Görüş Bildir
Haberler
25 Kasım Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

25 Kasım Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
25.11.2022 - 00:59

Kasım ayının son haftasında yurdun dört bir yanında yağmurlu bir hava hakim. Haftanın son gününde plan yapmak isteyen vatandaşlar ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl? Bugün yağmur yağacak mı? İşte 25 Kasım Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (25 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (25 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Trakya ile Trabzon, Rize ve Artvin kıyıları hariç tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Marmara’nın güneydoğusunun yüksekleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Batı Karadeniz’in batısı, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Elazığ, Malatya’nın güneyi, Adıyaman, Diyarbakır’ın kuzey ve güneyi, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Siirt çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 3 ila 5 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

25 Kasım Cuma Ankara Hava Durumu

25 Kasım Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece, en düşük ise 6 derece olacak. Havanın ise sabah saatlerinde parçalı bulutlu, öğleden sonra yağmurlu ve akşam tekrardan parçalı bulutlu olması bekleniyor.

25 Kasım Cuma İstanbul Hava Durumu

25 Kasım Cuma İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 13 derece, en düşük ise 10 derece olacak. Havanın ise yağmurlu ve parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

25 Kasım Cuma İzmir Hava Durumu

25 Kasım Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 25 derece, en düşük ise 11 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu yağmurlu ve akşam saatlerinde parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın