Görüş Bildir
Haberler
Bazılarını Ayırt Etmek İmkânsız: Öykü Karayel'den Gökhan Özoğuz'a İkizi Olan Ünlülere Çok Şaşıracaksınız

Bazılarını Ayırt Etmek İmkânsız: Öykü Karayel'den Gökhan Özoğuz'a İkizi Olan Ünlülere Çok Şaşıracaksınız

15.10.2022 - 07:33

Pek çok kişinin hayatında en az bir kere 'İkiz kardeşim olsaydı nasıl bir hayatım olurdu acaba?' diye düşünmüşlüğü vardır. Bu sorunun cevabını bilmek birçok kişi için mümkün olmasa da bazı ünlüler çok şanslı! Haydi gelin; bazıları tıpatıp aynı olan bazıları hiç benzemeyen ünlülere ve onların ikizlerine beraber bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Karayel-Ezgi Karayel

Öykü Karayel-Ezgi Karayel

Güzel oyuncu Öykü Karayel'i, ikizinden ayırmak pek mümkün değil. Kuzey Güney dizisiyle popülerliği yakalayan Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel de bu benzerlikten bir hayli muzdarip. Kendisini Öykü sanıp onunla fotoğraf çekilmek isteyen hayranlara 'Ben Öykü değilim.' dese de kimseyi kendine inandıramıyor! Eh, onları magazinciler bile karıştırırken diğerleri ne yapsın?

Bensu Soral-Bedirhan Soral

Bensu Soral-Bedirhan Soral

Her ne kadar birçok kişi Hande Soral ve Bensu Soral'ı ikiz sansa da aslında onlar abla kardeş. Asıl ikiz olanlar ise Bensu ve Bedirhan! Bedirhan Soral da kız kardeşleri gibi oyunculuk eğitimi aldı fakat henüz bir dizi ya da film projesi yok. Kim bilir, belki bir gün onu kardeşleriyle aynı yapımda izleme şansımız olur!

Hazal Filiz Küçükköse-Deniz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse-Deniz Küçükköse

İkiliden hangisinin Hazal, hangisinin Deniz olduğunu ayırt etmek neredeyse imkânsız! Birbirine tıpatıp benzeyen ikizlerden şaşırtan bir itiraf da geldi. Öğrencilik yıllarında birbirlerinin yerine sınava giriyorlarmış! Bunun üzerine merakla beklenen o soru da geldi tabii: 'Sette de senin yerine rol alıyor mu?' Hazal Filiz Küçükköse'nin bu soruya yanıtı ise 'Hayır.' oldu. Yine de emin olmak mümkün değil!

Anıl Altan-Minel Altan

Anıl Altan-Minel Altan

Eşi Pelin Akil'e aşkı dillere destan olan yakışıklı oyuncumuzun da ikiz kardeşi var. Sosyal medyada sık sık kardeşiyle paylaşım yapan Altan, ikiziyle pek benzetilmeyen ünlülerimiz arasında. Bu arada Anıl Altan'ın tek yumurta ikizi kızlarının olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim!

Serkan Çayoğlu-Erkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu-Erkan Çayoğlu

Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, çift yumurta ikizine pek benzemiyor. Bu konuda ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ne dış görünüş ne karakter olarak benzediklerini belirtiyor. Çayoğlu'na göre kendisi daha sakin, altı dakika farkla erken doğan ikizi Erkan ise daha haylazmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sercan Badur-Caner Badur

Sercan Badur-Caner Badur

Oyuncu Sercan Badur'un da tek yumurta ikizi var. Sıklıkla karıştırılan kardeşler, bir gün set ekibini de kandırmayı başarıyor. Sercan Badur yerine sete giden Caner, çekim esnasında 'Ben oynamak istemiyorum!' diyerek seti terk ediyor ve set ekibine ufak bir oyun oynuyor.

İdil Sivritepe-Pınar Sivritepe

İdil Sivritepe-Pınar Sivritepe

Ayırt edemediğimiz bir diğer ikizlerimiz ise İdil ve Pınar kardeşler. Çilek Kokusu dizisiyle adından söz ettiren İdil Sivritepe de kardeşiyle çok sık karıştırılıyor. Ne diyelim, karıştırmamak da mümkün değil sanki!

Sarp Akkaya-Kaya Akkaya

Sarp Akkaya-Kaya Akkaya

Sarp Akkaya ve Kaya Akkaya da ikiz kardeşler listemizde. Ablaları Esra Akkaya gibi oyunculuk sektöründe emin adımlarla yürüyen ikizler, başarılı oyunculuklarıyla isimlerinden söz ettirmeyi başarıyor.

Sema Aydemir-Seda Ocak

Sema Aydemir-Seda Ocak

Survivor yarışmasının yıldızları Sema ve Seda'nın ikiz olduğunu bilmeyen yok! Farklı dönemlerde yarışan başarılı sporcular, daha sonra Survivor All Star'da aynı dönemde rakip takımlarda yer almıştı. Çok sık atışan ikizler, bu tatlı atışmaları sosyal medyada paylaşmaktan hiç kaçınmıyor.

Gökhan Özoğuz-Hakan Özoğuz

Gökhan Özoğuz-Hakan Özoğuz

Athena grubunun sevilen üyelerinden Gökhan ve Hakan'ın ikiz kardeş olduğunu biliyor muydunuz? Bir dönem Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında da jüri üyesi olan ikizler geniş bir hayran kitlesine sahip. Eh, Athena'yı sevmeyen yok tabii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Gürman-Berk Gürman

Öykü Gürman-Berk Gürman

'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısını bilmeyen yoktur. Bu şarkıyla milyonlara ulaşan ikiz kardeşler, 'Öykü ve Berk' adlı bir grup kurmuşlardı fakat bu grup, kardeşlerin fikir ayrılığı nedeniyle sona erdi. Şimdilerde Öykü Gürman kendini hem şarkıcılık hem oyunculuk alanında geliştiriyor.

Güneş Duru-Doğan Duru

Güneş Duru-Doğan Duru

Birbirlerine çok benzeyen Duru ikizleri de ayırt etmek epey güç. Yine de Redd grubunun kurucusu olan ikizler sakallarını farklı şekillendirirse bu sorun çözülür elbet!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
5
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın