Görüş Bildir
Kurtulmuş: 'Rusya'nın Türkiye'yi Gözden Çıkaracağını Düşünmüyoruz'
64. hükümetin ilk Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Başbakan Yardımcılarının görev alanlarını açıklayan Numan Kurtulmuş, Rusya kriz konusunda da 'Rusya'nın Türkiye ile ilişkililerini hepten gözden çıkaracağını asla tahmin etmiyoruz. Aynı şekilde bu olay dolayısıyla Rusya'yı gözden çıkarmamızın mümkün olmadığını da açıkca ifade ediyoruz' dedi.
Kaliteli Film Yazı Tipinden Belli Olur: Filmlerin Açılış Yazıları Birleşti
Filmlerin orjinalliklerini yarıştırdığı yegane kısımların başında açılış sahneleri ve kullanılan yazı tipleri gelir. Birçok sahnenin kopya olduğu daha sonradan ortaya çıkacak olsa da, açılış sahnelerinde oyuncusundan, kameramanına kadar birçok emek veren kişinin aktarıldığı giriş sahneleri her zaman orijinal olmuştur.
Reklam
Dünyanın En İnce Windows 10 Telefonu
Windows 10’lu akıllı telefonlar birer birer piyasaya sürülmeye devam ediyor. Yamada Denki adlı firma tarafından geliştirilen bu telefon ise ince yapısıyla diğer Windows Phone‘lu cihazlardan ayrılmayı başarıyor.
Sınır Bölgesine Tank Sevkiyatı
Tekirdağ'dan demiryolu ile sevk edilen çok sayıda tank Gaziantep'e ulaştı. Tren garından çekicilere yüklenen tankların Silopi'de konuşlandırılacağı bildirildi.
Reklam
Gazeteciler, 29 Kasım Pazar Günü Özgürlük Yürüyüşünde
Gazetecilere Özgürlük Platformu (GÖP), Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklamasını protesto etmek için 29 Kasım pazar günü saat 12:00’de Mecidiyeköy Cevahir Alışveriş Merkezi (AVM) önünden, Şişli’deki gazetemiz binasına dayanışma yürüyüşü gerçekleştirecek.
Reklam
Semih Saygıner 3 Bant’ta Şampiyon
Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın 3. etap müsabakaları Kayseri'deki Erciyes Kardan Adam Tesisleri'nde yapıldı.7 yıl ara verdiği bilardoya yeniden dönen Semih Saygıner, Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaştı. 7 yıl önce stakayı bırakan, 9 yıl önce ise Türkiye Şampiyonası’na katılmayı bitiren “Bilardonun Ustası” Erciyes’te yeniden zirveye çıktı.Geçen yıl bilardoya geri dönen Semih Saygıner; uzun aradan sonra 2 yıla ihtiyacı olduğunu söylemişti. Saygıner Kayseri-Erciyes’te gerçekleşen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap’ında ilk 3 maçını kazanarak yarı finale kaldı .Yarı final maçında Muammer Rahmet’i 40-24 mağlup eden Saygıner finalde Birol Yılmaz’ ı muhteşem bir performans ile 40-12 mağlup ederek Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonası 3. Etap şampiyonu oldu .12 staka 40 sayıya ulaşırken, bir stakada 14 sayı birden çekme başarısı da gösterdiSemih Saygıner ile Birol Uymaz arasında oynanan final maçını 12 ıstakada 40-12 kazanan Semih Saygıner, uzun bir aradan sonra döndüğü bilardo sporunda ilk büyük başarısına imza atmış oldu. 2015 başında resmi müsabakalarda yer almaya başlayan Saygıner, 12 staka 40 sayıya ulaşırken, bir stakada 14 sayı birden çekme başarısı da göstererek müthiş bir performans sergiledi.Türkiye şampiyonasının final etabı olan 4.etap müsabakaları 22-25 Aralık tarihlerinde Kırşehir’de gerçekleşecek.Yaşayan en büyük bilardo efsanelerinden biri olarak kabul edilen Semih Saygıner Aktif bilardo kariyerine muhteşem bir zafer daha eklerken, Aralık ayında Bordeaux’da yapılacak Dünya Bilardo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek 3 isimden biri olacak. Saygıner ile biraber Türkiye’yi Tayfun Taşdemir ve Adnan Yüksel temsil edecek.Açık Mert Korkusuz
Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin Bilet Fiyatları Açıklandı
Gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin bilet fiyatları açıklandı.Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray’ı ağırlayacak.14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak olan mücadelenin bilet fiyatları açıklanırken, biletlerin 30 Kasım Pazartesi saat 11.00’de satışa sunulacağı duyuruldu.İşte Beşiktaş-Galatasaray bilet fiyatları:Batı Tribün VIP : 250TLBatı Tribün         : 120TLDoğu Tribün      : 80TLKuzey Tribün     : 40TLGüney Tribün   : 40TLFutbolarena
Reklam
DC Comics'in Çizgi Roman Sayfalarından Alınmış 20 Okunası Replik
etiket
Ülkemizde çizgi roman kültürünün yayılması için Justice League Türkiye ailesi olarak çizgi roman repliklerini dilimize çevirdik. Daha önce sayfamızda paylaştığımız bu replikleri galeri şeklinde burada paylaşarak daha ulaşılabilir kılmak istiyoruz. Sizlerde bir bakın eminim hoşunuza gidecektir.
Reklam
Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada soruşturmanın basın özgürlüğüyle hiçbir alakasının olmadığı belirtilerek 'MİT'e ait yardım TIR'larının herhangi bir yasa dışı örgüte gittiğine yönelik hiçbir bilgi, belge, delil ya da emare bulunmamıştır' denildi.
Sizi Gönderebileceğimiz Pek Bir Yer Kalmadı: 30 Maddede Grönland
etiket
Terör aldı başını gidiyor. Orta Doğu zaten cehennem, Amerika gittikçe ırkçı bir havaya giriyor, Rusya hiç almaz, Uzak Doğu'da Çin ve Japonya'ya bir haller oldu, Afrika zaten hiç olmaz, Güney Amerika'da her yere yolladık binlerce kişiyi... Tam gidilebilecek yerler tükendi derken Onedio Sağa Sola Adam Yollama Ekibinin dikkatini bakir bir bölge çekti: Grönland!Hem Avrupa gibi hem değil, hem kutup gibi hem değil, hem ıssız gibi hem değil, hem uzak gibi hem değil. Gitmek için harika bir yer. Bi düşünün deriz.
Ani Bir Tatlı Krizinde Kolayca Yapabileceğiniz Bir Tatlı Olsa Güzel Olmaz Mı?
4 paket kremalı bisküvi2 çorba kaşığı labne peyniri 1,5 paket bitter çikolataKremalı bisküvileri rondodan geçirin. İsterseniz elinizde yoğurarak isterseniz rondoya ekleyerek labne peyniri ekleyin. Elde ettiğiniz karışımı 10-15 dakika buzdolabında bekletin. Ardından karışımdan toplar yapıp eritilmiş çikolataya batırın ve yağlı kağıda yerleştirin. Buzdolabında 15 dakika bekletin ve servis tabağına alıp servis edin. Afiyet olsun.
Reklam