Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses Bu Evliliği Hiç İstemiyormuş! Dilan Çıtak'la Evlenen Levent Dörtler Aslında Bakın Kimmiş?

İbrahim Tatlıses Bu Evliliği Hiç İstemiyormuş! Dilan Çıtak'la Evlenen Levent Dörtler Aslında Bakın Kimmiş?

06.11.2022 - 07:51 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 18:27

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi şarkıcı olan yedi yıllık sevgilisi Levent Dörter ile nikâh masasına oturdu. Evlendiler evlenmesine ama İbrahim Tatlıses başlarda bu evliliğe izin vermemiş! Tatlıses'i ikna etmeyi başaran Levent Dörter'in müziğe nasıl başladığını, kariyerini, popüler şarkılarını ve aşk hayatını mercek altına aldık. İşte sanatçı hakkında merak edilen tüm detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiftin çalkantılı bir aşk hayatı vardı.

Çiftin çalkantılı bir aşk hayatı vardı.

Kendisi gibi şarkıcı olan yedi yıllık sevgilisi ile evlenen İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın Levent Dörter ile ayrıl barış bir ilişkisi vardı. Uzun yıllardan beri çalkantılı bir ilişki yaşayan çift, geçtiğimiz sene yine ayrılık kararı almıştı. Bunun üzerine çift şu açıklamada bulunmuştu: 'Evlilik yolunda bir adım atmayı çok istiyoruz, bu yola giriyoruz ama birtakım şanssızlıklar oluyor. Akışına bırakmaya karar verdik.'

Levent Dörter meğer aldatmış.

Levent Dörter meğer aldatmış.

Pandeminin yoğun olarak yaşandığı dönemde nikâh tarihlerini ertelemişlerdi. Levent Dörter, o dönem bir imzalık işlerinin kaldığını, imzayı en güzel anda atacaklarını söylemişti. Dilan Çıtak ise bomba gibi bir itirafta bulunarak magazin dünyasını sallamıştı. Levent Dörter'in ilişkinin başında kendisini aldattığını söylemişti. Aldatmanın ardından bu konulara psikolojik yaklaştığını belirten Çıtak, aldatmayı kimse sebepsiz yapmaz demişti. Levent Dörter'in en büyük aşkı kendisiyle yaşadığını söyleyen güzel şarkıcı, çekilmez bir kadın olduğunu dile getirdi. 'Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim.' açıklamalarında bulunmuştu.

"Soyadıma ekleme yapmak isteyen olursa beklerim.”.

"Soyadıma ekleme yapmak isteyen olursa beklerim.”.

Yasemin Şefik’in yıllar önce sorduğu, 'Levent Dörter ile evlendiğinde soyadın Dilan Çıtak Tatlıses Dörter mi olacak?' sorusuna genç şarkıcı: 'Evet. Ben böyle düşünüyorum ama yine de durum ne olur bilemiyorum. İnsanların soyadlarını kırılmasınlar diye alıp duruyorum. Rica eden varsa yine eklerim.' şeklinde esprili bir yanıt vermişti.

İbrahim Tatlıses'ten damada ret.

İbrahim Tatlıses'ten damada ret.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen çift, 11 Ekim 2022 tarihinde dünyevine girdi. Nikâh memurunun sorusuna Dilan Çıtak'ın 'Evet!' diyeceği esnada babası İbrahim Tatlıses 'Hayır!' diye bağırınca nikâhta eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Meğer ünlü sanatçı damadını başta hiç mi hiç istemiyormuş. Bu konu hakkında açıklama yapan İbrahim Tatlıses, 'Başta Levent'i hiç istemedim. Tanıyınca sevmeye başladım. Dünya efendisi bir çocuk. Kızımı da hiç üzmüyor.' dedi.

Biraz da Levent Dörter'i tanıyalım! Babasının aldığı gitar sayesinde müziğe başlamış.

Biraz da Levent Dörter'i tanıyalım! Babasının aldığı gitar sayesinde müziğe başlamış.

18 Eylül 1980 doğumlu Levent Dörter, Ankara’da dünyaya gözlerini açtı. Sevilen şarkıcı; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Lise yıllarında babasının gitar hediye etmesiyle gitar çalmayı öğrendi. Ardından hem çalıp hem söylemeye başladı. Müziğe olan aşkı içinde hep vardı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi Bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde sahneye çıkmaya başladı. Sevilen şarkıcı Levent Dörter, 1996 yılından beri İstanbul'da sahne alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılının en çok dinlenen şarkısını çıkardı.

2015 yılının en çok dinlenen şarkısını çıkardı.

Ankara'da 2000-2005 yılları arasında Cuba'da sahneye çıktı. Buradan ayrılır ayrılmaz beş sene boyunca da Salata Bar'da çalışmalarını sürdürdü. İlk albümü 'Aşka Saygımdan'ı 2011 yılında piyasaya sürdü. Bu albüm yoğun ilgi gördü ve büyük ses getirmeyi başardı. Birçok ünlü şarkıcı ile düet yaptığı albüm, ilgiyle dinlendi. Pop müziğinin en çok dinlenen sanatçılarından biri olmayı başardı. Ardından 'Sırasıyla Öpmek Lazım' ve 'Hoşçakal' albümlerini yayınlandı. 2015 yılında çıkardığı single'ı 'Hadi', o dönem Türkiye'de en çok dinlenen şarkı ve en çok izlenen klip oldu.

Son single çalışması "Bilmiyorum" hayranları tarafından oldukça sevildi.

Son single çalışması "Bilmiyorum" hayranları tarafından oldukça sevildi.

2020 yılında 'Bilmiyorum' adlı single'ı dinleyicileri ile buluştu. Levent Dörter, başta kendi şarkıları olmak üzere konserlerinde en meşhur şarkıları seslendiriyor. Üniversite yıllarında hem okuyup hem çalışmak durumunda kalan şarkıcı, buralara tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi diyebiliriz. 1996-2000 yılları arasında İstanbul’un birçok ilçesinde gece kulüplerinde ve barlarda sahne aldı. Şimdi ise tüm Türkiye'ye konser veren ünlü bir isim olmayı başardı. Genç şarkıcıya kariyerinde başarılar, aşk hayatında bir ömür boyu mutluluklar dileriz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın