Görüş Bildir
Haberler
22 Ağustos Pazartesi Günü Hava Durumu: Sağanak Yağışlar Geri Geliyor!

22 Ağustos Pazartesi Günü Hava Durumu: Sağanak Yağışlar Geri Geliyor!

Eda Özkan
22.08.2022 - 12:16

22 Ağustos Pazartesi gününün hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Bu açıklamalara göre bugünden itibaren İstanbul ve birçok ilde sağanak yağış etkili olacak. Peki bugün hava durumu nasıl olacak? İşte 22 Ağustos Pazartesi gününün hava durumuna ait detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın ilk gününde birçok kişi günün ve haftanın hava durumunu merak ederek tahminleri araştırıyor. Hava durumu tahminleri ise her gün olduğu gibi bugün de Meteoroloji raporu ile belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre bazı bölgelerde sağanak yağışlar yeniden boy gösterecek.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Bölgelere Göre Hava Durumu

Bugün, 

Marmara Bölgesi: Parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevreleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’nın kuzeyi ile Çanakkale’nin kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kütahya'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz Bölgesi: Bölgede hava az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz ile bu akşam saatlerinde Burdur çevreleri ve Antalya'nın kuzeybatısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Bölgesi:

Parçalı ve az bulutlu, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış meydana geleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Açık ve az bulutlu ve batı kesimlerin ise yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul: Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü yağış

AnkaraParçalı ve az bulutlu

İzmir: Az bulutlu ve açık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın