PFDK, Amed Sportif takımına 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Fenerbahçe ile eşleşen Amed Sportif, sahasındaki maçı seyircisinden yoksun oynayacak.
Devre arasında başlayan ara transfer dönemi dün gece sona erdi. Ara transfer dönemi, kadrolarına takviye isteyen birçok Süper Lig takımı için hareketli bir dönem oldu. Süper Lig takımlarından en çok transfer yapan ekip Eskişehirspor oldu.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Cumhuriyet gazetesindeki yazılarına son verildiğini açıkladı. Bu karara tepki gösteren Balbay, 'Cumhuriyet'e şu an egemen olan anlayış, gazeteyi yeni ve sağ bir rotaya sokmaya çalışıyor. Ben de buna üzülüyorum. Cumhuriyet'te Fethullahçılık serbest cumhuriyetçilik yasak oldu' ifadelerini kullandı.
Partisinin 35. Olağan Kurultayı sonrasında yapılan tüzük değişikliği ile 17 kişilik MYK'deki üye sayısını 13'e düşüren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine 5 yeni başdanışman atayarak sürpriz yaptı. CHP Lideri, Parti Meclisi'ne giremeyen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ile DSP kökenli eski Kültür Bakanı İstemihan Talay'ı başdanışmanlığa getirdi.
Türkiye’de firmaların büyük çoğunluğunu aile firmaları oluşturuyor. Aile şirketleri zordur; iş ve özel hayat kaçınılmaz bir şekilde birbirine karışır ve iki tarafı dengelemek zorlaşır. Kaldı ki kuşaklar öncesinde kurulmuş bir düzeni devralıp bunu gündeme uyumlu bir hale getirebilmek de başlı başına bir mesele. Ama aile şirketlerinin birkaç noktaya odaklanarak başarıyı yakalayabilmesi ve sürdürülür kılabilmesi mümkün:
İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İtalya'nın Türkiye'ye Avrupa Birliği (AB) tarafından verilecek 3 milyar euroluk mülteci yardım fonuna katkıda bulunacağını, ülkesinin bu planın uygulanmasına yönelik muhalefetinin kalktığını gösterdi.
Headis olarak bilinen pinpon masasında kafa tenisi oynama furyası ilk olarak 2006 yılında Almanya'da başlamıştı. Ancak kısa sürede popülerleşen oyun günümüzde birçok yerde oynanıyor ve şampiyonları yapılıyor. 100 gram ağırlığındaki bir topu kafa ile karşı sahaya atma üzerine kurulu oyundan kaydedilen en iyi 10 sayı görüntüsü.
Sıradan olmama hayaliyle büyüyoruz. Sıradan olmak istemiyoruz. Ama sistem bizi içerisine çektikçe çekiyor. Sıradanlık kurtuluşu olmayan bir girdap halini alıyor. Ama sıradan olmamak için çabalayanlar da var... İşte o insanların bildikleri 16 şey.
Kanye West son günlerde Twitter'da oldukça aktif. Yeni albümü için tweetler atan Kanye, coştukça coştu ve tüm zamanların en iyi albümü iddiasında bile bulundu. Her şey albümün detaylarının ortaya çıkması ile başladı...Not: Yazışmalardaki küfürler yumuşatılmıştır.
'Ben asla yalan söylemem, yalandan nefret ederim' dediğinizi duyar gibiyim. Fakat düşünsenize, hangimiz işe veya okula geç kaldığımızda 'trafik kazası olmuş yollar kapalıydı' bahanesini kullanmadık ki? Ya da hangimiz hayatında en bir kere Merveler'de kalmadı ki? Yalanın pembesi siyahı olmaz elbette ama kimseye zararı olmayan pembe yalanlarımızı da büyük yalanlarla bir tutmak haksızlık olur.
Kesinlikle şimdiye kadar gördüğümüz en çılgın işi biletsiz sinemaya girme görüntüsü. Biletsiz sinemaya sokmak istediği arkadaşını bol kıyafetler giyip içine soktu. Dışarıdan bakıldığında kilolu bir insan gibi gözüken adam aslında yalnız değil. 😱😱😱 Ee tabi asıl amaç sinemaya 3-5 kuruş ucuza girmek değik, eğlenebilmek...
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bekir Bozdağ'ın Faysal Sarıyıldız ile ilgili sözlerine sert tepki gösteren Demirtaş 'Adalet Bakanı çıkmış, milletvekilimizi teröristlere yardım ediyor diye hedef gösteriyor. 'Kanlı teröre elçilik yaptı' dediğiniz Tahir Elçi’ye ne oldu? 40 gün sonra katledildi. Bu linç ortamında infaz ettirdiniz. Şimdi Faysal Sarıyıldız’a aynısını yapıyorlar' ifadelerini kullandı. Cizre'deki yaralılardan 3 gündür haber alamadıklarını söyleyen Demirtaş, 'Biz yalan söylüyorsak bunu ispatlamak bir dakikalık iştir. Niye yapmıyorsunuz 11 gündür?' diye sordu. Demirtaş ayrıca Sur ve Toledo örneğinin tesadüf olmadığını söyledi ve ekledi: 'Toledo düştükten sonra Franko faşizmi başlıyor'
Barcelona'nın Arjantinli forvet oyuncusu Messi'nin, poşetten yaptığı formasıyla çekilmiş fotoğrafları internette yayılan Afgan çocukla, İspanya veya Afganistan dışında bir ülkede görüşeceği belirtildi.
Şili'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Zirvesi'nde Obama, Putin ve diğer AB ülkelerinin liderlerine, Suriye'nin kuzeyinde bir şehir kurmayı teklif ettiğini söyledi. 'Ama hâlâ cevap bekliyoruz' dedi.
Amerikan ve Avrupalı diplomatların Kobani ve Cezire kantolarına yaptığı ziyaret Cenevre'den dışlanan Kürtler için yolun kapanmadığının resmidir.Ortadoğu’da ‘Kürtlerin zamanı’ diyebileceğimiz bir stratejik dönüşüm evresinde Türkiye Kürtlerle savaşı tercih etti. Sadece Suriye değil kendi Kürtlerini de kaybetme pahasına oynanan riskli bir oyun. Ucunda bir ‘Pirus Zaferi’ bile olmayabilir.PYD’nin Cenevre’den dışlanmasından kendisine gurur payesi çıkartan siyasi akıl, Cenevre’nin geri kalanını da “Muhalifler ileri sürdükleri şartlar kabul edilmezse Cenevre’den çekilebilir” diyerek de maniple ediyor. Batılı müttefikleri nezdinde Ankara hala şantaj ya da tehditlerle sözünü dinletebiliyorsa bunu sahip olduğu siyasi ve diplomatik krediye değil Türkiye’nin coğrafi konumunu kullanarak yaratacağı sorunların büyüklüğüne borçlu.