Görüş Bildir
Haberler
2005 Yılına Gidiyoruz! Aslı Enver'in Hazal Kaya İle Aynı Reklamda Oynadığını Biliyor muydunuz?

2005 Yılına Gidiyoruz! Aslı Enver'in Hazal Kaya İle Aynı Reklamda Oynadığını Biliyor muydunuz?

18.11.2022 - 09:20

Güzellikleriyle herkesin hayran kaldığı Aslı Enver ve Hazal Kaya'nın geçmişte aynı reklam filminde rol aldığını biliyor muydunuz? Şöhret basamaklarını tırmandıkları ilk yıllarda aynı projede bulunan ikilinin reklamı, yıllar geçse de hâlâ paylaşılmaya devam ediyor. Gelin, Hazal Kaya ile Aslı Enver'i buluşturan 2005 yılına ait reklam filmini ve beraberinde olanları mercek altına alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki yıldızın yolu kesişmeden önce, ikisi de farklı yerlerdeydi.

İki yıldızın yolu kesişmeden önce, ikisi de farklı yerlerdeydi.

Hazal Kaya ve Aslı Enver'in arasında 6 yaş var. Hazal'dan büyük olan Aslı, 12 yaşından sonra Londra'dan Türkiye'ye kesin dönüş yapmış. Türkiye'ye geldiği ilk yıllar adaptasyon sorunu yaşayan Aslı Enver için oyunculuğun kapılarını annesi açmış. Hazal Kaya ise lise eğitimi görürken katalog ve reklam çekimlerinde yer almaya başlamış.

İkiliye 2005 yılında aynı reklam filmi için teklif götürülmüş.

İkiliye 2005 yılında aynı reklam filmi için teklif götürülmüş.

O dönemde Hazal Kaya, Cola Turka'nın reklam yüzü olmasıyla ve yer aldığı farklı katalog çekimleriyle aranan genç kızlar arasına adını yazdırmıştı. Aslı Enver ise Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim aldıktan sonra konuk oyuncu ve yardımcı oyuncu olarak pek çok dizi-film projesinde yer aldı. Bunlar arasında dönemin en çok izlenen dizilerinden Hayat Bilgisi ve Uzay Sitcomu gibi diziler bulunuyor. Bu sırada Hazal Kaya, reklamlar dışında televizyonda henüz bir iş yapmamıştı. Sektörde farklı işler yapan ikili, 2005 yılına geldiğimizde, Türkü Turan'la birlikte kamera karşısına geçmiş.

İki güzel oyuncu uzun yıllardır aynı sosyal çevre içinde.

İki güzel oyuncu uzun yıllardır aynı sosyal çevre içinde.

Hazal Kaya ve Aslı Enver'in rol aldığı reklam filmi, yayınlandığı dönem çok ses getirdi ve ikiliyi daha görünür kıldı. Ayrıca ortak arkadaşları da çoğaldı ve tekrar tekrar aynı ortamda bulunma fırsatı elde ettiler. Çoğu zaman birbirlerinin çalıştığı isimlerle aynı projede yer alıyorlar ve günümüzde birbirlerini Instagram üzerinden de takip ediyorlar.

Uzun yıllar aynı kanalda bulundular.

Uzun yıllar aynı kanalda bulundular.

Aslı Enver ve Hazal Kaya çok uzun süre aynı kanalda çalıştılar ve kanalın tanıtım filmi çekimlerinde de bulundular. Özellikle 2009 yılına ait tanıtım filminde Hazal'ın piyano, Aslı'nın ise elektro gitar çaldığı görülüyor. Bu reklam filmi çekilirken Hazal Kaya Aşk-ı Memnu dizinde, Aslı Enver ise Kavak Yelleri'nde oynuyordu. İkiliyle ilgili diğer bir detay ise Hazal Kaya'nın 2015 yılında canlandırdığı karakterin adının Aslım, Aslı Enver'in Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı karakterin adının Hazal olması.

Dönemin en çok izlenen projelerinde rol aldılar.

Dönemin en çok izlenen projelerinde rol aldılar.

Hazal Kaya ve Aslı Enver, Kanal D'de buluştuklarında henüz çok gençlerdi. İki ünlü isim de çok önemli projelere imza atarak herkesin aklında kalan rollerini bu kanalda oynadılar. Aslı Enver, Kavak Yelleri dizisindeki Mine karakteriyle seyirci karşısına çıkarken Hazal Kaya da Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakteriyle göz doldurdu. Kavak Yelleri ve Aşk-ı Memnu dizileri reyting rekorları kıran TV yapımları arasında bulunuyordu ve bu durum ikilinin şöhretini daha çok arttırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdilerde Hazal Kaya evli ve ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Şimdilerde Hazal Kaya evli ve ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Yetenekli oyuncu Hazal Kaya, başarılı projelerinin yanında örnek gösterilen anneliği ve gıpta edilen evliliği hakkında da çok konuşuluyor. Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu Ali Atay'la 2019 yılında evlendi. İkilinin ilk çocukları Fikret Ali ise 2019 yılında dünyaya geldi ve Hazal Kaya geçtiğimiz aylarda kız bebek beklediklerini duyurarak ismini Süreyya Leyla koyacaklarını açıkladı.

Aslı Enver'in sürpriz evlilik haberi de herkesi şok etti!

Aslı Enver'in sürpriz evlilik haberi de herkesi şok etti!

Daha önce kendisi gibi oyuncu Birkan Sokullu'yla bir evlilik yapan ve şarkıcı Murat Boz'la uzun bir ilişkiyi evlilik arifesindeyken sonlandıran Aslı Enver, birkaç gün önce yaptığı paylaşımla sessiz sedasız evlendiğini duyurdu ve herkesi şaşırttı. Murat Boz'la ilişkisi bittikten sonra özel hayatıyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Enver'in sürpriz evliliği basında yankı uyandırdı. Hazal Kaya gibi mutlu bir aile kurma yolunda ilk adımını atan Enver, günümüzde başarılı projelerde yer almaya devam ediyor. Şöhreti yakaladıkları ilk günlerden itibaren birbirinden eşsiz dizi ve filmlerde rol alarak yeteneklerini gözler önüne seren Hazal Kaya ve Aslı Enver'in tekrar bir projede buluşup buluşmayacağı ise merak konusu! Peki, siz bu iki güzel kadının geçmişte yer aldığı reklam filmiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Pasagil

birbirlerini instagram üzerinden takip ediyorlarsa tamam zaten aynı kundağa sarılmışlardır ömür boyu sarsılmaz arkadaşlardır demek ki. tee Allahım ya

Gizem Yenikler

2005 ah gençliğim ah güzel yıllar ah.