Görüş Bildir
Haberler
Çinli Sanatçı Ai Weiwei'den İstiklal Caddesi'ne Ziyaret

Çinli Sanatçı Ai Weiwei'den İstiklal Caddesi'ne Ziyaret

Batuhan
21.03.2016 - 10:07 Son Güncelleme: 21.03.2016 - 14:24

Ünlü Çinli sanatçı Ai Weiwei, dün İstanbul’a geldi. İstiklal Caddesi’nde patlamanın olduğu yeri ziyaret eden sanatçının şehre mültecilerle ilgili bir proje için geldiği konuşuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en ünlü güncel sanatçılarından Ai Weiwei, İstanbul’u ziyaret ediyor. Çin’in insan hakları savunucusu olarak tanınan sanatçı, sosyal medya hesabından İstanbul ziyaretiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. 

Sanatçı, sosyal medyadan önceki gün uçakla İstanbul’a geldiği görüntüleri paylaştı. Sanatçının akşam yaptığı paylaşımlarda ise gündüz bombalı bir terör saldırısına uğrayan İstiklal Caddesi’nde patlamanın olduğu yeri ziyaret ettiği görünüyor.

Patlamanın olduğu yere mum ve çiçek bırakan insanların bulunduğu bu videonun altındaki yorumlarda ise Türkiye’den kullanıcılar, sanatçıya teşekkür ediyor. Weiwei’nin diğer İstiklal Caddesi paylaşımlarında Ağa Camii’nde ezan okunurken yakaladığı görüntülerden oluşan bir videonun yanı sıra Şişhane’nin tepeden çekilmiş bir videosu da bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Weiwei’nin İstanbul’a gelme nedeninin son döneminde sıklıkla eğildiği konulardan mültecilerle ilgili bir proje olma ihtimali güçlü. Ancak bu projeyle ilgili detaylar henüz belli olmadı. 

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
8
5
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın