Görüş Bildir
Hacıosmanoğlu: "Benim Derdim Fenerbahçe'nin Yöneticileriyle"
Trabzonspor'da kongreye az bir süre kala başkan adaylarından mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Kritik Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları'Kulübü batırmış olsaydım kaçmam lazımdı ama ben aday oldum. Madem batırdık, bırakın düzeltelim o zaman. Dışardaki düşmanlar yetmiyormuş gibi bir de içerdeki düşmanlardan darbe yiyoruz. Birçok sponsorluk ve forma reklamı anlaşmalarını içimizdeki düşmanların kayyum dedikoduları yüzünden gerçekleşemedi. Şimdi herkes İbrahim Hacıosmanoğlu düşmanlığı üzerinden Trabzonspor’a yazık ediyor. Trabzon yenilince bana zarar gelecek diye seviniyorlar. Daha deneyimliyim artık. Yaptığım hataları kabul ediyorum ve bir daha hata yapmayacağıma inanıyorum.''Derdim Fenerbahçe değil''Benim derdim Fenerbahçe ile değil, Türk futbolunu batıran Fenerbahçe'nin yöneticileriyle. Fenerbahçe için dediğim hçbir sözden pişman değilim. Geri adım da atmam. Fenerbahçe maçına Sadi hoca ile çıkacağız. Teknik direktör konusu şu an gündemimizde yok.' 'Galatasaray maçı kırılma noktası oldu'Galatasaray maçını kazansaydık dönüm noktası olacak, bambaşka bir hava yakalayacaktık. O maç diğer maçlarımıza da yansıdı. Kurduğumuz kadroya ve alınan oyunculara baktığınızda kimse kalitemize laf edemez. Üst üste yaşadığımız malum sebeplerden ötürü kadromuz kalitesinin puan olarak uzağında. Geliştirerek yolumuza devam edeceğiz.FutbolArena
"Tahir'i Devlet Değil, Devletsizlik Öldürdü"
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tahir Elçi için İnsan Hakları Anıtı önünde düzenlenen törende konuştu. Demirtaş, 'Tahir'i öldüren devlet değil, devletsizlik. Bugünler de geçecek. Bütün acılar bu topraklarda son bulacak' dedi. 
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Onu minicik bir cümleye indirgediler.O Tahir Elçi ki...-Hendeklere karşı çıkıyordu. Görmediler.-PKK şiddetine de itiraz ediyordu. Duymadılar.-Barış istiyordu. Tınmadılar.-Hukuk ve demokrasi diyordu. Hissetmediler.Onu tek bir cümleye indirgediler.Ve hedef yapıp günlerce üstünde tepindiler.İnsafsızca, gaddarca.Ve sonunda tehdit edenlerin, “seni öldüreceğiz” diyenlerin, hedef gösterenlerin, hedef haline getirenlerin istedikleri oldu.Karanlık bir adam, bir kargaşanın ortasından çıkarak Tahir Elçi’yi vurdu ve kayıplara karıştı.Böylece...Beyaz Toros’lu faili meçhuller silsilesine uzun bir aradan sonra bir yenisi daha eklenmiş oldu.
Finale Gelince Kucağınıza Kocaman Soru İşaretini Bırakıp Kaçan Efsanenin Ötesinde 25 Film
Bazı filmler vardır, sonu daha başından bellidir. Bazıları vardır, sonuna geldiğiniz s'leri vurgulayarak küfrü basar, şoka girersiniz. Bazıları da vardır ki, sonunu meraktan kötü dahi olsa izler sonuna geldiğinizde ise kucağınızda kocaman bir soru işareti ile kalıverirsiniz. İşte bu listedeki fimler, o soru işaretini size hediye edecek olanlar. Editörün notu: Size spoiler vermemek adına soru işaretlerinden hiç bahsetmeden film özetleri ile imdb puanlarında bir sıralama hazırladık. Özetler de beyazperdeden alıntıdır. İyi seyirler dileriz...
Muhteşem Dizi Fargo'dan Aynı Muhteşemlikte 19 Nefis Replik
Fargo ilk sezonuyla kendine oldukça sağlam bir hayran kitlesi toplamış olan bir dizi. İkinci sezonuyla bu başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği düşünülen, tıpkı True Detective gibi tüm oyuncu kadrosunu değiştirip farklı bir konuyla karşımıza çıkan diziyi True Detective'den farklı kılansa konular arasında bağlantı olması, bu nedenle bazı karakterleri ilk sezondan bilmemiz. Bununla birlikte dizi beklentileri fazlasıyla karşıladı, hatta çoğu kişiye göre ilk sezondan bile daha nefis bir sezonla devam etmekte. Oyuncu kadrosunun muazzamlığından tutun, senaryoya ve atmosfere kadar nefis bir başyapıt olma yolunda ilerleyen bu dizinin ikinci sezonundan akıl dolu replikleri derleyelim dedik.
