Hayvancılık sektörü bir kez daha darboğazda. Hızla yayılan şap hastalığı nedeniyle ülkede hayvan hareketleri tamamen durdu. Birçok hayvan pazarı geçici olarak kapatılırken ülkenin büyük bölümü karantina altında.
IKBY Başkanı Mesud Barzani'nin Türkiye ziyaretinden Erdoğan ve Davutoğlu ile görüşmesini sert bir dille eleştiren Bahçeli, 'Ha Öcalan ha Barzani, aralarında ne fark var' diye sordu. 'Suruç ile başlayan süreçte 218 aile yanmış, yıkılmıştır. Eymenler yetim kalırken Erdoğan ne hissetmekte, Davutoğlu ne düşünmektedir? '1 Kasım'dan sonra şehit gelmeyecek' diyen soytarılar nereye sinmiştir? diyen Bahçeli ''Bu devlet nerededir, bu hükümet ne iş yapmaktadır'' diye sordu. ''Planlanan 4 parçalı Kürdistan'ın Türkiye ayağında 20 il bulunduğunu söyledi ve ekledi: Bize göre düğmeye basılmıştır''
20'inci yüzyılın en önemli yönetmenlerinden Kubrick'in ölümünden kısa bir süre önce verdiği iddia edilen röportaj tarihin en büyük komplo teorilerinden birini aydınlığa kavuşturabilir.
Hemen hemen hepimiz bu tarz yerlerden kaymış ve en az bir kere bu duruma düşmüşüzdür. O anın heyecanı ve adrenalin ile yaptığımız hareketlerin acısı daha sonra çıkacaktır ama eğlence için her şeye değer anlardır o anlar.
2015 Yılında Türkiye’de ve Dünyada pek çok müzisyen ve şarkıcı maalesef aramızdan ayrıldı... Müzeyyen Senar'dan Kayahan'a, Erol Büyükburç'tan B.B.King'e kadar pek çok dev sanatçı hayatını kaybetti. İşte 2015 yılında hayatını kaybeden müzisyen ve şarkıcılar...
2015'te internette karşılaştığımız eğlenceli, komik, heyecan verici, etkileyici ve bizlere bir şeyler öğreten çeşitli videoları sizlere ulaştırmaya çalıştık ve 2016'da da devam edeceğiz. Bir yılı geride bıraktığımız son günlerde, sizlerle birlikte Türkiye gündemini belirlediğimiz en çok izlenen videolarımızı da kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için bir araya getirdik. Umarız 2016'da da beğenileriniz, destekleriniz ve Onedio'ya olan ilginiz artarak devam eder.
Dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçında Beşiktaş'a 3 puanı getiren golü atan Gökhan Töre'nin gol sevinci sosyal medyada 'töreing' etiketiyle paylaşılmaya başlandı. Paylaşımlarda bulunanlar Töre'nin sevincini yansıtan hareketi yaparak fotoğraflarını paylaşıyor.
Seks yapmak için en ideal yer elbette yatak ancak biraz çılgınlık yapsanız, hem kendinizi hem de seks hayatınızı yenileseniz fena olmaz mı? Zaten bildiğimiz ancak aklımıza gelmeyen olası sevişilecek, seks yapılacak yerleri sizler için derledik.Bakalım bu mutlaka seks yapmanız, sevişmeniz gereken, ideal yerler nerelermiş?
2014 yılının özetini yaparken; 'Türkiye'nin her yılı bir öncekinden daha hızlı, daha dinamik ve daha kafa karıştırıcı şekilde gelişiyor. Gündeme yetişmekte zorlandığımız anlar oluyor. Artık hangi olayın, hangi yıl vuku bulduğunu unutur hale geldik.' demişiz. Bu yıl da değişen pek bir şey olmadı. Gündemin daha karanlık, kasvetli, umut kırıcı, yorucu ve 'can alıcı' olmasından başka bir fark yok. Daha bir olayın ne olduğunu anlayamadan daha acı ve daha üzücü başka bir olaya geçmek zorunda kaldık. Sağ olsun dünya da bizi yalnız bırakmadı. Orta Doğu'nun hali, tırmana mülteci krizi, Avrupa ve Amerika'daki terör eylemleri, Ukrayna ve Kırım'daki fiili durumlar yeri geldi yetişmekte zorlandığımız kendi gündemimizi bile gölgede bıraktı. Netice itibariyle yıllardır olan şey yine oldu, gelen bir yıl gideni arattı. Umut ediyoruz ki 2016 için daha güzel şeyler söyleyebiliriz, ancak 2016 yılına bile Rusya, Musul, vb. krizlerle girdiğimizi düşünürsek... allah yardımcımız olsun.İçerikte her harf için bir madde koymayı düşünmüştük ancak ülkemizin gündemi buna müsaade etmiyor. O sebeple bazı harflerin altında birden fazla madde göreceksiniz, şaşırmayın.
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile eşleşen Rus kulübünde eski teknik direktörlerden Yuri Semin futbola siyasetin girmemesi gerektiğini söyledi.
Hipnotize etkisi olduğunu söyleyen de var, şiirsel bulan da. Turistlere ezan sesinin onlara neler hissettirdiklerini sorduk. Bakalım farklı kültür ve inançlardan insanlar ezan sesini duyunca neler hissediyormuş?
Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Tinder... Sabah kalktığın gibi bütün sosyal medya hesaplarını kontrol et, gün boyunca telefonla etkileşimde bulun, akşam yatmadan tekrar ne olmuş diye bir bak derken günümüzün ortalama 4.5 saatini bu mecralarda harcıyoruz. İnsanların sosyal medyada harcadıkları bu zamanı güldürerek eleştiren eğlenceli bir video 😃