Görüş Bildir
Haberler
2007 vs 2017! Ünlü İsimler On Sene Önce Yılı Nasıl Kapatmış, Şimdi Nasıl?

2007 vs 2017! Ünlü İsimler On Sene Önce Yılı Nasıl Kapatmış, Şimdi Nasıl?

Figen Şayak
29.12.2017 - 22:00

Ünlülerin yalnızca hayata geçirdikleri projelerini değil aynı zamanda özel yaşamlarını da ister istemez full hd izlemeye devam ediyoruz. Şimdi hepimiz gibi onlar da bu yılı kapatma telaşında, peki on sene önce nasıl bir yıl geçirmişlerdi?

Bir çoğunu okurken sanki dün gibiydi diyeceksiniz. 😳

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tarkan 2007'yi yeni bir albümle kapatmış, bu yılı da aşkla kapatıyor.

1. Tarkan 2007'yi yeni bir albümle kapatmış, bu yılı da aşkla kapatıyor.

Mega starımız Tarkan, 7. stüdyo albümü Metamorfoz'u 26 Aralık 2007'de çıkarmış. Bu malumunuz onu daha çok özel hayatıyla takip ettik. Hatta eşi için söylediği 'Beni Çok Sev' şarkısı ödül aldı, bir o kadar da sansasyom yarattı.

2. Gülben Ergen

2. Gülben Ergen

O yıl ilk çocuğu Atlas'ı kucağına alan Gülben Ergen, ekranlardan biraz uzak bir sene geçirmişti. Eşi Mustafa Erdoğan ile mutlu bir evlilikleri vardı. Bu yıl ise oldukça sansasyonel ve zor bir yıl oldu onun için.

3. Acun Ilıcalı

3. Acun Ilıcalı

Henüz bir kanalı yoktu 2007 senesinde ve Var Mısın Yok Musun programını sunuyordu Acun Ilıcalı. Eşi Zeynep Hanımla evlilikleri sürüyordu. Bu yıl ise oldukça hareketliydi, boşanmasının üzerinden bir yıl geçmeden Şeyma Subaşı ile dünya evine girdi ve medya patronluğuna tam gaz devam etti.

4. Demet Akalın

4. Demet Akalın

Demet Akalın 2007 senesine bekar olarak girdi. Bir önceki yıl Oğuz Kayhan'la olan evliliği aynı yıl başlamış ve bitmişti. 2007'de Tatil isimli single çıkaran Demet Akalın için 2017 senesi geçmiş senelere göre hem aşk hem de kariyer yaşamında epey mutluluk getirdi gibi.

5. Kıvanç Tatlıtuğ

5. Kıvanç Tatlıtuğ

Henüz sektörün toy çocuğuydu o dönem Kıvanç Tatlıtuğ. Menekşe ve Halil dizisinin başrolüydü ve kariyerinde sıçramaya yol açacak Aşk-ı Memnu dizisine yalnızca bir yıl uzaklıktaydı. Bu yıl ise evli, mutlu ve oyunculuk konusunda nirvanalı bir isim kendisi. Yakışıklılığında değişen bir şey yok zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beren Saat

6. Beren Saat

Ve işte kariyer basamaklarını yeni yeni tırmanan bir isim daha. 2007 senesinde Cansel Elçin'le başrolü paylaştığı Hatırla Sevgili dizisinde yer alıyordu Beren Saat. Ve bu dizinin hemen ardından hayatının rolü için teklif aldı; Bihter Ziyagil! Bu sene ise onu ekranlarda pek göremedik, hatta ortadan kayboldu bile diyebiliriz.

7. Murat Boz

7. Murat Boz

Sana aşkım minimum, diyen Murat Boz, Maxsimum isimli albümünü piyasaya sürmüş ve genç kızların kalplerinde sağlam bir yer edinmeyi başarmıştı. On sene sonra kendisi kalplerdeki yerini korusa da onunki Aslı Enver tarafından ele geçirilmiş durumda.

8. Gülse Birsel

8. Gülse Birsel

Harika projeler insanı Gülse Birsel, unutulmaz dizi Avrupa Yakası'nın hem oyunculuğunu hem de senaristliğini yapıyordu 2007 senesinde. Aradan on sene geçti ve bu kez Aile Arasında filmiyle bu kez sinema sektörüne renk getirdi.

9. Burak Özçivit

9. Burak Özçivit

2007 senesinde ekran kariyerine yeni başlayan bir başka isim de Burak Özçivit. Sinema filmi Musallat ile hayatlarımıza da musallat olan yakışıklı jönümüz, bu on seneye bir sürü güzel proje sığdırdı. Bu yıl ise Fahriye Evcen ile evlenerek özel hayatının da en güzel projesine imza atmış oldu.

10. Seren Serengil

10. Seren Serengil

Musa Aytun ile evliliği devam ediyordu o yıl Seren Serengil'in ve Nefret isimli kitabını piyasaya sürmüştü. Polemikler ise yakasından düşmüyordu, Gülben Ergen ile ezeli savaşları sürüyordu. Bu yıl ekranlarda program sunucusu olarak izlediğimiz Seren Serengil güzelliğinden hala bir şey kaybetmedi ve yılı Hande Yener'in sansasyon yaratan paylaşımlarıyla kapattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ozan Güven

11. Ozan Güven

Hırsız Polis dizisinin Kibar Necmi'si Ozan Güven, 2007 başlarında diziden ölerek ayrıldı ve o 2007 sonu Gora'nın devam filmi Arog için teklifi kaptı. Bu yıl ise oyunculukta onu zirveye taşıyan Fi dizisinin Can Manay'ı olarak karşımızdaydı.

12. Hande Yener

12. Hande Yener

'Nasıl Delirdim' albümü ile 2007 senesini karşılayan Hande Yener, farklı tarzını yansıtmaktan o dönemde de çekinmiyordu. Bu yıl ise epey polemik halindeydi. Birçok cephede savaştı diyebiliriz hani.

13. Cem Yılmaz

13. Cem Yılmaz

Popülaritesini hiç kaybetmeyen isim Cem Yılmaz, 2007 senesinde stand up gösterisi CMYLMZ için turnedeydi bol bol. Aynı zamanda Arog için çalışmalarını sürdürüyordu. Bu yıl da boş durmadı elbette Arif v 216 filminin tanıtımlarını bol bol gördük, yeni yılda izlemeye hazırız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
65
28
18
17
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beekiwles

Yav*ak Murat Boz un hala kalplerdeki yerini koruduğuna gerçekten inanıyor musun ?

Barış

Bende geçen yıl da olduğu gibi bu yılı da bütlere çalışarak kapatacağım😒

alpagut-han

haa ben mi ? bende her yılbaşında olduğu gibi 3 4 tane bira alıp hem içicem hem kitap okuyacağım..elon musk biyografisi baya sardıda bizde böyleyiz :D