Görüş Bildir
Haberler
Aşkın Sizi Nerede Bulacağı Belli Olmaz! Kadir Doğulu'dan Fahriye Evcen'e, Hayatının Aşkını Sette Bulan Ünlüler

Aşkın Sizi Nerede Bulacağı Belli Olmaz! Kadir Doğulu'dan Fahriye Evcen'e, Hayatının Aşkını Sette Bulan Ünlüler

05.11.2022 - 08:05 Son Güncelleme: 25.10.2022 - 17:48

Hemen herkesin tatmak istediği aşk, üç harfe sığsa da insan hayatındaki yeri bir ömre sığmayacak kadar büyük. Birinin kalbinde sonsuza kadar yer almak ise insanın en güzel sığınağı... Peki, aşk kapıyı ne zaman çalar? Bu soruya net bir cevap vermek mümkün değil ama her an çalabileceğini söyleyebiliriz. Hatta bazı ünlüler için bu özel an, film çekimleri sırasında gerçekleşti. Gelin; aşkın kapılarını aralayan ünlülerimiz ruh eşleriyle nasıl ve nerede tanışmışlar, daha yakından inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özge Gürel & Serkan Çayoğlu

Özge Gürel & Serkan Çayoğlu

Özge Gürel, bir zamanlar verdiği bir röportajda 'Çok istiyorsunuz biliyorum ama aramızda bir şey yok.' deyip sevenlerini çok üzmüştü ama kısa bir süre sonra çiftin arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşmüştü. Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp aşka yelken açan çiftimiz, geçtiğimiz temmuz ayında evlendi. Çiftin düğünü İtalya'nın Verona şehrindeki bir kalede gerçekleşti.

Begüm Öner & Ceyhun Fersoy

Begüm Öner & Ceyhun Fersoy

Seksenler dizisinin setinde tanışan çiftin evlilik teklifi anısı bir hayli büyüleyici. Ceyhun Fersoy, Begüm Öner için sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Seksenler dizi setinin de bu tekliften haberi olduğu için senaryoya bir evlilik teklifi sahnesi eklediler. Begüm Öner bu teklifin senaryo icabı olduğunu düşündü. Gerçek bir teklif olduğunu sonradan fark eden güzel oyuncu, gözyaşlarına hâkim olamadı.

Bergüzar Korel & Halit Ergenç

Bergüzar Korel & Halit Ergenç

Tanışmaları eskiye dayanan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin arkadaşlık ilişkisi, Binbir Gece dizisinden sonra aşka dönüştü. Üç sezon boyunca birlikte çalışan ikili, 2009 yılında birlikteliklerini nikâh masasına taşıdı. Çiftin iki erkek ve bir kız çocukları var.

Fahriye Evcen & Burak Özçivit

Fahriye Evcen & Burak Özçivit

İlk kez Çalıkuşu dizisinde beraber rol alan ikili, ardından Aşk Sana Benzer filmi sayesinde tekrar seyirci ile buluştu. Dostlukları zamanla aşka dönüşen çift, 2017 yılında beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin Karan isminde bir oğulları var.

Neslihan Atagül & Kadir Doğulu

Neslihan Atagül & Kadir Doğulu

Fatih Harbiye dizisinde hayranları tarafından çok yakıştırılan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu da birbirlerinden sette etkilenen isimlerden. Kadir Doğulu'nun evlilik teklifi de çok etkileyiciydi. Doğulu evin içine notlar bırakmıştı. Notları takip eden Neslihan Atagül, bahçede sürpriz bir teklifle karşılaştı ve bu teklife kayıtsız kalamadı. İki yılın ardından çift ilişkilerini evliliğe taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatice Şendil & Burak Sağyaşar

Hatice Şendil & Burak Sağyaşar

Karadağlar dizi setinde tanışan çift, kısa süre içinde aşka yelken açtı. Çiftin bir erkek çocukları var. Hatice Şendil, uzun süren bir birlikteliğin tarifini çiftlerin birbirlerine olan bağlılığıyla ilişkilendiriyor.

Pınar Altuğ & Yağmur Atacan

Pınar Altuğ & Yağmur Atacan

Çift, İlk Aşkım dizisinde anne ve oğul rolünü canlandırdı. Ardından sette yakınlaşmaya başlayan ikilinin arkadaşlık ilişkisi aşka dönüştü. Yaş farkından dolayı epey eleştiriye maruz kalan çift, bu eleştirilere kulak asmıyor. Mutlu bir evlilikleri olan ikilinin Su isminde bir kızları var.

Beyza Şekerci & Engin Hepileri

Beyza Şekerci & Engin Hepileri

İntikam dizisinde tanışan ikili, birbirlerine ilk görüşte aşık oldu. Beyza Şekerci'nin tecrübeli ve oyunculuk hayatına önem veren birisi olması Engin Hepileri'yi çok etkiledi. 2015 yılında evlenen çiftin bir oğulları var. Sevenleri, çifti sosyal medyadan ilgiyle takip ediyor.

Özge Yağız & Gökberk Demirci

Özge Yağız & Gökberk Demirci

Sevilen dizi Yemin'de başrolü paylaşan ikili, yapımda evli bir çifti canlandırıyordu. İş ilişkileri zamanla aşka dönüşen çift, hayranları tarafından da oldukça yakıştırılıyor. Geçtiğimiz aylarda Gökberk Demirci, sevgilisi Özge Yağız'a evlenme teklifi etti. Ancak bir süre sonra ayrılan çift, neyse ki yeniden bir araya geldi.

Ayça Ayşin Turan & Alp Navruz

Ayça Ayşin Turan & Alp Navruz

Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, kısa süre içinde birbirlerine âşık oldular. Ancak dizideki aşklarını gerçek hayata taşıyan ikilinin ayrılık haberleri şu sıralar gündemden düşmüyor. Hayranları ise ikilinin barışıp barışmayacağını çok merak ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslıhan Güner & Mert Kılıç

Aslıhan Güner & Mert Kılıç

Şefkat Tepe dizisinde tanışan ikili, 2013 yılında nikâh masasına oturdu. Dizide senaryo gereği üç kere evlenen çift, daha sonra gerçek hayatta da evlenmeye karar verdi. Çiftin nikâh şahitlerinden biri, ünlü yapımcı Adem Kılıç oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Fırat ve Ceyda Albayram

Betül bakıcı

Onlar sette tanışmamıştı galiba ama emin de değilim