Görüş Bildir
Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada soruşturmanın basın özgürlüğüyle hiçbir alakasının olmadığı belirtilerek 'MİT'e ait yardım TIR'larının herhangi bir yasa dışı örgüte gittiğine yönelik hiçbir bilgi, belge, delil ya da emare bulunmamıştır' denildi.
Sizi Gönderebileceğimiz Pek Bir Yer Kalmadı: 30 Maddede Grönland
Terör aldı başını gidiyor. Orta Doğu zaten cehennem, Amerika gittikçe ırkçı bir havaya giriyor, Rusya hiç almaz, Uzak Doğu'da Çin ve Japonya'ya bir haller oldu, Afrika zaten hiç olmaz, Güney Amerika'da her yere yolladık binlerce kişiyi... Tam gidilebilecek yerler tükendi derken Onedio Sağa Sola Adam Yollama Ekibinin dikkatini bakir bir bölge çekti: Grönland!Hem Avrupa gibi hem değil, hem kutup gibi hem değil, hem ıssız gibi hem değil, hem uzak gibi hem değil. Gitmek için harika bir yer. Bi düşünün deriz.
Ani Bir Tatlı Krizinde Kolayca Yapabileceğiniz Bir Tatlı Olsa Güzel Olmaz Mı?
4 paket kremalı bisküvi2 çorba kaşığı labne peyniri 1,5 paket bitter çikolataKremalı bisküvileri rondodan geçirin. İsterseniz elinizde yoğurarak isterseniz rondoya ekleyerek labne peyniri ekleyin. Elde ettiğiniz karışımı 10-15 dakika buzdolabında bekletin. Ardından karışımdan toplar yapıp eritilmiş çikolataya batırın ve yağlı kağıda yerleştirin. Buzdolabında 15 dakika bekletin ve servis tabağına alıp servis edin. Afiyet olsun.
Reklam
Reklam
Sen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?
etiket
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? Hadi hadi itiraf et senin de içinde sinsilik var hatta bu sinsiliği kullanmayı da çok iyi biliyorsun! Peki o zaman gel sinsiliğinin derecesini söyleyelim!
5 Başlık ile Erdem Gül'ün Savunması
MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül, duruşmadaki savunmasında, 'Ben bir habere bakarken kim kiminle kavga ediyor, bu haber kimin işine yarayabilir, kime zarar verebilir sorularını sormam. Benim için önemli olan toplumun huzuru güveni ve barışıdır. Benim daha çok görevim devlet aygıtını kullanan iktidarı izleyip haberleştirmek ve halktan bir şeyler saklanıyorsa bunları araştırmak, ortaya çıkarmak ve paylaşmaktır' dedi.
Reklam
Ovacık'ın Nohut ve Fasulyesi 78 Öğrenciyi Okutuyor
etiket
Tunceli'nin Ovacık ilçesinin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, geçen yıl ektiği ve bu yıl sattığı nohut ile fasulyeden kazandığı gelirle, 78 üniversite öğrencisine burs vermeye başladı. 
Reklam
7 Başlık ile Can Dündar'ın Savunması
etiket
MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, duruşmadaki savunmasında, 'Bir devlet adamının görevi böyle durumlarda devletin düştüğü zor durumdan kurtarmak olabilir ama hatırlatmak isterim ki gazeteci bir devlet memuru değildir. Benim görevim; halk adına devleti denetlemek, devlet bir hata yapıyorsa hükümet bir yanlış olaya bulaşmışsa kamu adına bunun hesabını sormaktır' dedi.
Reklam
Paris Saldırılarında Hayatını Kaybedenler Anıldı
Fransa’da 13 Kasım’daki saldırılarda hayatını kaybeden 130 kişi, bugün Paris’te düzenlenen resmi bir törenle anıldı. Fransa’nın askeri tarihinin sembollerinden olan Les Invalides binasında düzenlenen törende Cumhurbaşkanı François Hollande’ın yanı sıra, hükümetten ve bürokrasiden önemli isimler yer aldı.
Reklam