Görüş Bildir
Cem Yılmaz "Yine Aynı Ekiple" Azerice Şarkıyı Söyledi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi. Yılmaz aynı oyuncularla film yaptığı eleştirilerine de atıfta bulunarak, “Yine aynı adamlar” esprisi yaptı.
Reklam
Warriors Bulls'un Tahtına Göz Dikti
NBA'de Golden State Warriors şu ana kadar yakaladığı ortalamalarla, 1995-1996 sezonunda 72 galibiyetlik rekor performans sergileyen Chicago Bulls'u tüm istatistiklerde geride bıraktı.
Reklam
Reklam
Bir Sosyal Medya Olsaydın Hangisi Olurdun?
etiket
Güvenimizin eseri sosyal medya, kullanmasak olmaz! Her an avucunun içinde bizi bütün dünyaya bağlayan sosyal medyalardan hangisi olabilirsin merak ediyor musun, testimizi hemen çöz o zaman!
Reklam
NASA: Büyüleyici Görüntüleriyle Muhteşem Güneş Simülasyonu
Güneşin yakından nasıl göründüğünü NASA sayesinde öğrendiğimize göre, onun gerçekçi çizimlerini yapmamız artık biraz daha kolay. Programcı ve sanatçı Robert Hodgin ise işi biraz daha ileri taşıdı ve gerçek fotoğrafları kullanarak neredeyse kusursuz bir güneş simülasyonu ortaya çıkardı.Hodgin, simülasyonu hazırlayabilmek için çeşitli programcılık araçlarından faydalandı ve sonuç olarak ortaya sıcaklığını neredeyse hissedebileceğiniz bir güneş simülasyonu çıktı.
Reklam
2016’da İhracatçıya İyi Kazandırabilecek 10 Alternatif Pazar
2015 yılı küresel talebin zayıfladığı, Yunanistan ekonomisinin iflas ettiği, ABD Merkez Bankası’nın para politikasında sıkılaştırma başlatacağı ve Çin ekonomisinin zayıflaması ana başlıklarıyla öne çıktı. Bu başlıklar, özellikle gelişmekte olan ülkeler açısından olumsuz algılandı. Komşulardaki jeopolitik sorunlar, Rusya ve Avrupa’nın yoksullaşması ihracatçıyı yeni pazarlar aramaya itti. Bu pazarların öne çıkma sebepleri nispeten bakir oluşları, ekonomilerinin kötü olmaması ve talebe açık olmaları diyebiliriz.
Reklam