Reklam
3 Büyük Takıma UEFA'dan Kötü Haber
UEFA finansal fair play kurallarına uyum sağlayamayan Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor için cezalar kapıda.Toplam borcu 4 milyar lirayı aşan Spor Toto Süper Lig'in 18 takımının finansal fair-play kuralları nedeniyle başı UEFA ile dertten kurtulmuyor.Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, aralık ayında UEFA ile masaya oturacak. Geçtiğimiz yıllarda birçok Türk takımını Avrupa kupalarından men eden UEFA, son olarak mali tablolarında düzensizlik tespit ettiği Fenerbahçe ve Trabzonspor'u görüşme odasına çağırdı. Bu iki takımın UEFA gelirleri donduruldu. SATMADAN ALAMAZSINFenerbahçe'ye yapılan uyarıda gelir-gider tabloları arasında büyük fark oluştuğu belirtilerek bunun nedenleri ve çözümlerinin görüşülmesi gerektiği ifade edildi. Avrupa futbolunun patronu, 4 Aralık'ta Fenerbahçe'nin önüne finansal fair-play kurallarını koymaya hazırlanıyor. Çünkü son 2 sezonda Fenerbahçe'nin gelir-gider farkı toplamı 152 milyon TL yani 50 milyon euro. UEFA Fenerbahçe'ye, '3 sezon boyunca bu farkı toplamda yıllık 10 milyon euroda tut' yani, 'Oyuncu satmadan, alamazsın' diyecek. Fenerbahçe ikinci kez tekrarlanan bu ceza yüzünden Avrupa kupalarında kadro kısıtlaması ile karşılaşabilir. TRABZON GÖRÜŞME ODASINDA UEFA gelirleri geçici olarak dondurulan Trabzonspor da puan silme, Avrupa kupalarından men gibi yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. UEFA'dan aralıkta yanıt bekleyen Galatasaray da Avrupa kupalarından men tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. UEFA, Beşiktaş'a ise bu yıl 5.5 milyon euro para cezası vermişti. Kralspor
"Tahir Elçi'nin Yanındaki Silah, İlk Polisi Şehit Eden Teröriste Ait"
Davutoğlu Brüksel'e hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.  Davutoğlu, 'Hava sahası ihlali esnasında hayatını kaybeden Rus pilot, tarafımıza teslim edildi. Cenaze Rusya'nın talebi üzerine yaptığımız girişimler sonucu Rusya'ya teslim edilecek' dedi. Davutoğlu ayrıca Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayıyla ilgili olarak da 'Elçi'nin cenazesinin yanında bulunan tabancada yapılan balistik incelemede, bu tabancının ondan önce ilk polisimizi şehit eden teröristin elindeki tabanca olduğu tespit edilmiştir' bilgisini verdi.
Reklam
Tahir Elçi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün Dört Ayaklı Minare'nin tahrip edilmesine yönelik açıklama yaptıktan hemen sonra öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, binlerce kişinin katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Reklam
Bill Gates'e Göre Herkesin Mutlaka Okuması Gereken 13 Kitap
Sıradaki kitabının ne olacağına karar veremeyen kitap canavarı bünyeleri düşündük, Bill Gates'in favori kitaplarını ayağınıza getirdik 😁Not: Bazı kitapların Türkçe çevirileri maalesef yok, hatta ilk 3'ü hariç hiçbirinin yok; ancak yine de İngilizce'sini okumak isteyenleri düşünüp tüm kitapları derlemeye karar verdik...
Mükemmel Cupcake Yapabilmeniz İçin Size Gereken 11 Hayal Gibi Cupcake Tarifi
etiket
Cupcake yapmak dünyanın en eğlenceli işlerinden biridir. Renkli kremaları özene bezene yapılan süslemeleri ile cupcake yapmak tam bir sanattır. Neden böyle diyorsun ki derseniz, mutfağa girdiğimde yapmayı en çok sevdiğim şey kesinlikle cupcake! O yüzden de sizler için bugün 11 harika cupcake tarifi hazırladım. Cupcake kreması, cupcake süsleme ve yapımı hakkında her şey sizi bekliyor. Rengarenk kremaları hazırlarken, meyveleri minik minik cupcake'e dizerken eğlendiğim kadar hiçbir şeyde eğlenmiyorum. İşte durum böyle olunca gördüğüm cupcake'i de yapmaktan ve size yazmaktan kendimi alamıyorum. İşte gördüğünüzde gözlerinizden kalpler çıkartacak cupcake tarifleri.
Reklam
Benzetildiği Su Samuru Hayvanını Taklit Eden Benedict Cumberbatch'a Çok Güleceksiniz!
etiket
Sherlock olarak tanıdığımız Benedict Cumberbatch'in taklit yeteneğine az çok aşinayız. Daha öncelerde izlediğimiz taklit videolarının yanında Smaug rolünü canlandırdığı videosunu izlediğimizde ayakta alkışlar vaziyete geçmiştik. Ancak bu sefer durum biraz değişik. Johnny Depp ile birlikte katıldığı Graham Norton'un şovunda Benedict'in benzediği hayvanlar gösterildi ve daha sonra rastgele açılan hayvanların görüntülerini onun canlandırması istendi. Hal böyle olunca da ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. İzliyoruz...
Reklam
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile Görüştü
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te bir araya geldi, bilgi paylaşımında bulundu.
MHP'de Adaylığını Açıklayan İkinci İsim Koray Aydın
MHP'de adaylığını açıklayan ikinci isim Trabzon eski milletvekili Koray Aydın oldu. 'Artık başkalarının balkon konuşmalarını dinlemeye tahammülümüz kalmadı' diyen Aydın, 'MHP'yi geleceğe taşımak azmindeyim' sözleriyle adaylığını ilan etti.
Tahir Elçi'nin Öldürülmesi Dış Basında
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi dünya basınında da yankı buldu. Ajanslar haberi son dakika olarak geçerken, Diyarbakır’daki çatışmaya ait görüntüler de pek çok yabancı haber sitesinde yer aldı.
Reklam