Görüş Bildir
Erdoğan: ‘IŞİD Çıkardığı Petrolü Esad'a Satıyor’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin'den gelen 'Türkiye IŞİD'den petrol alıyor' iddialarına ilişkin 'Çok ayıp, yazıklar olsun. Türkiye'nin, şu anda petrolünü de, doğalgazını da aldığı yerler bellidir. Bizim bu şekilde petrol aldığımızı iddia edenler bu iddialarını ispatla mükelleftir' ifadelerini kullandı. Erdoğan, 'DAİŞ çıkardığı petrolü Esad'a satıyor, Esad'a. Destek verdiğiniz Esad'la bunları konuşun. Oraya satıyor. Parayı oradan alıyor, para kaynağı da belli zaten' dedi.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
“Son haftalarda Suriye konusu Türkiye'de yeni bir boyut kazandı. Daha doğrusu Türkiye'de topyekûn muhalifler yerine Türkmenleri öne çıkaran bir dil medyada dolaşıma girdi. Bayır-Bucak Türkmenlerine karşı Esad güçlerinin yaptığı saldırıyı, muhalif cepheye bir saldırı olmaktan çok Türkmen kimliği öne çıkarılarak yansıtıldı. Belli ki kamuoyunda bir hassasiyet üzerinde yeni bir strateji geliştiriliyor.Bu Türkmen algısı üzerinden yürütülen söylemi ABD destekli güvenli bölge operasyonu ile beraber düşünmekte yarar var.Tüm bunlar devletler oyunun bir parçası ve bu kadar uzun süren bir iç savaşta her tür devlet oyunu sergilenir. Ne yazık ki Müslümanlık iddiasındaki tüm tarafların siyasal ve stratejik hesaplarını her şeyin üstünde tuttuklarına tanık olduk.”Sanırsınız ki bu satırları ben yazdım. Vallahi de billahi de dahlim yoktur.Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinde, kuruluşundan beri yazan Akif Emre’ye ait bu satırlar.Emre bu yazıyı, Türkiye Rus jetini düşürmeden 1 gün önce yazmıştı ve bu nedenle de çok ciddi bir kılavuz olarak ele alınmalı.
Reklam
Panasonic'ten Film Endüstrisine Odaklanan 4K Tablet
Panasonic , Toughpad 4K çözünürlüklü ve 20 inçlik tabletinin yeni versiyonunu duyurdu. Güncellenen Toughpad 4K, hem performansı artırıyor hem de profesyonel kullanıcılar için işlevselliği geliştiriyor.
Reklam
Kremlin: 'Gıda İthalatına Ambargo Getirme Gibi Bir Planımız Yok'
Kremlin Sözcüsü Peskov'dan “Türkiye’den hâlâ savaş uçağının düşürülmesi hakkında gerçekçi bir açıklama bekliyoruz' açıklaması geldi. 'Türkiye’den gıda ithalatına ambargo getirme gibi bir planımız yok” denilen açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Aralık’ta yapmayı planladığı Moskova ziyaretinin iptal edilmediğini ancak Rus Su-24 uçağının düşürülmesi sonrasında ziyaretle ilgili birçok soru işaretinin ortaya çıktığı belirtildi. 
Tembelliğin Dibine Vuran Aslanlardan Top Oyunu
Tembel mi tembel aslanlar uzandıkları yerden birbirleri ile top oynuyorlar. Doğanın en görkemli hayvanlarından olan aslanların tembellik yapıp top oynamalarına tanıklık ediyoruz.
Reklam
Reklam
Fiyatlarıyla Dudak Uçuklatan Dünyanın En Pahalı 15 Motosikleti
etiket
Yüksek ücret ödenerek alınan bu motosikletleri diğerlerinden ayıran en önemli özellikleri tasarımları, performansları, neyden yapıldıkları ve bazılarının motosiklet dünyasında klasik haline gelmiş olmaları. İşte fiyatıyla dikkat çeken dünyanın en pahalı motosikletleri.
Rusya Krizi Futbolu da Vurdu
Türkiye ile Rusya'da yaşanan kriz nedeniyle Rus kulüpleri Antalya'da yapacakları kampları iptal ettirmeye başladı.Türkiye ile Rusya arasında uçak düşürülmesi ile başlayan kriz futbola da sıçradı. Rusya Futbol Federasyonu, futbol kulüplerinin kış kamplarını Türkiye’de yapmaması kararını aldı.Russianfootballnews'te yer alan habere görde Rusya Futbol Federasyonu yöneticisi Igor Lebedev, bu kararı “Federasyon, Türkiye ile Rusya arasındaki politik durumu gözteterek, ocak ayında Rus kulüplerinin Türkiye’de kamp yapmaması kararını aldı.” ifadelerini kullanarak kamuoyuna duyurdu.Antalya'ya yılda yaklaşık 2500 kulüp geliyor. Bu kulüplerin yarıya yakınını Rus kafileler oluşturuyor. Rus kulüpleri hem daha kalabalık bir şekilde gelip hem de Antalya'da daha uzun süre kaldıkları için Turizm gelirlerinin yaklaşık yüzde 75'İni sağlıyordu.Goal
Reklam