Görüş Bildir
Haberler
1,5 Yaşındaki Kızına Şırınga ile Çamaşır Suyu Enjekte Etmişti: Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı!

1,5 Yaşındaki Kızına Şırınga ile Çamaşır Suyu Enjekte Etmişti: Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı!

İstanbul Avcılar'da 1,5 yaşındaki kızına iğne ile çamaşır suyu enjekte ettiği, şırınga batırdığı ve darp ettiği iddia edilen annenin yargılanmasına devam edildi. Anne Ezgi K. hakkında Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporda “Akli dengesi tam” denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakırköy 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Ezgi K. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemiyle (SEGBİS) katılırken taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Duruşmada söz verilen sanık Ezgi K., '3 yıldır işlemediğim bir suç için tutukluyum. Tahliyemi talep ediyorum' dedi.

Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda sanık Ezgi K.'nın akıl sağlığı yerinde olduğu ve cezai ehliyeti olduğu belirlendi. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

20 yıla kadar hapsi isteniyor

20 yıla kadar hapsi isteniyor

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Ezgi K.'nın 9 Şubat 2019'da polise verdiği ifadesine yer veriliyor. 

Ezgi K. suçunu itiraf ederek, kızına bir türlü ısınamadığını, işkence ve eziyetleri çocuğun ölmesi amacıyla yaptığını ancak ikametinde tek olarak yaşamadığı için ailesinin ve eşinin baskısıyla kızını hastaneye götürerek tedavisini yaptırdığı da iddianamede yer alıyor. 

İddianamede Ezgi K.'nın 'Çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
14
11
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

Kızına yaptığının aynını ona da yapın gitsin ne kasıyorsunuz olayı..

Filizim

akıl sağlığının yerinde olması mümkün değil zaten de bu tabir yerine neden sonuç ilişkisini kestirebilecek kapasite demek bence daha mantıklı. akli denge yer... Devamını Gör

Kader AKTAŞ

bu kadını normal zihinsel süreç içerisindeymiş gibi değerlendiremeyiz. bir annenin evladına böyle birşey yapmaması gerektiğini bilmesi için toplum tarafından... Devamını Gör