Görüş Bildir
Haberler
23 Kasım Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

23 Kasım Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
23.11.2022 - 00:06

Kasım ayının son günlerinde yurt genelinde hava sıcaklıklarında düşüş yaşanırken birçok bölgede ise yağmurlu hava hakim. Gün içerisinde plan yapacak olan vatandaşlar ise ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün yağmur yağacak mı? Çarşamba günü hava nasıl olacak? İşte 23 Kasım Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (23 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (23 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik dışında), Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Denizli, Uşak, Manisa, Elazığ, Bingöl ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Denizli, Manisa ve Antalya'nın batı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Muğla, Aydın ile Çanakkale çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kıyı Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

23 Kasım Çarşamba Ankara Hava Durumu

23 Kasım Çarşamba Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olurken, en düşük ise 4 derece olacak. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

23 Kasım Çarşamba İstanbul Hava Durumu

23 Kasım Çarşamba İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 19 derece, en düşük ise 13 derece olacağı tahmin ediliyor. Günün ilk saatlerinde parçalı bulutlu olan havanın öğlenden sonra bulutlu ve yağmurlu geçmesi bekleniyor.

23 Kasım Çarşamba İzmir Hava Durumu

23 Kasım Çarşamba İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 17 derece, en düşük ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise gün boyu gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın