabilmektir.

IMDb: 7,0

12. Banka İşi | IMDb: 7,3

12. Banka İşi | IMDb: 7,3

The Bank Job Dick Clement and Ian La Frenais tarafından yazılıp Roger Donaldson tarafından yönetilen 1971'deki Baker Sokağı Soygunu'ndan esinlenilerek hazırlanılmış 2008 İngiliz suç filmidir.

IMDb: 7,3

13. Hızlı ve Öfkeli 7 | IMDb: 7,3

13. Hızlı ve Öfkeli 7 | IMDb: 7,3

Owen Shaw ve ekibinin yenilmesinden sonra, Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner ve geri kalan ekip artık sahip olmak istedikleri normal hayata ve Amerika'ya geri dönebileceklerdir, fakat Owen'ın büyük kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic'i takip eder. Nedeni ise kardeşini yaraladıkları için intikam almaktır. Bu yüzden ekip tekrar tehlikeye girecektir. Ekip Han'ın ölümünü öğrendikten sonra, Deckard onları ilk bulmadan önce kendilerinden birini öldüren adamı bulmak için yola koyulurlar.

IMDb: 7,3

Bonus: Hızlı ve Öfkeli 8

Bonus: Hızlı ve Öfkeli 8

En zor işlerin altından kalkan ekibi Hızlı ve Öfkeli 8'de bekleyen engel, daha önce karşılaşmadıkları türden olacak. Brian (Paul Walker) ve Mia (Jordana Brewster)'nın tüm bu hengâmeden emekli olması sonrası Dom (Vin Diesel), gizemli suçlu Cipher (Charlize Theron)'ın etkisi altına girip ekibine sırtını döner. Hobbs (Dwayne Johnson) ve Letty (Michelle Rodriguez) önderliğindeki ekip, bu sefer Dom'u durdurmaya çalışacaktır.

IMDb

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
39
35
9
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın