Görüş Bildir
Can Dündar ve Erdem Gül'den AB Liderlerine Mektup
Cezaevinde bulunan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül, mülteci krizini görüşmek üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla biraraya gelecek Avrupa Birliği liderlerine yazdıkları bir mektupla Türkiye'de ifade özgürlüğü ve insan hakları konusundaki sorunları göz ardı etmemeleri çağrısında bulundu.
Osmanlı Devleti Nasıl Yıkıldı? | Ahsen Tv
Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu kimdir sorusu ile başlayan bir röportaj ve uçsuz bucaksız noktalara kadar gitti. Osmanlı'nın nasıl yıkıldığını da anlatan abimizin doğrusuyla yanlışıyla söylediklerini dinliyoruz.
Galatasaray 76-72 Fenerbahçe
Kadın Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray, Abdi İpekçi Arena'da Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleden sarı-kırmızılılar 76-72 galip ayrıldı.Başa baş geçen ilk periyodun sonlara doğru ağırlığını ortaya koyan Galatasaray, çeyreği 19-15 önde tamamladı. İkinci periyodun başında sarı-kırmızılar, Dubljevic ile hücumda etkili oldu ve farkı korudu. Daha sonra toparlanan sarı-lacivertliler, skoru 30-30'a getirdi. Karşılıklı sayılarla geçen son bölümde periyodun bitime 5.6 saniye kala öne geçen Galatasaray, devreye 39-37 üstün girdi.
Beşiktaş 76-91 Fenerbahçe
Fenerbahçe , Spor Toto Basketbol Ligi 8. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan 'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, Akatlar Spor Kompleksi'nde Beşiktaş'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakadan 91-76 galip ayrılarak ligdeki 5. galibiyetini elde etti.Beşiktaş Sompo Japan 'ın geçen sezonun son haftasında sarı-lacivertli takım ile oynadığı maçta aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketlere sahne oldu. Savunmasını sertleştirerek rakibinin fazla sayı bulmasını engelleyen Fenerbahçe, hücumda Ali Muhammed, Antic ve Ömer Faruk Yurtseven ile ürettiği basketlerle bir ara farkı 13 sayıya (29-16) çıkardığı ilk periyodu 29-21 üstün geçti.İkinci periyoda çok iyi başlayan Fenerbahçe, Ali Muhammed, Bogdanovic ve Kalinic ile 11-2'lik seri buldu ve 13. dakikada skoru 40-23 yaptı. Engin Atsür ve Doğan Şenli ile farkı eritmeye çalışan Beşiktaş Sompo Japan karşısında etkili mücadelesini sürdüren sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına da 54-43 önde gitti.
Reklam
Mühürlenen İnşaatın Vinci Parka Düştü: 2 Ölü
Küçükçekmece’de, iki gün önce güvenlik önlemleri alınmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatın kule vinci, parka düştü. Vincin üzerine devrildiği park alanında bulunan spor kulübü binasındaki 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda 2 kişi de yaralandı.
Reklam
Davutoğlu: 'Bizim Dönemimizde Faili Meçhullere İzin Vermeyiz'
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü saldırıya ilişkin, olayın mutlaka aydınlatılacağını söyleyen Başbakan Davutoğlu, 'Bizim dönemimizde faili meçhullere izin vermeyiz. İki ihtimal söz konusu. Bu terör saldırısı sonrasında Sayın Tahir Elçi'ye dönük olarak bir suikast gerçekleşmiş olması, böyle bir durum varsa mutlaka araştırılarak kim bunu yaptıysa ortaya çıkarılacaktır' dedi.
Kadınlar Mastürbasyon Hakkında Konuşur mu?
BBC'nin 100 Kadın projesi adı altında hazırladığı bir diğer video da kadınlar hakkındaki tabu konulardan biri olan mastürbasyon konusu. BBC'nin dünya servisindeki çalışanları ile yaptığı röportajı izliyoruz.
Reklam
Hayatın Bug'ı: Çin'de Trafikte İnanılmaz Bir Kaza Meydana Geldi!
Çin'in Shenzhen kentinde mobese kameralarına bir kavşaktaki inanılmaz komik kaza takıldı. Oyunlardan alışık olduğumuz bug'ların gerçek hayata uygulanmış hali gibiydi. Kablo yenileme çalışmaları sırasında yetkililerin gerekli önlemi almaması sonucu böyle bir kaza meydana geldi.
Abu Dabi'de İlk Cep Rosberg'in
Formula 1'de sezonun son yarışı Abu Dabi Grand Prix'sinde 'pole' pozisyonunun sahibi Mercedes'in Alman pilotu Rosberg oldu.Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19'uncu ve son yarışı Abu Dabi Grand Prix'sine, Mercedes'in Alman pilotu Nico Rosberg ilk sırada başlayacak.Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkentindeki 5 bin 554 metrelik Yas Marina Pisti'nde, 55 tur üzerinden yapılacak Abu Dabi Grand Prix'sinin sıralama turlarında en iyi dereceyi 1.40.237'lik derecesiyle pilotlar klasmanında 2'nciliği garantileyen Mercedes'ten Rosberg yaptı.Şampiyonluğunu daha önce garantileyen Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ise 1.40.614'lük süresiyle ikinci sırayı aldı.Ferrari'nin Finlandiyalı sürücüsü Kimi Raikonnen ise 1.41.051 ile en hızlı 3. tur zamanına imza attı.Yarın TSİ 15.00'da yapılacak yarışın sıralama turlarında ilk 10'a giren pilotlar ve dereceleri şöyle:1. Nico Rosberg (Mercedes) - 1.40.2372. Lewis Hamilton (Mercedes) - 1.40.6143. Kimi Raikkonen (Ferrari) - 1.41.0514. Sergio Perez (Force India) - 1.41.1845. Daniel Ricciardo (Red Bull Racing) - 1.41.4446. Valtteri Bottas (Williams) - 1.41.6567. Nico Hulkenberg (Force India) - 1.41.6868. Felipe Massa (Williams) - 1.41.7599. Daniil Kvyat (Red Bull Racing) - 1.41.93310. Carlos Sainz (Toro Rosso) - 1.42.708AA
Filede Derbi Galatasaray'ın
Voleybol Erkekler 1. Lig'in 7. haftasındaki derbi maçta Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yendi.Sarı-kırmızılı takım 7. maçında 3. galibiyetini elde ederken, puanını 9'a çıkardı. Ev sahibi Beşiktaş ise 7. maçında 5. yenilgisini aldı ve 11. sırada kaldı.TRTSpor
Reklam
Bahçeli'den Tahir Elçi Açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin basın toplantısı sırasında katledilmesi, toplum olarak hepimizi üzmüştür'' dedi.
Reklam
Türk Sinemanın Sultanı Beyaz Show'a Damgasını Vurdu!
'Beyaz Show'a bu hafta; 'Uzaklarda Arama' filmiyle Yeşilçam’ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Ayrık, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oldu.
Reklam